🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 520
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 15
Предпочитам да Не гледам как го играят на 'семейни' от 20 години, та да нормално е да искат да опознават и други хора. Това предаване преди всичко е за свободни, ако искат да го играят на двойки може да участват в 'един за друг' например.

# 16
Пльок в новата тема, за която благодаря.
Наистина миналата седмица беше егати тъпотията, едвам издържах.
Очаквам екшън още от тази вечер, хахахаа

# 17
Благодаря за темата!

Силно се надявам Филипа да избере Лъчезар. Първо, защото смятам, че си подхождат повече и второ, защото сеирджията в мен иска да види Йовица как ще реагира хаха.

# 18
Благодаря за темата!

Шермината дрехи ли продава? Аз мислех, че пъпеши/ лютеница на пазара. Grinning

ПП. Ескорт услугите не са безплатни.

# 19
Гласувах и в анкетата.  Предпочитам да виждаме как се зараждат нови познанства и връзки, старите са се вкопчили един в друг и разчитат на някакъв комфорт, да избутат до края на сезона, дори и без да има любов между тях (типичен пример Габи и Калоян)

Относно Филипа.. разбира се, че Кокорчо е много по-добрият вариант от Кърлежа. И като интелект го превъзхожда, и като поведение, галантен, възпитан, вежлив, съобразителен.  Оня лют северномакедонец се впил в нея, не я пуска и до WC сама да иде. В реалния живот сигурно нонстоп ще я пита "кой ти звъни", "кой ти пише по това време", "къде беше", "що чак сега си идваш," "какво прави досега", токсичен отвсякъде. А като/ако тя му отвърне, нищо чудно и шамарената фабрика да започне. Пловдивският италианец и Северният македонец си приличат.

# 20
Ех, да бяха вкарали Евгени. Можеше пък Нати в човека абсолют да види достоен заместник на Орлин. А и той е музикант, щеше да е интересно да се развие един потенциален триъгълник пианист / уонаби певица / музикален продуцент.

Натали има привличане към Радо, но е по-скоро първично. Според мен тя не търси такъв тип селски бек, а някой с поне малко повече класа и ум. Осъзнава колко е красива и иска да се пласира по-добре. Евгени си има кривиците, но е по-високо ниво от Радо.

"Любовта в рая" ако не друго успя да реабилитира поне малко Ергени в моите очи.

# 21
И на мен Филипа по- ми се връзва с Кокорчо, но няма да посмее. Копие на Теди Кацарова ми е тя визуално. Киара я харесвах, когато беше на нож с ШерминЪ, сега вече не, ужасни физиономии, маниерничене, нещо много си повярва и тя. Абе друго си е да имаш агитка зад себе си

# 22
Вярно, че фифа прилича на Теди Кацарова ! Почти не гледам, всичко научавам тук, разборът е интересен, но все повече намалява.предполагам, че е заради намаляло гледане.

# 23
  • София
Цопвам се и аз в новата тема с надеждата тази седмица нещата да се задвижат, защото ако 20 минути гледаме как момите посрещат мъжете от фронта, ще е истинска загуба на време. Старите двойки са толкова скучни, че трябваше да си заминат още с близнаците. Щом са се намерили, какво още правят там

# 24
Благодаря за темата, Clo! 🌹
Да се впиша с две картинки, после ще чета 😃
Скрит текст:

# 25
Краси сериозно ли ще влезе с два букета? Всички нападат Орлин, но за мен Краси е повече женствен и не заради маниер, а заради колебливост. Не може едната да ти казва, че си шишо бакшишо и да ти натяква всяка минута, че не си достоен за нея и ти пак да се надяваш, че тя ще се промени. Ако на 37 не го е разбрал, значи наистина няма да стан мъж от него.

# 26
Шерминатора не знам какви претенции има, но за цялото предаване веднъж не я видях с измити, чисти корени. Много нечистоплътно изглежда, вечно с мазна, сплъстена коса, залепнала за скалпа. Много ми е гнусна, никаква класа и покритие на претенциите и.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 16:14 от dani-ela-80

# 27
Краси сериозно ли ще влезе с два букета? Всички нападат Орлин, но за мен Краси е повече женствен и не заради маниер, а заради колебливост. Не може едната да ти казва, че си шишо бакшишо и да ти натяква всяка минута, че не си достоен за нея и ти пак да се надяваш, че тя ще се промени. Ако на 37 не го е разбрал, значи наистина няма да стан мъж от него.

Аз така или иначе попринцип не разбрах, защо нападнаха изначално Орлин, който обясни хипотетична ситуация, а не Краси, който го направи реално. хахаха

# 28
  • Варна
Шерминатора не знам какви претенции има, но за цялото предаване веднъж не я видях с измити, чисти корени. Много нечистоплътно изглежда, вечно с мазна, сплъстена коса, залепнала за скалпа. Много ми е гнусна, никаква класа и покритие на претенциите и.
Аз не мисля, че и се виждат корените. За мен тези кълчища са залепени за скалпа, буквално, с лепило, перука е.

# 29

Аз така или иначе попринцип не разбрах, защо нападнаха изначално Орлин, който обясни хипотетична ситуация, а не Краси, който го направи реално. хахаха

Именно, не е липса на мъжество да смениш половинката ако не се чувстваш ок, а да не застанеш с решение коя искаш и да оставиш другата, която освен всичко те унижава и те направи на маймуна. Язък му за мускулите като е с душа на фея. Иначе Виктор не смее на Джани и Краси да се кокорчи, щото ще му свият бързо перките, особено Джанката. Орлин е прекалено възпитан и въздържан и те го помислиха за мекотело, но не е такъв изобщо, бъркат възпитанието със слаб характер.

Общи условия

Активация на акаунт