🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 123
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 135
Оф, този Йовица е много досаден , тъп и посредствен...Хората с мозък в главата си разбират, че ако партньорът им иска да изневери, ще го направи със или без да дава доклади и отчети за действията си...Адски е досаден този разпит. Не одобрявам действията на Филипа, ама какво я кара да му се обяснява като ученичка и да му успокоява шизофренията...

# 136
Нали едно момиче, което е било с Йовица в реала в темата казваше, че той си пада плейбой.
Тогава защо е толкова ревнив? Май е от онези гадняри с двойните стандарти - той може да си флиртува с тази и онази, но жената до него трябва и да не говори с други мъже. Супер противен тип.

# 137
  • here and now
Тези хора там, от зор да не се изложат... се излагат много сериозно...

# 138
  • София
Йовица е анти отвсякъде, ред флаг.

Тези хора там, от зор да не се изложат... се излагат много сериозно...
Топ коментар.

Хени.. си се появи изведнъж, кофти монтаж, но определено я нямаше на масата или поне не я фокусирах, а е шармантна.. Пък толкова хвалиха в Надкаст монтажчето и колко се стараят, за мен е на ниво 10 клас в час по информатика примерно.

# 139
Аз понеже съм си ревнива, го разбирам. Не разбирам, обаче, защо иска да дири сметка на момчето, когато Филипа има "ангажимент към него". Аз ако имам подобна ситуация, няма да тръгна да си дърпам косата с другата жена, а ще наритам моето келеме.

# 140
  • София
АЗ на Фифи много й се чудя защо така нагло лъже и маже, като е ясно, че след това ще се излъчи всичко по телевизията. Това, което се случи между нея и Лъчо не е било тайно и скрито - знае, че са я снимали. Това вече е върха на наглостта. А най-голямата лъжа беше как в басейна му била показала категорично, че не й е приятно Joy

# 141
Щото Фифилота въобще няма сериозни намерения към Йовица! ЗорЪ е да стои там до край.

# 142
Дениз и Виктор нарочно ли не се следват в Инстаграм?
Бяха си качили снимки в началото на септември.
Според мен там биха се получили нещата и в реала, макар и чисто по интереси, не заради любов (както и в реалитито).
Някой има ли спойлер/инфо?
Ясмин от ЧакалКаст беше казвала, че ги е виждала заедно, но с тоя последния разврат със снимките с Кристина... кой знае. Аз мисля, че Дениз е лапнала.
Навсякъде се говори, че Кристина и Виктор са заедно и, че е зарязал Дениз заради нея.

# 143
АЗ на Фифи много й се чудя защо така нагло лъже и маже, като е ясно, че след това ще се излъчи всичко по телевизията. Това, което се случи между нея и Лъчо не е било тайно и скрито - знае, че са я снимали. Това вече е върха на наглостта. А най-голямата лъжа беше как в басейна му била показала категорично, че не й е приятно Joy
Тя да си изкара почивката. Наясно е, че като се излъчва след 3-4 месеца отдавна ще се е отървала от Йово.

А на мен това с Кристина и Виктор още ми е извадено от контекст, а дори ми лъха и малко на Александра и Виктор с пицата от едно време, т.е чиста инсценировка с цел да го говорим.

# 144
Ееее,Филипа много се излага.Разбирам,че има право на избор и това е шоу,но с такава лекота лъже и двамата.
Недостойно поведение!

# 145
О Йовица е Водолей. Мъже водолеи, колко съм патила от тях! Някои неща в поведението ми се изясниха. Точно така контролиращи и задушаващи бяха.

Май май Козирогът Лъчо е за предпочитане, поне със сигурност е по-стабилен и уравновесен.

# 146

Фифи е тип гаднярка. Този тип жени насъскват в баровете мъжете да се бият за тях и така си четкат егото.
Не я харесвам, защото нейното поведение не отива на жена на нейната възраст. То и за това е сама явно, защото не е пораснала емоционално, а е една инфантилка.

# 147
Филипа- червеният флаг 🚩 Жена, която може да вкара всеки мъж в беля с набеждаване, с лъжи, с обвинения.. Голям манипулатор. Йовица е като новобранец пред избраницата си

# 148
  • В Града на липите
Аз пак съм назад, но ви изчетох и когото успях лайкнах Grinning
Явно гледаме в един телевизор.
Фифито лъже, маже, пак лъже и пак маже. Стана мармалад. Затова й гласувах за нея и Йовица. Лъчо не го заслужава.
Виктория е пълна с комплекси и не се усеща колко е жалка. Ами жал ми е, да гледам жена в подобно състояние. Потресаващо е.
Натали извади късмет, че не получи роза, че да се доизложи и тя. Орлин е на светлинни години от Радо.
Лили е много хитра. Радо го сканира и го разбра що за стока е от раз. Просто му гледа сеира.
И на мен ми стана приятно да видя завръщането на мъжете. Някои бяха много искрени в радостта си.
КрасимирЪ е получил прозрение свисше или си е научил урока. Никакви ръкоделия, само кеш или нещо с пет нули поне.

# 149
Фифи е сто процента лъвица, много се блазни от много обожатели, това и четка самочувствието.

Общи условия

Активация на акаунт