🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 516
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Скрит текст:
Краси сериозно ли ще влезе с два букета? Всички нападат Орлин, но за мен Краси е повече женствен и не заради маниер, а заради колебливост. Не може едната да ти казва, че си шишо бакшишо и да ти натяква всяка минута, че не си достоен за нея и ти пак да се надяваш, че тя ще се промени. Ако на 37 не го е разбрал, значи наистина няма да стан мъж от него.

Аз така или иначе попринцип не разбрах, защо нападнаха изначално Орлин, който обясни хипотетична ситуация, а не Краси, който го направи реално. хахаха
Именно, не е липс на мъжество да смениш половинката ако не се чувстваш ок, а да не застанеш с решение коя искаш и да оставиш другата, която освен всичко те унижава и те направи на маймуна. Язък му за мускулите като е с душа на фея.
Абе каква половинка? Човека иска да бодне и двете, голяма работа че взел два букета.

# 31
Именно, а понеже Виктор и Петър са "големи мъжаги" решиха да се дървят на най-скромното и възпитано момче там. Grinning

# 32
Сега изгледах трейлъра, Йорица е гОркият мъж дето се бие за честта на разхайтената си жена. Grinning

# 33
Благодаря за темата, Clo! 🌹
Да се впиша с две картинки, после ще чета 😃
Скрит текст:
А аз се чудех на кого ми прилича Лъчезар, а той бил абсолютен Джим Кери БГ версия🙃😱

Горкият Красимир дава ли си сметка какво презрение ще събуди в Ана Метушева с тази китка????
🤣🤣А колко присмех у драгия зрител с двете си китки????/сами по себе си цветята са страхотни и биха умилили всяка нормално мислеща жена, но../
Мистър Гучи с двете китки- нелепо просто, но на какво ли не е готов дори и бай Красимир, заради  единия сценарий и сигурен престой на Родос?!😉

И за Виктор и Петър- Джани в лицата им ги нарече двулични, но като изключим синхроните, ясно защитена позиция от двамата пред  всички не чухме. Свиха се като охлюви .

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 16:32 от ellis

# 34
Шерминатора не знам какви претенции има, но за цялото предаване веднъж не я видях с измити, чисти корени. Много нечистоплътно изглежда, вечно с мазна, сплъстена коса, залепнала за скалпа. Много ми е гнусна, никаква класа и покритие на претенциите и.
Аз не мисля, че и се виждат корените. За мен тези кълчища са залепени за скалпа, буквално, с лепило, перука е.

Още по-зле и затвърждава гнусния си вид. Разбирам да го направиш така, че поне да гали окото и е естетическо, а не лепнато калчище.

# 35
Скрит текст:
А аз се чудех на кого ми прилича Лъчезар, а той бил абсолютен Джим Кери БГ версия🙃😱

Горкият Красимир дава ли си сметка какво презрение ще събуди в Ана Метушева с тази китка????
🤣🤣А колко присмех у драгия зрител с двете си китки????/сами по себе си цветята са страхотни и биха умилили всяка нормално мислеща жена, но../
Мистър Гучи с двете китки- нелепо просто, но на какво ли не е готов дори и бай Красимир, заради  единия сценарий и сигурен престой на Родос?!😉

И за Виктор и Петър- Джани в лицата им ги нарече двулични, но като изключим синхроните, ясно защитена позиция от двамата пред  всички не чухме. Свиха се като охлюви .

Ще има повод отново да го унижава тя какви букети е получавала- два етажа с рози, той с тия горски цветя.
Човека освен безгранично търпение явно има и склонност към мазохизъм.

# 36
  • Street of Dreams
Чакам шоуто на Орлин как ще изкаже лошите батковци на жените им. Чакам и теорията му в действие.

# 37
  • Варна
Благодаря за темата!

Силно се надявам Филипа да избере Лъчезар. Първо, защото смятам, че си подхождат повече и второ, защото сеирджията в мен иска да види Йовица как ще реагира хаха.
И аз така, сеир да става на чужд гръб 😂

# 38
Бат Красьо беше коментирал в поста, ама са забърсали коментарите. Едният коментар беше, че букетите са сва да не се скарали и са имало по-малко драма. И на коментар, че вдната нямало са оцени, беше отговорил нещо от рода щ: дано ама надали
Скрит текст:

И за Виктор и Петър- Джани в лицата им ги нарече двулични, но като изключим синхроните, ясно защитена позиция от двамата пред  всички не чухме. Свиха се като охлюви .

Ще има повод отново да го унижава тя какви букети е получавала- два етажа с рози, той с тия горски цветя.

# 39

По-скоро непукизъм. Няма начин да се почувства унижен от намилането на Шермин, изобщо не го отразява. Безполезен шум.

# 40
Шермин е с перука.

# 41
Clouded, Flowers Rose
И нека любовта бъде с вас HeartHeartHeartStuck Out Tongue Winking Eye

# 42
  • София /Абсурдистан
Благодаря за новата тема!
Че бозата ще продължи, няма съмнение, скука, ама друго нищо няма за гледане.

# 43
Именно, а понеже Виктор и Петър са "големи мъжаги" решиха да се дървят на най-скромното и възпитано момче там. Grinning
Виктор и Петър според мен имат нещо гаднярско във физиономиите и не ме опровергаха.

# 44
Искам да се запиша в новата тема . И коментар искам да напиша ...но колкото и да се напрягам не мога да измисля. Самата концепция не предразполага хората там да се отпуснат и влюбят по естествен начин. За това до края ще гледаме кой най -добре се прави на такъв и как изглежда от страни.

Общи условия

Активация на акаунт