BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 138
  • 1 198
  •   2
Отговори
# 60
Е, той от нищото избухва, емоционално нестабилен ми е Ванката.

# 61
Елена вече наистина дразни с тия цигари. Все едно не са цигари, а вода и ще умре без тях.

# 62
Калин е същият…

# 63
И двамата не ги харесвам, но съм на страната на Елена. 😂

# 64
Според вас патологично ли е , че имам силно желание да вляза в къщата и да фрасна Иван в носа. Като един изключително кротък човек  питам.

# 65
Елена каза, че спирните напитки са забранени. Т.е. имат само бира, ако имат бюджет.

# 66
Според вас патологично ли е , че имам силно желание да вляза в къщата и да фрасна Иван в носа. Като един изключително кротък човек  питам.
Категорично да, дори съм сигурен, че ще има хора включително и мен, които ще те придружим. 😁

# 67
Категорично да, дори съм сигурен, че ще има хора включително и мен, които ще те придружим. 😁

И мен ме бройте Trollface

# 68
И аз ще дойда, ама заради сърдитко Калин

# 69
На Въшката сърденето минава за 5 минути, явно 🤣

# 70
Сияна е адски досадна история…

# 71
Аз не разбрах, за какво се сдърпаха Joy

# 72
Стоянов добре го е очукала бившата му, не се хваща на манипулацията и фалшивото поведение на Въшка, евала.

# 73
  • Сф
Леле, Сиана направо изглежда жалка. За мен Стоянов изобщо не я харесва и е много отегчен. Тя как може да няма грам преценка и себе уважение..

# 74
Скараха се, защото Сияна е една лигла, която смята, че всички са й длъжни.

Общи условия

Активация на акаунт