Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са препоръките за бъдеща бременност след загуба на бебе и как да се справим позитивно?
Какво е кюртаж и защо е важно да се извърши правилно след аборт или преждевременно раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са препоръките за бъдеща бременност след загуба на бебе и как да се справим позитивно?
След загуба на бебе е важно да изчакате поне 6 месеца, преди да опитате нова бременност. Това позволява на тялото да се възстанови и подготви за следващата бременност. Препоръките за бременността включват водене на здравословен начин на живот, редовни прегледи при лекар и изследвания. За да се справим позитивно след загуба на бебе, е важно да обсъждаме чувствата си, да търсим подкрепа от близките си и да се съсредоточим върху бъдещите възможности.
-
Какво е кюртаж и защо е важно да се извърши правилно след аборт или преждевременно раждане?
-
Какви са препоръките след аборт поради инфекция?
-
Какви са емоционалните последици от загубата на бебе и как да се справим с тях?

леко бременеене в нашата компания!
Знам си аз, че е от яденето и вече твърдо трябва да си наложа малко воля и да не опустошавам хладилника като се прибера вечер от работа. 

.
, нещо такова взех да усещам. После като разбрах кой буйства така ми стана много хубаво и цял следобед си седях на работа ухилена, ама не мога да си събера устата
. И нямам търпение да се прибера в къщи да разкажа на таткото, обаче акробата не се спря като легнах и пак започна, много готино усещане. Така похвалих се и аз
, но карай после ще му мисля.
, че и утре сме на работа
, но другата седмица
4 дни ще си помързелуваме.
на разходка 

е поне мъничко че да удрям поне по мааалко разходка отвън до пейката зад блока и обратно
Притеснява ме това, че последните месеци ще кача много и не искам август месец да се търкалям.