BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 457
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Есме, понеже доста ревностно я защитаваш и виждаш мъдрост в нея, а не виждаш видимите минуси, които се виждат от Космоса, затова ти го казах. И аз уважавам мнението на всеки, но на черното,  да се казва бяло е странно.. Точно като някаква заслепеност ми се струва. Но на вкус и цвет-товарищей нет..

# 466

На моя телевизор показаха, че Иван загука с Мина, съвсем не сладко, защото Мина също веднага го отразя, за отмъщение. И защото остана без любовна нишка, а така му се искаше да е мачо мен.

И аз съм на същото мнение, той влезе със заявка за любимец на жените (май се виждаше като Бебо 2), а се оказа, че е любимец само на Стефан Безгръбначния.

# 467
  • SF
Ама аз даже не се защитавам. Харесвам я, намирам я за симпатяга. Защо прескачате и Стоянов? Харесвам го. Е, и? Грам няма да защитавам, а какво остава и за ревностно.
(Просто винаги съм категорична и аргументирана. Може би това е "ревностна защита", от каквато всъщност нямам нужда. Нали не се опитваш да ме убедиш, че не ги харесвам или да ми промениш с 2 думи мнението и аз вече да не ги харесвам? Ако е така, значи нямам нужда от никакви защити, защото всъщност вие не ме нападате. Simple Smile )
Ами от моята гледна точка, пък ти си заслепена, защото не виждаш нещата, които аз виждам. И не само аз, а и още десетина, за които знам, че виждат същото като мен.

# 468
  • София
В никакъв случай не се опитвам да те разубеждавам, тя е симпатяга, но не се показва в добра светлина...за нас.. За теб е различно, ок.
Може би ние останалите нещо недовиждаме,  ще гледаме по-подробно..

# 469
Да си изживеят сега каквото имат Въшка и Стоянов, че навън не се знае. Не ми изглежда на човек, който би бил съгласен жената до него да се фръцка и кълчи по заведенията. Ще се спука розовото балонче. Не харесвам такива скимтящи и лигави като нея.

От номинираните тази седмица най-добре да си тръгне Цецо. Видно е, че не се чувства добре в тази среда. Да не говорим и че почти не го показват.

# 470
Психопатският поглед на Давид в шапката на предаването ме убива всеки път. Joy

# 471
Lilly_85, аз не съм сляпа, но не я осъждам за това, че е общувала с всички в първите 2 дни. На третия вече си беше плътно при Стоянов и вече не беше заинтересована от останалите.
Ама и да не е, не очаквам такова замонашване от нея. На мене не ми прави грозно впечатление, ако жена разговаря и се шегува с други мъже. Още повече тези там са под един покрив и са планирани да общуват помежду си.

ХАРЕСВАМ И СТОЯНОВ! Така че и в мъже се влюбвам.
А вие в Давид ли сте влюбени?
Добре де, ако харесваш Стоянов, защо одобряваш тя да го притиска така, при положение, че той я предупреди, че иска да го карат бавно? Защо одобряваш да го нарича женски полов орган в ефир? Защо одобряваш цял ден сладко да си говори с мъжа, който до преди седмица го заплашваше с избити зъби и също го наричаше женски полов орган? Не се заяждам, просто се опитвам да те разбера.

# 472
Клюкарките Ебру и Елена отново седнали да оправят къщата… с цигарките.

# 473
Ебру изглеждаше поне малко засрамена, че Сияна е чула как я обсъждат и имитират.

# 474
От омраза към Въшката,как се правят,че им пука за Стоянов.

# 475
  • SF
В никакъв случай не се опитвам да те разубеждавам, тя е симпатяга, но не се показва в добра светлина...за нас.. За теб е различно, ок.
Може би ние останалите нещо недовиждаме,  ще гледаме по-подробно..
Тогава не знам защо ме наричаш сляпа, влюбена и не помня още кво. Да, тя е симпатяга.
Според мен се представя в много добра светлина. Може би за мене е различно и виждам нещо, което ми харесва. А кои сте вие, даже не подозирам.
Не знам дали недовиждате. Така го пишеш малко, като да съм написала, че недовиждаш, но не съм. Но ти за мене определено имаш някои допуЩАния. А не бива.

Но още веднъж да ти припомня, че сме различни и харесваме различни хора и неща. И това е нормално.
Така и не съм си направила труда да прочета ти на кого симпатизираш, но който и да е той, вероятно аз пък него/нея не харесвам и виждам/недовиждам нещо, което ти виждаш или недовиждаш. А дали си влюбена в този участник.... надали.
Ако аз съм влюбена във Въшка, нека аз да съм този, който да го сподели първа.  И стига да искам да споделям такива неща. Написано от тебе, звучи като заяждане. Не е хубаво така.
В Стоянов влюбена ли съм? Или само по жени си падам?

# 476
Стоянов ми е един от фаворитите,  но тая любовна история е много скучна .

Елена не може без цигари Joy

# 477
Елена е непоносима пушачка! Писна ми да дрънка само това от сутрин до вечер. Тази жена е толкова сбъркана, че ще предпочете да стои гладна, но не и да няма цигари.

# 478
Цигари, цигари, цигари... Елена дано се види, след като излезе и да си обърне внимание.

# 479
Пак с нейните цигари… Tired Face

Общи условия

Активация на акаунт