Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са препоръките за бъдеща бременност след загуба на бебе и как да се справим позитивно?
Какво е кюртаж и защо е важно да се извърши правилно след аборт или преждевременно раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са препоръките за бъдеща бременност след загуба на бебе и как да се справим позитивно?
След загуба на бебе е важно да изчакате поне 6 месеца, преди да опитате нова бременност. Това позволява на тялото да се възстанови и подготви за следващата бременност. Препоръките за бременността включват водене на здравословен начин на живот, редовни прегледи при лекар и изследвания. За да се справим позитивно след загуба на бебе, е важно да обсъждаме чувствата си, да търсим подкрепа от близките си и да се съсредоточим върху бъдещите възможности.
-
Какво е кюртаж и защо е важно да се извърши правилно след аборт или преждевременно раждане?
-
Какви са препоръките след аборт поради инфекция?
-
Какви са емоционалните последици от загубата на бебе и как да се справим с тях?
При мен бебето още не се е показало какво е, другият месец е по-вероятно да го видим... но пък всичко е наред. Ритаме се по цял ден, а понякога и вечер. Надявам се, че всички сте добре и ще пиша пак след някоя друга седмица 

Стоил е прав, сега си имате още един ангел пазител.
Трябва да бъдеш силна точно сега.
- за мен обаче е начин да се чувствам по спокойна и да се надявам, че той е някъде наблизо, макар да не го виждам
. А и се бях занесла на гарата да видя моя братовчедка-също от Горна Оряховица,като някои от вас,която си заминаваше на Холандия,тя се нахили и вика бебка май иска да ми се представи,да каже едно здрасти
.не зная ама мен това здрасти акъла ми изкара,та слетобяда право при доки-той се смее и вика,че било 20та седмица навършена и бебо трябвало да се покаже по някаъв начин:)Всичко си и беше наред,той,обаче не се ангажира с прогнози за пола отсега.Аз иначе редовно от три дни бивам ритана,но някак си лекичко,това в4ера си беше я удар с глава ,я с дупе,я живо салто-абе гимнасти4ка кво да казвам:)
Знам си аз, че е от яденето и вече твърдо трябва да си наложа малко воля и да не опустошавам хладилника като се прибера вечер от работа.