🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 178
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Пловдив
Някъде мернах, че Габи се е влюбила в Калоян, струва ми се много правилно, колкото и да е груба, първична, според мен харесва Калоян доста. Дали си подхождат или не е друга тема за разговор, още повече дали имат бъдеще още повече.
Иначе бат Краси много разгонен, много му се пере, хич не ми харесва.

# 1 066
Киара тази вечер ми е много хубава, но с това нон стоп попипване на роклята и косата просто адски дразни. Красимир е абсолютен простак. Анна ще й изпадне вимето.

# 1 067
Краси е абсолютен Криндж. Киара ми изглеждаше по-умна и уверена, но фактът, че толерира това (Можеш ли да правиш шпагат? 0.о) ми показва, че греша.

# 1 068
Тази Шерминка много лъже май. Шашмаминка.

# 1 069
Двете най-големи пияници гледаме в момента на бара, обсъждат трудовия стаж.
Трябва да се отбележи, че Хени има уникални крака.
Само да не беше толкова злобна Grinning

# 1 070
Хени от НАП ли е?

# 1 071
Хена не може да живее без да хапе! Егати злобното и завистливо същество!

# 1 072
На тая Шермин не ѝ ли писна да лъже, че била от богато семейство? Богаташките щерки не са принудени да проституират, а тази дори е поела щафетата от майка си.

# 1 073
  • София
Хиени пак се напи, ама добре я закова дюбайката. Изглеждаш ми безработна, хахах

# 1 074
  • В Града на липите
На Красьо му се пере, две не вижда Grinning

# 1 075
Голяма фирмаджийка, мани. С 5 лв. капитал 😂🎊

# 1 076
Болно ми е да призная... Но Габа чупи моята четвърта стена. На моменти ги пита каквото и аз бих, реафира както и аз бих... Май и аз съм гад....

# 1 077
Предпочитам да гледам Красимир с Шерминката как тя го прави бърлив, отколкото тъпите и кринджави разговори между Красьо и Киара.

# 1 078
Тая па Хени с нейните досадни въпроси...Без да симпатизирам прекалено много на Ана, ама май и на Хени не ѝ се налага да работи толкова много, щом е в Ергенът...

Много злобно същество, и как ехидно задава нагли въпроси на Шърми, за да се изтъкне самата тя колко е работлива. Толкова е очевидно колко много ѝ доставя удоволствие да я пържи Grinning Злобничка е, много.

# 1 079
  • Пловдив
Хени много добри въпроси задава, въпреки че не ми харесва, право в десятката. Права си е, Шермин е далеч от истинския живот, не работи, разчита на богати мъже, хубаво би било да го осъзнае, което е почти невъзможно. Като я гледам как реагира между ушите няма мисъл.

Общи условия

Активация на акаунт