Скача във корема малкото юначе, чака то СЕПТЕМВРИ силно да заплаче

• 16 465
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
 Lukanka, добре дошла и от мен аз съм новак тука и ми харесва  newsm51
 Честит празник, мили колежки   bouquet а на дознателките по-малко работа newsm44
 Карен и Лекси искам да Ви кажа, че хич не съм добре с килата, слагам навсякъде не само на корем раста. Ама слагам, та се плаша чак.  ooooh! Скоро трябва да ме пишат в отбора на тюлените  Weary ама няма как не мога да не хапвам, само се чудя как ще ги свалям после, че много ще станат ми се струва. Важното е бебчо да е здрав, пък тлъстините все ще се свалят   261uu 

# 61
 А Морена, забравих, ЧЕСТИТО ТИ МОМИЧЕНЦЕ и да стане много красива жена.  newsm10

# 62
Карен хич да не ти пука за килата, после дружно с мъка ще ги сваляме. Теб колко кила те притесняват. Аз съм качила 5-6 кила, преди се шашках, но вече свикнах. после ако трябва глад, но ще си върна фигурата. А и всички ми казват, че сега съм заприличала вече на човек, като съм се закръглила навсякъде, то не е дупе, крака, ръце, корем ( +15 см), бузки, и което най-много мен радва бюст:) Хайде сега тюлени, на есен най-хубавите бебковци и догодина ще станем манекени. Simple Smile Особено като тръгнат да ходят вече нашите шушончета.

# 63
Ехо, мамчета, само да се покажа, че съм тук и сме ок. Расте корема, та се къса. До преди 1 седмица бях + 2 кг само, което много ме радва, защото по принцип съм си едричка. Ама така е, сиурно щото много драйфах и не хапвах кой знае колко. Дано обаче не се ошишкавя много, чееее голям глад ще пада после. Айде цунки от мен. Crazy

# 64
Честита ти мома, Моренка  smile3525 Днеска пък такава красива бебешорска рокличка видях!!! Въобще има страхотни детски дрешки! Направо ти завиждам, щото аз още не знам какво зверче ще е нашето  Mr. Green Момичета, тези от вас, които пият витамини правят ли пауза между двете опаковки?  newsm78 Аз свърших Топ левюр-а и ще почна Центрум матерна, да почивам ли няколко дни?  newsm78 Бебе  welcome в Пловдив  Simple Smile  Спокойна вечер, мамчета  Peace

# 65
Аз за килцата не знам ко да кажа + 8 съм което направо шокиращо ми подейства ама то с тез тестени закуски какво ли да очаквам успокоявам се с това че само на корем и гърди съм качила крачетата са си ми същите Laughing. vesela аз ако ти кажа от кога съм тръгнала да се прибирам много се бях затъжила вече за Пловдив така си го обичам града и все съм си мислила че там ще си живея, ама ей го на съдба Wink. Мамчета аз пак офейквам да си събера малко багажче гушам ви и лека вечер ви желая Hug...

# 66
E, вие пък - 5 кила какво са? Съвсем нормално ми се вижда.
Споко, ще се повторя ама с кърмене ще ги свалим - няма да усетите даже. Всъщност за тази цел ги трупа организмът. И бебоците и те ще са доволни от този вариант. Ако има въпроси - четете в библиотеката на кърмаческия форум  Wink
Супер полезна е.

# 67
  • Sofia
Аз съм +4,5 кг. и се чувствам слон.
Първите 3 месеца ми се гадеше ужасно и  само тестени храни понасях.  Confused

# 68
E, ти пък слон! А като станеш с 10-ина кила отгоре, което си е един добър вариант?
9-10 кила си отиват със самото раждане.
После ти трябва някое и друго кило запас за кърменето, щото се равнява на 500-800 калории дневно това което кърмачката изразходва.

# 69
  • София
Didona  Cry   Hug   Hug   Hug 

# 70
Дидона, съжалявам за случилото се Cry Прегръщам те и ти желая скоро отново да имаш повод за радост!

Девойки, как сте с килата?
Мен вече ме плаши кантара.  ooooh!

Ох, мен пък ме плаши, че не качвам Sad Всеки ден се тегля и следя грамовете. Допреди 3-4 дни се бях закотвила на +1,5 кг. и не бях мръднала от два месеца. Сега май съм +2,5, дано да не е временно колебание на теглото.
Плаша се и от това, че не чувствам все още бебето. Нали уж на втора бременност се усещало по-рано? Ако не усетя ритничета до 22-ри, когато влизам в петия, ще ида на лекар.

А макар че не съм качила кой знае колко, вече имам твърде забележимо коремче и чувствам тежест, когато походя повече. Направо не ми се мисли какво ще бъде към 8-9 месец.

А на вас тежи ли ви вече?

# 71
  • София
Добро утро, мамчета.

Дидонка, много съжалявам за случилото се  Hug Ние можем да те успокоим само с думи, но ти трябва да събереш кураж и да преодолееш загубата. Пожелавам ти от тук нататък само положителни емоции и скоро да се похвалиш отново бременна.

Моренка, честито момиченце!

Аз с килограмите до тук съм +5, но като знам как ям, ми се струват малко. Все пак на мен силата ми е в последните месеци и се плаша за тогава. Спомям си, че в 9 месец качвах по 3 кг седмично и крайният резултат беше общо 25 кг. отгоре.

# 72
  • гр.Варна
Добро утро майчета!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз уж не съм качила много, но определено започва да ми тежи, особено , когато изкачвам стълби-дъх не ми остава.  Shocked
Ами до деветия месец как ще се търкалям -не знам. А като си помисля и за жегите..... ooooh! ooooh! ooooh!
Както и да е! важното бебето да е добре, пък ние ще издържим!!
 Hug Hug Hug
Целувам Ви! Приятен ден!  bouquet

# 73
  • София
Добро утро, сладуранки!
Бързам да ви почерпя преди да ме е грабнала работата, а после ще ви чета. Моето момче става днес на 2 годиники! Grinning Heart Eyes Заповядайте на тортата ми. Hug

# 74
  • Sofia
Плаша се и от това, че не чувствам все още бебето. Нали уж на втора бременност се усещало по-рано? Ако не усетя ритничета до 22-ри, когато влизам в петия, ще ида на лекар.

Не се притеснявай, нали ходиш на УЗ и го мерят как се развива?
Ако си по-активна , по-късно ще го усетиш, защото бебчетата ни са все още много малки и движенията им са като на рибка в аквариум.  Grinning
Аз го усещам само като легна да си почивам.
Докато се движа през деня направо забравям, че нося бебе.

Предните 2 пъти качвах около 1 кило на месец , но 9-ти месец не съм изкарвала.
Все още изглеждам напълняла, а не бременна.
На "Произведено в България" всяка продавачка ми се чудеше защо искам по-голям размер, явно не се забелязва още.  Laughing

Иначе не ми тежи корема, но много по-лесно се уморявям и задъхвам от 2-я месец.
Преди припках по стълбите вкъщи, а сега докато ги изкача  ми се ускорява пулса и пъхтя.

Утре съм на БХС, при предишните бременности не ми е правен. Гладна ли трябва да отида?

Ваня, честит празник! Да ви е живо и здраво момчето и много да ви радва!   bouquet
Ти ли прави тортата? Много яка кола!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт