Скача във корема малкото юначе, чака то СЕПТЕМВРИ силно да заплаче

• 16 485
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Karen, аз я майсторих. Blush Sunglasses Не стана супер, можеше и по-добре, но малкия й се радва и искаше още сутринта да я яде. Laughing

# 76
  • София
Ваня, Честит празник на твоето вече голямо момче. Да е живо и здраво и най-вече послушно, за радост на мама и татко. Тортата ти е много хубава. Аз такова произведение никога не мога да докарам.

# 77
Добре дошла на новата мама Hug Hug Hug

И аз съм си записала час при д-р Марков но чак на 11.05. Можете ли да ми кажете колко струва ФМ при него? Някой май беше казал, но аз забравих newsm78 newsm78 .

Доктор Марков е невероятен сладур и професионалист. Удоволствие е прегледа при него. Но това, което разбрах вчера е, че в "Фемина" имат и 4D Ехограф и Марков преглежда и на него. Казаха ми, че ФМ е хубаво да се направи и в 26та седмица, аз ще се запиша направо на 4D.Прегледа е по-скъп 80 лв, но вижте на следните сайтове снимки от 4D. Как да не отиде човек?
http://www.miracleviewultrasound.com/gallery.html
http://www.echoworld.ch/index.php?pageN=sonoAce8000LiveExmpl& … p;language=german

Някой има ли впечатления от такъв преглед. Дали се виждат ограните на бебчето или е само външем оглед?

# 78
Добро утро, майчета  Hug Hug Hug
Ваня, честит празник на малкото сладурче! Да ти е жив и здрав хубавеца и да стане най-добрият батко на света  Hug Страхотна тортичка си спретнала!

Карен, какво да кажа за килата - аз съм + 2кг. Обаче обиколките ми са потресаващи  гръдната обиколка минава 100 см., а талията ми е пораснала от 62см. на 84 см Shocked  #Crazy #Crazy Мама може да се окаже права, че ще родя Крали Марко с все коня  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ма тя докторката ме предупреди, че много вероятно да родя голямо бебе, че таткото е малко голям Simple Smile

Аз също не усещам бебчето все още, ма на мен ми е рано май все още. Тук таме вечерно време усещам нещо като глухо пукване на балонче в корема, но не е често, а веднъж-два пъти.

Хайде, лек слънчев ден от мен

# 79
Karen, аз ходих по обедно време за вземане на кръв за БХС и си бях яла и пила - казаха ми че няма значение за това изследване
даже докато ни дойде реда в кабинета издумках един еклер в сладкарницата на терапията  Mr. Green

иначе за килограмите аз съм от началото до сега +4
първо се бях притеснила, че за два месеца и половина качих 3, обаче после се позабавиха нещата
мен не ме притеснява толкова, че после трудно се свалят - нещо май не съм от най-суетните Mr. Green , обаче ме притеснява че ще съм 7-8-9 месец в най-големите юлски и августовски жеги, когато трудно се носи извънредно голямо тегло
та от тая гледна точка не е хубаво освинването
радвам се обаче, че нямам някакъв прекомерен апетит - ям само малко повече от преди
имам приятелки, които са ми разправяли как докато били бременни изяждали по две порции обедно меню, по 10-15 шоколадови вафли наред с другото ядене  #Shocked , което мен ме изумява

искам да кажа и че ужасно съжалявам, че сме намалели с едно мамче  Cry така ми се иска всичко с всички да е наред  Praynig 

# 80
  • София
Добро утро  Simple Smile
Вчера бях много разсеяна и съм забравила да кажа добре дошла на Луканка. Да си стоиш тук вече чак до септември и само да ни радваш  Peace
Ваня, да ти е здрав и добричък двугодишния сладур и да стане грижовен батко   bouquet За тортата нямам думи, как ги правите тези красоти, направо ме е срам  Blush
За килцата, аз съм +2.5, но коремът ми така ми тежи, че почнах да се съмнявам във всички кантари. А как изглеждам, жалко че нямам с какво да се снимам, вашите коремчета са малки хълмчета пред моята планина. Не знам от какво е това, но поне раста само на корем.
Не се тревожете как ще ги сваляте, Басилиск е права, кърмете я върши най-добре тази работа.
Моренка, честита ти принцеса  Grinning
Весела, не е нужно да правиш почивка между витамините, но мой съвет е да не прекаляваш с тях. Ако се храниш добре, не ги пий постоянно. Аз например ги пия през ден два, но най-вече се съобразявам с това какво съм яла. Даже мисля да ги прекъсна сега, защото съм започнала да ям почти всичко каквото трябва.
Приятен ден!

# 81
има ли септемврийска мама от Дружба 1 и околностите?

# 82
  • Бургас
Добро утро и от мен,
Как сте днес?
По въпроса с тежкото, не ми тежи, но толкова ме боли кръста, че направо нямам думи. Снощи така ме беше хванал, че почти си влачих левия крак.А още не съм наддала много само +1 кг, а в последните месеци не знам как ще се движа.
Аз ходих на ФМ във Варна. Вижда се всичко и органи и външно. Но докторът ми каза, че ФМ на вътрешни органи се прави в 14 г.с., на сърцето в 22 г.с. и последния в 32 г.с., но забравих какво се оглежда. А най-ранния трябва да е в 6 г.с., като още тогава може да се предположи как ще се развива бебо. Така ми каза доктора. И да Ви кажа склонна съм да му повярвам, защото ми показа снимки от 14 г.с и наистина че органите се различавах ясно. Аз бях в 16 г.с., когато ме преглежда и много се измъчи, защото бебо беше изпълнил матката и едвам го въртяхме, за да го огледаме. Но пусто в този загубен Бургас не можеш да получиш никаква информация за прегледите които трябва да се направят. Да не говорим, че вече два месеца не мога да се запиша при доктора, който ми води бременността, защото бил зает. Е моля Ви се ама това на какво прилича. В четвъртък като отида, защото успях все пак да се вредя, направо ще го направя луд.
Извинете, че се оплаках, няма повече.
Хубав ден Ви желая!

# 83
  • София
Добрю утро мамчета Hug Hug Hug
Май ни очаква прекрасен слънчев ден Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Честит рожден ден на Емко, да е жив и здрави много да радва мама и татко, А на есен  да е най- добрия помощник на мама в бутането на количката smile3525 smile3525 smile3525
А за кг. аз направо изпадам в депресия. Миналата година докато бях бременна с Катрин по това време си джитках със старите дънки с ниска талия и с нормалните си панталони на ластик или с ниска талия.
А сега не мога да се напъхам в тях и то не само корема не се побира, а и баджаците и дупата newsm78 newsm78 newsm78
А за свалянето на кг с кърмене съм малко скептична. Аз със кърменето качих 6кг, иначе след раждането веднага свалих деветте кг които бях качила миналата бременност.
А сега нещо вървя бая дундеста, ако идем на море през юни, може да ме използват за шамандура, както има наглостта да ми каже мъжа ми #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Направо не знам как ще ги свалям тези кг после, ама да са живи и здрави бебоците. Wink Wink Wink
А за жегите аз не се притеснявам. Миналото лято перках по къси гащи на ластик, едни чехли и потник и си бях добре. Чао засега че зверчето е гладно Hug Hug

# 84
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
didona_73, много съжалявам за загубата ти! Sad Бъди силна и като му дойде времето, първо тук да се похвалиш с новата бременност! Hug

Lucanka, добре дошла! Лека бременност ти желая! Laughing

Честит Рожден ден на Емко! Ваня, да е здрав и много щастлив! Hug Страхотна торта! Peace

Относно килограмите, аз вече ви се оплаквах: +4 съм, като ги качих за няма и един месец. Първите три месеца не бях мръднала и грам, хем се хранех предимно с тестени неща и не съм повръщала. Като започнах да ям по-нормални храни, бебчо реши да големее и набързо се изтумбих, та съответно кантарът ми взе акъла. Предимно на корем катеря и аз засега - и мен като thumbelina ме е срам да се изтипосам до вашите деликатни коремчета, но много се надявам, че повече такива бумове в теглото няма да правя.

Софиянките, я похвалилите се с нови туники да се издадат откъде ги придобиха, че нямам никакво време да обикалям, та да действам наготово! Wink
Пък като си гледам лентичката, бебчо днес има половин предрожден ден - прави половин бременност. hahaha

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 10:35 от Анири

# 85
Софиянките, я похвалилите се с нови туники да се издадат откъде ги придобиха, че нямам никакво време да обикалям, та да действам наготово! Wink

Анири, отиди в индийски магазин. Има един на Екзарх Йосиф, два - на Графа. Има страхотни неща и са на много прилични цени. Аз от там си взех туника - много свежо синьо, за 15 лв. За сравнение, туника в магазин за бременни гледах за 40 лв. Иначе има огромен магазин за майчета и булки на Пиротска 9, ама аз нищо не си харесах там, освен бельо.

# 86
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.

Анири, отиди в индийски магазин. Има един на Екзарх Йосиф, два - на Графа. Има страхотни неща и са на много прилични цени. Аз от там си взех туника - много свежо синьо, за 15 лв. За сравнение, туника в магазин за бременни гледах за 40 лв. Иначе има огромен магазин за майчета и булки на Пиротска 9, ама аз нищо не си харесах там, освен бельо.

Тези на Графа ги обиколих, но нещо нищо не си харесах - големи са ми повечето неща, а другите пък ми малеят, но ще минавам редовно - удобни са ми като местоположение. А в магазините за бременни думи нямам за цените... Аз гледах туники по 80лв, пък не смятам цял живот в туники да се нося, та не мисля да инвестирам. Sunglasses

# 87
  • морето и сините вълни :)
Добро утро на вси4ки-
Дидонка-съжалявам за случилото се-знам какво е да загубиш нещо което толкова искаш и обичаш.Силно те прегръщам  мила Hug

Момичета гледам килата сте разхварляли тука smile3511-аз кво да кажа + 7 съм .Но кво да правя ще си ги  смъкна .Дай ся диета да пазя.Аз просто съм склонна към надебеляване и сега хапвам доста по малко от предната бременност но пак си ги качвам скоростно кг-те.
Относно задъхването-и аз съм така-даже като вървя по улицата или по някое байрче почвам да пръхтя като кон...ами това го четох някъде че е нормално защотото се забавяли процесите в организма ни  и разни такива

Момичета аз съм мноооого бясна днес
 smile3515 smile3511
От петък звъня в НОИ
вдигнаха ми и ми казаха че съм имала проблем с втория болничен-взеха ми телефона и ми казаха че ще ми звънна-да аам не ми звъннаха smile3515
понеделник(вчера )пак звъня и казвам от Варна се обаждам и т.н.Болничния ми е в Пазарджик и им обеснявам от Варна се обаждам т.н.казахте че иамло проблем с болничния искам да разбера какъв е проблема и те ами изчакайте малко ще ви се обадим след малко.Обадиха се да-ама с грешна информация-проверила ми патката за първия болничен и ми вика ама той е изплатен-и аз и казвам не вие ми казахте че за втория има проблем smile3516.Обеснявам аз като на малоумните пак smile3515.И тя ами добре ще проверя и ще ви се обадя пак и аз добре ще чакам.
Да ама не никой не звънна до 3.30 слетобяд newsm61 аз са ядосах и пак звъня.И пак казвам от Варна се обаждам и те"ами има проблем с болничния звъннете н аеди си кой телефон да разговаряте с г-н еди си кой"
И аз добре ще звъня-звъня,звъня,звъня smile3552 smile3552 smile3552 smile3552 ма файда никва ban
И днеска викам пак ще звъня на тоз телефон дето ми го дадоха ама пак същата работа-никой не вдига.И се ядосах и звъннах пак на тез кокошки-звъня и обеснявам пак като малоумна за пореден път  phoneuu И момичето се провиква и казва на колежката от варна пак се обаждат и изофффква набързо което аз го чувам естествено-и тя ми казва така.Госпожо болничния ви е върнат защотот липсвал номер на ЛКК в болничния.Аз и обеснявам неможе да бъде защотото болничния ми не е издаден от ЛКК-и и казвам картона ми е пред мен и виждам кой болничен е с ЛКК и кои не е  и тя ми казва:"ами секунда изчакайте само" И МИ ЗАТВАРЯ  smile3515 newsm61 smile3511 smile3511 smile3511 и аз като пощурях ,като побеснях и направо пара издишам ви казвам newsm61 newsm61
Е викам ся тез ги разпилях tantrum Rage box
Звъня аз пак smile3552 smile3552 и пак същата реплика-От Варна се обаждам и отсреща се чува ""ОФФФФФФФФ"
И аз започвам да и казвам гозпожо  болничния ми не е издаден от ЛКК -какъв номер липсва като не е издаден от лекарска комисия.Болничния ми е за 7 дена и т.н.И тя се провиква на колежката си и казва
Оная от Варна пак се обажда-и колежката и казва кажи и да звъни н аонзи телефон.таз ми предаде и ми затвори.

Момичета аз след тази случка искам да ви кажа че пощурях тука вкъщи....място немога да си намеря-Сега тъпите крави ми върнали болничния на работа-демек в Белово-от Белово трябва да ми го пратят тук във Варна и аз да го занеса на лекаря ако има грешка и от там пак по същия път.Демек още 3 месеца ban
за това момичета съм много ядосана
съжалявам за гания пост ама се оплаках малко

# 88
  • София
Анири, разгледай си обикновените магазини. Сега има много хубави неща с висока талия, нали е модерна и в обикновените магазини има много по-голям избор отколкото в тези за бременни. Просто си вземи по-голям номер, хем ще ти е удобно, хем ще си модерна, да не говорим, че ще ти излезе и по-евтино.

# 89
  • гр.Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМКО!
ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!  bouquet  bouquet  bouquet
Да расте умно и весело дете за радост на всички и на есен да е най-грижовният батко!!!
Ваня, не ме депресирай така! Sad Sad Sad
Аз още по Велик ден казах, че съм с две леви ръце, но след тази торта... просто нямам думи! Чудесна е! Да Ви е сладко!! Hug Hug Hug
А аз ще си хапна нещо готово!

Общи условия

Активация на акаунт