💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 90 895
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Някой помни ли този анулет на Ръждавичка в тайна ли трябва да го държи от другите, че забравих?
Те и го дадоха пред всички, каква тайна? JoyJoyJoy

# 61
  • София
Някой помни ли този анулет на Ръждавичка в тайна ли трябва да го държи от другите, че забравих?

Каква тайна като те и го дадоха пред всички,  след битката на 8те момичета за влизане в племената, като награда за първото място?

# 62
Ще е забавно, някой да спечели аНулет про макс, който да може да неутрализира действието на този на Ръждавичка Joy

# 63
  • В Града на липите
Ами затова питам, защото съм забравила Grinning Може ли човек да им запомни тая година всичките неправила на правилата?
Дано успее да го ползва, преди да й кажат че му е изтекъл срока на годност.

# 64
Дидо какво да очакваме от днешната  териториална битка  , на промото се вижда че сините имат преднина по трасето  , на един кадър се вижда как жълтите ровят да извадят единия труп докато сините вече са го извадили и минали следващото препятствие даже , а зелените  са още в рова преди заровения труп последни , а какво ще стане със сглобяването на корабното кормило не знам там може да има големи обрати и яко зацикляне ,  както сме виждали в предни сезони

# 65
.... на промото се вижда ....

Правило първо - никога да не се вярва на промото! Joy

# 66
.... на промото се вижда ....

Правило първо - никога да не се вярва на промото! Joy

По принцип е така , те затова и на промото дадоха , че Калоян уж последен почва да сглобява  кормилото но според мене стига пръв там , просто този кадър няма как да го изманипулират , там се вижда вече извадения син  дънер докато жълтите тъкмо започват да ровят , а зелените изобщо не са стигнали до този дънер ( не се знае и в коя част на трасето е ,това може да е в началото ) ,  интересно ми е също как ще  минат по басейна  колко от участниците ще успеят да минат и ще има ли за пореден път промяна на правилата по време на битката и някакви наказания или смени на участници , да не забравяме , че сините имат и предимство и според мене ще е свързано с това някоя от техните жени ( Наталия или Гизем ) да не минават над басейна и това ще им даде огромно предимство пред другите.

# 67
  • София
Благодаря за темата.
Чак антипатични нямам, само Гордиенко с предишите й изцепки, но последните епизоди е по-сериозна и се представя стабилно. Гласувам за нея, да не съм капо..

# 68
Предимството на сините може да си е фиксирано - примерно 2 мин. аванс, но след това да активират отново гъвкаво наказание когато някоя от жените не може да мине басейна или някой зарие в пясъка -  продължавате 1 мин 35сек след като вторият ви затвори с 1 обиколка но не преди третия  и лесно ще ги наместят на предвиденото място

# 69
  • Някъде там...
Гласувах за Гордиенко, Иван и Мирослав. Бих добавила и Алекс в списъка, както и д-р Пекин.
Хубавото е, че тази година симпатизирам на много повече участници, а сравнително малко ме дразнят. Миналата година един Гешев ме крепеше.

Дяволче, мен много ме дразни Мирослав, факт. Просто има хора, които са ти антипатични без да е задължително нещо да са ти направили. На интуитивно ниво, като енергия. Само като му видя леко надменната физиономия и чуя равното и лишено от емоции говорене и съм готова да сменя канала. А като чета как според теб той е с най-големи шансове да спечели, съвсем ми призлява. Същата стока е като Гордиенко, с тази разлика, че поне има покритие на арената. Или поне така се чува.

# 70
  • София
Винаги ми е по-лесно да гласувам за симпатични, а не за антипатични, но дадох три гласа макар и трудно.
Във всеки намирам по нещо хубаво.

# 71
  • Варна
Не гласувах в анкетата.
Трудно ми е  в този сезон с антипатията.
В един момент е един, в друг момент друг.

# 72
Ще е забавно, някой да спечели аНулет про макс, който да може да неутрализира действието на този на Ръждавичка Joy

Тази линия е забавна. След това идва Анулет 3.0 който може да анулира решение на Ралица!
Joy

# 73
Нещата на любовния фронт се разиват шеметно! По-скоро наш Калин хлътва шеметно! И както се очертава - съвсем без шанс. Каква непосредственост има това момче, как се е съхранил такъв, един бог знае....
https://www.instagram.com/p/DQCQ5XSjDOb/

# 74
Големи тролове са от продукцията Joy

Общи условия

Активация на акаунт