BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 427
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 555
“Всички се изпърдяха в чая” - Давид JoyJoy

# 556
Цигарите са най-маловажни в случая. За кафето ги разбирам, защото знаете, че имат забрана да спят през деня. Но цигарите са боклуци, които само вредят. Доколкото разбрах пушат само Ебру, Елена и Иван.
Имам предвид пушачите да се лишат от кафето. Или - или. Всеки да може да избира максимум едно нещо, което е “празни калории”.

Стоянов е напълно прав в това, което казва, но не беше сега моментът. Сега трябваше да я успокои, пък утре на свежа глава да го водят този разговор.

# 557
А добър ден Стоянов! Усети се момчето, браво.

# 558
Сияна наистина се чувства нападната! И видимо беше нападната от всички… Стоянов седи пред нея и ѝ казва: “Аз не ти вярвам.”

# 559
Тоз колко е смотан!
Въшката защо въобще му се обяснява?!

# 560
  • София
Не се бъзикам...🤣 Лафът на Давид..
А добър ден Стоянов! Усети се момчето, браво.
Абсолютно, бегай с 200 момче..
.

# 561
  • Между гори и планини
Честно много го съжалявам въшлето. Разбра , че е съвсем сама!
Стоянов има изключително беден речник. Нищо не му се разбира. Приел е ролята да мълчи като сфинкс, но това не е от мъдрост, а от беден речник.

# 562
Аз съм изненадана, че Елена е само на 34. Изглежда по-възрастна, а и поведението й е на някоя лелка.

# 563
Това с чая ще да е някакъв немски лаф 😀.

# 564
Тоз Стоянов какво говори, нищо не му се разбира. Боже, колко семпли същества. Ако Въшка има малко досойнство ще му тегли една на тоя, точно п-тьо

# 565
Ох, разбирам, че на Брадъра му е важно да има любовна игра и да я дава през 50% от времето, ама тия са толкова малки, че не могат дори да си изразят мислите като хората. То е мъка това.

Все едно гледам себе си преди 20 години Grinning

# 566
Стоянов има изключително беден речник. Нищо не му се разбира. Приел е ролята да мълчи като свинкс, но това не е от мъдрост, а от беден речник.
СВинкс!?

# 567
Особено Стефчо Паранормалното най-добре играе играта. 🤡

# 568
Ужасно досадни са Елена и Ебру, как само намилат, не бих ги изтърпяла и 5 минути, като някакви лелки са

# 569
Стоянов има изключително беден речник. Нищо не му се разбира. Приел е ролята да мълчи като свинкс, но това не е от мъдрост, а от беден речник.
СВинкс!?
Поне не е сВинск 🐽

Общи условия

Активация на акаунт