Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са препоръките за бъдеща бременност след загуба на бебе и как да се справим позитивно?
Какво е кюртаж и защо е важно да се извърши правилно след аборт или преждевременно раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са препоръките за бъдеща бременност след загуба на бебе и как да се справим позитивно?
След загуба на бебе е важно да изчакате поне 6 месеца, преди да опитате нова бременност. Това позволява на тялото да се възстанови и подготви за следващата бременност. Препоръките за бременността включват водене на здравословен начин на живот, редовни прегледи при лекар и изследвания. За да се справим позитивно след загуба на бебе, е важно да обсъждаме чувствата си, да търсим подкрепа от близките си и да се съсредоточим върху бъдещите възможности.
-
Какво е кюртаж и защо е важно да се извърши правилно след аборт или преждевременно раждане?
-
Какви са препоръките след аборт поради инфекция?
-
Какви са емоционалните последици от загубата на бебе и как да се справим с тях?

а на дознателките по-малко работа 
Скоро трябва да ме пишат в отбора на тюлените
ама няма как не мога да не хапвам, само се чудя как ще ги свалям после, че много ще станат ми се струва. Важното е бебчо да е здрав, пък тлъстините все ще се свалят
Особено като тръгнат да ходят вече нашите шушончета.
Днеска пък такава красива бебешорска рокличка видях!!! Въобще има страхотни детски дрешки! Направо ти завиждам, щото аз още не знам какво зверче ще е нашето
Аз свърших Топ левюр-а и ще почна Центрум матерна, да почивам ли няколко дни?
в Пловдив
. Мамчета аз пак офейквам да си събера малко багажче гушам ви и лека вечер ви желая
...
Всеки ден се тегля и следя грамовете. Допреди 3-4 дни се бях закотвила на +1,5 кг. и не бях мръднала от два месеца. Сега май съм +2,5, дано да не е временно колебание на теглото.
Заповядайте на тортата ми.