BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 470
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не е студентка, тук пише с какво се занимава, ако вярваме на клюките..

# 451
Едното не пречи на другото, може да следва и да работи паралелно. Тези дни Мина каза, че работи като хостеса във връзка с това, че нямала реални чувства към Стоянов, а само го използвала в играта и, че такива момичета не търсят какви да е мъже, а мъже с пари.

# 452
Малко конспиративни ми идват теориите за "30 левовата" стратегия на Давид.
Тия хора са по цял ден в тая къща и си говорят през цялото време. До тук сме чули веднъж репликата за тостера и веднъж как Насето като нямала пари той ги издържал и двамата.
Ако някой използва две подхвърлени реплики за да настройва зрителското мнение, това много по-вероятно е режисьорският екип на един продуцент известен с предишните си "риалитита", отколкото Давид, който от къде може да знае какво ще излъчат и какво - не.

# 453
И аз така. Това просто нарочно е извадено. Със сигурност всеки е споделил с някой нещо , през което е преминал.

# 454
Не знаех, че въшка е хостеса. С това ли се занимава, не е ли студентка?
Във визитката си каза хостеса и танцьорка в заведение.

# 455
За мен лично , Елена "Мишата глава" - е най-противния участник !!! Оставете я без цигари - и тя , е пълно "ку - ку " !!! Смя се , на глас дори - дали , осъзнава , колко грешно е мнението и ?!? Поддържаната дама , според Вас ( със вид на мишка , в главата) - прие ли друго бедствие , освен това , което и спира цигарите - И , ТО БЕЗ ДА ПИТА НИКОЙ ДРУГ ???

# 456
Елена и другите квачки не си правят услуга, нападайки Въшка. Историята на предаването е доказала, че зрителите заемат страната на нападнатия съквартирант, независимо дали е добър или кофти човек. Вместо да ѝ извадят очите, ще ѝ изпишат веждите. Толкова за “стратега” Елена.

# 457
Тези, които оборват моето мнение за Сияна и Стоянов им препоръчвам да свалят розовите очила и да не вярват на всичко, което виждат по телевизията. 😁 Всичко е с цел популяризация и да имат някаква по специална сюжетна линия в Биг Брадър. Стоянов е минал през тежка раздяла, мислите ли, че така лесно ще скочи отново и ще се влюби? Такива хора (ако той е от тях) им трябват месеци, понякога и години, за да им заздравее счупеното отвътре. Любовта е най-красивото нещо на света, също така и най-болезненото.

# 458
Елена вече става смешна с претенциите си за стратегии. И децата в училище, които са гледали ББ са наясно, че жертвите винаги са предпочитани в такава игра. Всички я нападат вътре и хората ще гласуват положително за нея, когато е номинирана. Айде, тя се отърва тази седмица, но ако излезе срещу Мина или Ебру, почти 100% Въшка ще остане, а някоя от тях ще си тръгне.

# 459
Ебру има ужасна интонация и без значение дали говори нещо весело, ядосано или тъжно, винаги цвили. В началото мислех, че е някакво добро и скромно момиче, но се оказа пълна греда.

# 460
  • SF
Есме, не знам дали Стоянов е влюбен в мургавата въшка, но май ти си.. По-напред я нарече умна и мъдра и виждаш нещата по коренно различен начин. Има някакъв проблем в телевизорите...или в твоя, или в нашите..

Има, ако ме коментираш и ми приписваш качества, които не съм споделила и не бих желала да се размятат из темите на бг мама. Аз съм влюбена във Въшка, а ти в Калин - някакви такива заключения да си правим????
Радвам се, че ме изчиташ, но моля те, без допускания за пишещите (справка: форумните правила). Да си уважаваме мнението и ако аз харесвам А, а ти В - без обиди и квалификации. Харесваме различни неща, хора и животни и мисля, че нямаш нужда някой да ти го напомня. Моят телевизор си е наред, а твоя не мога да коментирам, защото не съм го виждала и нямам представа какъв ли би могъл да бъде той.

Да, Въшка ми харесва. И Стоянов ми харесва. И двамата ми харесват и не мисля, че Въшка е обикаляла мъжете из къщата. Много бързо станаха там нещата.
Пипнала била мускулчета на Иван. И кво от това. След като започна флирта със Стоянов, вече не му го е пипала. Оня пък що си дава да му пипат мускулчетата...

# 461
Елена е психопат....
От малка мечтаела да участва и сега всичко и е на всяка цена... Не я харесвам

# 462
Елена не знам какво е гледала, как смята, че "играе играта", но допуска елементарни грешки.

# 463
Да, Въшка ми харесва. И Стоянов ми харесва. И двамата ми харесват и не мисля, че Въшка е обикаляла мъжете из къщата. Много бързо станаха там нещата.
Пипнала била мускулчета на Иван. И кво от това. След като започна флирта със Стоянов, вече не му го е пипала. Оня пък що си дава да му пипат мускулчетата...
Обикаляше си мъжете в къщата и още как, но явно хората сме доста слепи, когато харесваме даден участник и напълно игнорираме червените флагове. И не - не става въпрос само за мускулите. Имаше доста случки, в които лавираше между Иван и Стоянов - отдръпна се чак като първия почна да истерясва и да си гука сладко с Мина.

# 464
  • SF
И аз не я харесвам.
Тя, Цвети и Ебру са ми безпредметни. Стефан и паранормалното му тамагочи също. Поне се забавлявам с това, че двамата с Иван разиграват нелепи любовни ситуации и Биг Брадър не пропуска да се пошегува.

Lilly_85, аз не съм сляпа, но не я осъждам за това, че е общувала с всички в първите 2 дни. На третия вече си беше плътно при Стоянов и вече не беше заинтересована от останалите.
Ама и да не е, не очаквам такова замонашване от нея. На мене не ми прави грозно впечатление, ако жена разговаря и се шегува с други мъже. Още повече тези там са под един покрив и са планирани да общуват помежду си.

ХАРЕСВАМ И СТОЯНОВ! Така че и в мъже се влюбвам.
А вие в Давид ли сте влюбени?

На моя телевизор показаха, че Иван загука с Мина, съвсем не сладко, защото Мина също веднага го отразя, за отмъщение. И защото остана без любовна нишка, а така му се искаше да е мачо мен.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 21:38 от Esmee

Общи условия

Активация на акаунт