Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са препоръките за бъдеща бременност след загуба на бебе и как да се справим позитивно?
Какво е кюртаж и защо е важно да се извърши правилно след аборт или преждевременно раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са препоръките за бъдеща бременност след загуба на бебе и как да се справим позитивно?
След загуба на бебе е важно да изчакате поне 6 месеца, преди да опитате нова бременност. Това позволява на тялото да се възстанови и подготви за следващата бременност. Препоръките за бременността включват водене на здравословен начин на живот, редовни прегледи при лекар и изследвания. За да се справим позитивно след загуба на бебе, е важно да обсъждаме чувствата си, да търсим подкрепа от близките си и да се съсредоточим върху бъдещите възможности.
-
Какво е кюртаж и защо е важно да се извърши правилно след аборт или преждевременно раждане?
-
Какви са препоръките след аборт поради инфекция?
-
Какви са емоционалните последици от загубата на бебе и как да се справим с тях?
Не стана супер, можеше и по-добре, но малкия й се радва и искаше още сутринта да я яде.

, което мен ме изумява
така ми се иска всичко с всички да е наред
За тортата нямам думи, как ги правите тези красоти, направо ме е срам 
Бъди силна и като му дойде времето, първо тук да се похвалиш с новата бременност!
-аз кво да кажа + 7 съм .Но кво да правя ще си ги смъкна .Дай ся диета да пазя.Аз просто съм склонна към надебеляване и сега хапвам доста по малко от предната бременност но пак си ги качвам скоростно кг-те.
.Обеснявам аз като на малоумните пак
аз са ядосах и пак звъня.И пак казвам от Варна се обаждам и те"ами има проблем с болничния звъннете н аеди си кой телефон да разговаряте с г-н еди си кой"
И момичето се провиква и казва на колежката от варна пак се обаждат и изофффква набързо което аз го чувам естествено-и тя ми казва така.Госпожо болничния ви е върнат защотот липсвал номер на ЛКК в болничния.Аз и обеснявам неможе да бъде защотото болничния ми не е издаден от ЛКК-и и казвам картона ми е пред мен и виждам кой болничен е с ЛКК и кои не е и тя ми казва:"ами секунда изчакайте само" И МИ ЗАТВАРЯ