🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 519
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 45
Именно, а понеже Виктор и Петър са "големи мъжаги" решиха да се дървят на най-скромното и възпитано момче там. Grinning
Виктор и Петър според мен имат нещо гаднярско във физиономиите и не ме опровергаха.

Така е. И двамата изглеждат като злобари и са точно такива.

# 46
Не, че ме вълнува, но Филипа си подхожда с Йовица повече, отколкото с Лъчо.

# 47
Самата концепция не предразполага хората там да се отпуснат и влюбят по естествен начин.
Но пък публиката ги обича и се къпят в любовта на зрителя Joy

# 48
Сега изгледах трейлъра, Йорица е гОркият мъж дето се бие за честта на разхайтената си жена. Grinning

Йорица ми харесва, също като магаренцето Йори от мечо пух. Пък и е същия типаж.

# 49
Непопулярно мнение, но на мен взеха да ми липсват двойките. Не защото искам да ги гледам как цъфтят, а защото ми се гледа как се пропукват.

# 50
Няма да се пропукат, дори да си изневерят. Всички драпат да останат, а мач-а им е билет за рая. Затова всички го играят непорочната Дева, света вода ненапита, свръх морални са дори прост*****ките.

# 51
  • София
Видях в гръб Калоян на една опашка. Познах го по гласа.😅 Специално попитах продавача дали е той. Много е висок.🙂 Клюки и впечатления не знам, не говорил за гаджета.

# 52

Аз пък я виждам повече с Лъчо.

Фифица е хитра жена, играе го спокойна и начетена, но според мен си гледа интереса изцяло и вътрешно е доста турбулентна. Такива са ми всичките психолози, то си има причина да са си го избрали. В първия случай, когато интересите им влязат в конфликт или почне да й се заяжда защо има клиенти мъже  - ще му бие шута.
Лъчо има образование и стабилна заплата (както й тя), по-сигурен е в себе си и няма да й създава проблеми за глупости. А и по-успешно би могла да го върти на пръста си както си иска.

Избира да продължи с Йовица, защото й е по-привлекателен и заради стратегията според мен.

# 53
Вики как го е приклещила нейния герой, а той мига тъжно-тъжно от определената му политкоректна роля.

# 54
И аз искам мандаринка

# 55
Вики по сценарий ли е толкова обсебваща и търсеща одобрение....Не усеща ли колко е отдалечен Тихомир...направо ще се отврати от това й поведение. Много неправилен подход от страна на  Виктория.

# 56
  • here and now
Тук пепеляшка (Натали) има мнооооого сестри...

# 57
Ох, Наталито измяука, че си иска Орлинчо. Не получи роза и се сети, че има резервен вариант. Лилито пак гледа като бурсук.

# 58
  • София

Фифица е хитра жена, играе го спокойна и начетена, но според мен си гледа интереса изцяло и вътрешно е доста турбулентна. Такива са ми всичките психолози, то си има причина да са си го избрали. В първия случай, когато интересите им влязат в конфликт или почне да й се заяжда защо има клиенти мъже  - ще му бие шута.
Лъчо има образование и стабилна заплата (както й тя), по-сигурен е в себе си и няма да й създава проблеми за глупости. А и по-успешно би могла да го върти на пръста си както си иска.

Избира да продължи с Йовица, защото й е по-привлекателен и заради стратегията според мен.

И аз я харесвам повече с Лъчо. А и ми направи впечатление разликата в отношението й към двамата. На Йовица в началото доста му се дърпаше, все повтаряше да не бърза, че иска нещата да се случват бавно и т.н., а с Лъчо скъси дистанцията за доста кратко време.

# 59

Фифица е хитра жена, играе го спокойна и начетена, но според мен си гледа интереса изцяло и вътрешно е доста турбулентна. Такива са ми всичките психолози, то си има причина да са си го избрали.
Филипа не  е психоложка или аз не съм те разбрала?!
Споделям мнението, че Лъчо й отива повече. Стабилен изглежда, поведението му също. Все пак е и по-зрял и това му личи в присъствието. Аз го харесвам, козирог е. Това обяснява доста /който разбрал,разбрал/ 🤭

Общи условия

Активация на акаунт