💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 90 889
  • 1 556
  •   2
Отговори
# 30
  • тук, на мястото си
Благодаря за  новата тема!
Харесвам Ръждавичка!
Не харесвам Мирослав,  Радостина и Иван.

# 31
Дяволо, благодаря за темата! Пуснах глас за д-р Пекин, Гордиенко и Кристиян. Напоследък той взе много да ме дразни с невъзможността да признае грешките си на терен. И е най-слабият от мъжете освен това. Като изключим Дечо.
Днес очаквам Феномените да отидат на резиденция, а зелените да повисят на изолатора и съвсем да се нагнети напрежението там.
Николета ще е подложена на кръстосан огън. Стана ключов участник за бъдещето на двете коалиции. И едните мъже ще я коткат и другите. А на нея малко и трябва да се разколебае. Даже очаквам да каже, че Ивайло не е защитил Александра с грошовете си, както е бил обещал и да иде в лагера на Томи и Мирослав. А дори и да не иде тя, най-вероятно мъченицата от блатото - Радостина тази седмица ще влезе при жълтите.
Искам още да си погледам сините в пълен състав. Но ми се струва, че Наталия няма да дочака периода с две племена. Нещо чух от Иван, че другата седмица щели да разпадат едно от племената. Аз ги броях 2 седмици, докато останат 16 човека, ама като нищо тази седмица ще има елиминационна капитанска.

# 32
Добре де защо я мразите толкова горката Радостина дето се изтерза на това блато?
Нямала качества, ала бала. Колкото и да е нямала, не е отпадала, не е изгонена, а гладува повече от всеки друг.

# 33
  • Буркина Фасо
5 седмици глад и те изпращат с бавна крачка.
не вярвам да гладуват.

# 34
Добре де защо я мразите толкова горката Радостина дето се изтерза на това блато?
Нямала качества, ала бала. Колкото и да е нямала, не е отпадала, не е изгонена, а гладува повече от всеки друг.
Нали знаеш като видиш някой човек и не ти допада. Цялостното излъчване ти е анти. Ами такава ми е Радостина, просто не ми харесва.

# 35
  • София
Виждам, че масово очаквате Траян да е капитан. Има логика, но нали искаха да накиснат Иванушка?
Един вид това ще си е номинация. Ако е Траян, това е сигурен индикатор, че продукцията иска да запази Иван, за да види дали ще саботира. И ще ги натиснат с редакторите. Това за тях е като манна небесна. Аз за това се отказах от идеята да отпада на елиминационна капитанска. Иначе го бях предвидил още преди две седмици, но сега мисля, че няма да стане. Залагам, че ако изобщо е елиминационна капитанска, той няма да отпадне. И понеже няма как да е Калин или Ръждавичка, то остава жълтият капитан да си замине. Кристиан има забрана, значи ще е или Ивайло за пореден път като герой или ще номинират Томи.
НО, ако Траян отиде на елиминационна капитанска битка е много вероятно да си замине вкъщи. Не блести с нищо, не е лош, но нищо специално. С доста проблеми на елементи изискващи горната част на тялото. Но иначе им е важен пост в игрите на Лечителите и ако си замине ще ги отслаби. Очаквам и Зелени на изолатора, категорично, така че всичко отива към техен разпад идния понеделник. За това писах още преди повече от месец, а гледам Туджаров и той вече е категоричен, че те ще се разпаднат. Само дето когато го писах аз, те дори не споменаваха тази тема. Неделчо пък очаква Завоевателите да се разпаднат. Но тази година няма племе, което да доминира в битките и е по-трудно да се предвиди. Най-често се разформирова или най-силното племе (прабългари, ловци и т.н.) или най-малобройното (за да се попълнят по-лесно бройките до 8 в двете нови племена).

Така, Фаза 2:
Трябва да имаме 16 човека в два отбора.
Блатото се закрива. Идва да кажем един.
В момента имаме: 6 човека при сините и зелените и само 5 човека при жълтите.
Т.е. 100% който и да спечели - отива при жълтите! И ще станат 6 на 6 на 6. Идеална симетрия. Това са 18 човека. Т.е. трябва да отпаднат двама! Или ще има елиминационна капитанска (по-вероятното) или двойна елиминационна в петък.

Тази седмица би трябвало да отпаднат двама човека от следните:
Наталия (тя май се набива на очи, жалко) + един измежду Иван/Траян/Томи/Кристиан/Ивайло/Александър.
Ивайло ми е най-безумния вариант, просто го слагам, защото целия е овързан и олепен и го чувам как пъшка от болка. Годинките си казват думата. Няма я тази свежест от началото на сезона.

# 36
  • София
Благодаря за темата Дяволче и Сони 💜
Само на мен ли ми се струва грешка все Калин да е капитан на сините? Ясно, че не се страхува от битки, но няма да е лошо да пусне малко това капитанство. Нека и някой друг поеме отговорност. Струва ми се, че Алекс удобно се крие зад гърба на Калинко, защото знае, че той му е най-сигурен на съвет и за защита. Може и да си въобразявам, но Алекс е манипулатор и си е избрал най-лесната жертва за манипулации. С Лапунов капитан няма да му е спокоен съвета, с Ръждето пък съвсем.

# 37
  • Bayern
И аз се учудвам, че има хора на които Радостина е антипатична. Но пък виждам, че има глас и за Дечо и за Калин и съм в ступор.  Възможно е и тримата в един момент да са казали нещо дразнещо, но чак антипатични... Мисля, че някой просто отмята анкетата просто ей така, да има глас за всички Grin

# 38
  • София
Януари,
Много точно наблюдение имаш. Калин определено се вслушва в Александър...

Сони,
Предполагам тази антипатия идва от факта, че е кадър на Мишето и че Д-р Пекин я спомена. А и тя беше в основата на блатната коалиция. Т.е. стратегически играч.

Аз пък съм в ступор от многото гласове за Миро. Че това момче не е нагрубило никого и е изключително възпитано и културно. Дори не е повишил глас.
Но тук аз съм виновен, защото преди около месец като писах, че ми е скрития фаворит за финала стана излишна полемика, та вследствие влязох по-остро с бутонките на някои хора за което се извинявам, защото по принцип за 7 години аз почти никога не съм се заяждал или директно да отговарям на когото и да е, за да му търся сметка за мнението му. Но тогава ме изнервиха някои хора и си изпуснах нервите, за което съжалявам наистина. А и те не са виновни. Просто не трябваше да се обяснявам.

Другото ми обяснение е, че победи Чикагото на рибешката битка и понеже той е масов любимец (мой също) и не се прие добре. Ами победи си го хора, сори. И двамата имаха залепнали вертикално рингове, но Миро си го отмести, Чикаго не успя. Чалъма е да го чукне и в същия момент да подложи отдолу кукичката. Сложно е, но става.
И Миро имаше много по-голям малшанс от Чикагото. Направи 2 или 3 празни обиколки повече. Беше по-ловък с пръчката и въдицата и се движеше отлично. Много фина моторика има това момче. Буквално ги надушвам такива от километри. Сигурен съм, че тепърва ще го докаже. Дано не ме подведе, че ще стана за смях.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 10:39 от Diavolo

# 39
Мразя е твърде силна дума. Не вярвам някой да изпитва такова чувство към непознат. На мен Радостина ми е безлична към антипатична. А 'мъченицата от блатото' е творение на Ралица за Йоана, което в пълна степен важи за Радостина. Това, което ме подразни в нея беше, че очакваше как те с Йоана едва ли не имат повече право да останат в играта, защото са се мъчили по-дълго на блатото и другите не трябва да ги гонят. Ами не е така - всеки си се бори за оставане. Отделно - голяма хвалба за уменията и на терен, а ние нищо не видяхме, което да загатне дори за тези качества. Сега се натрупа глад и умора, но и в началото дори само от жените на блатото Радостина не блесна. Една Гизем се открои много повече и неслучайно 2 пъти излезе от блатото.
За мен Радостина е втората Никол Дунев. Като Никол Дунев по спомени отнесе далеч повече подигравки във форума. Сигурна съм, че Ралица ще я изпрати с много рев каква силна воля е показала и колко е изтърпяла и изгладувала. Истината е обаче, че ако беше за този формат и имаше нужните качества, щеше да се е спасила.

# 40
  • В Града на липите
Благодаря за темата. Ръждавичка ми е номер 1 от жените, въпреки чепатия си характер.
Установих че вече никой не ме дразни особено, но все пак посочих Гордиенко и Иван.

За довечера имам едно такова лошо предчувствие, че сините въпреки предимството ще са на изолатора, зелените пак на Резиденция, а жълтите на Стопанството. Калин не е за такива пипкави работи, твърде прецизен е. На него му дай да се джаска по трудни трасета. И все пак ще стискам палци да ме опровергае.
За разпадането сякаш клоня към жълтите. Те са ми най-разбъркани коалиционно. Но ми е все едно, само да не са сините.

Много ми е интересно, кои са гласували, че им е най-антипатичен Калин Grinning та е преборил Гордиенко и Иван.

# 41
В анкетата мен частично ме изненадва убедителното 3-то място на Пекин. Предполагах че ще е в челото но примерно на кантар с Александър който пък се представя значително под очакванията ми и с мъка влиза в шестицата. Приятна изненада е че Николета засега няма нито 1 глас, струваше ми се че е антипатична на мнозина заради безволието си, но явно при жените силните характери са далеч по-силен дразнител от безхарактерността. При мъжете това не се наблюдава, там волевите и безхарактерните са по-хаотично разпределеи.
 И аз искам сините на резиденция, в тяхна полза е новосъздалата се сапунка която най-добре би разцъфтяла на резиденция, но това че спечелиха предимство( продукцията обича драматични обрати) и Калин на щурвала накланят везните не в тяхна полза.  И аз считам че там Алекс се изживява като сивия кардинал в племето и двамата с Гизем ще се борят за ума, сърцето и най-вече гласа (гласовете) на лутащата се Калинка

# 42
Абсолютно не искам сините на резиденция. Докато продължават любовните циркове са ми на дъното на класацията.

# 43

Аз пък съм в ступор от многото гласове за Миро. Че това момче не е нагрубило никого и е изключително възпитано и културно. Дори не е повишил глас.

А много вероятно някой не е направил разлика между Траян и Мирослав Joy

# 44
Aлекс е оцеляващ хитрец и много добре усети, че ако застане на завет до Калин, ще избута много по-напред. Калин не мрънка, взел е страха на другите, неподатлив е на глад и лишения и поема отговорност. Не му се получава всяка битка, но не се разколебава и не се страхува. Алекс много добре видя това и разчита на него да го опази. Точно затова Алекс беше единственият, който не страдаше много за Чикагото, а държеше мотивационни речи още на същия ден. Видя вакантното място на старейшината и се намести. Само че, за разлика от Чикагото, който можеше да изнесе всяка битка, този чака да го спасят, за да му слушат "мъдростите".

Общи условия

Активация на акаунт