🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 604
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Не понасям Радо, обаче в този спор той беше прав. Тези двете се проявиха, като някакви гладни селянки. Толкова смешна постъпка, че няма на къде.

# 76
Верно ли този е "борсов трейдър" Grinning

# 77
Макар и козирог, този Лъчо гледа с поглед на психопат, който за първи път вижда жена. Изтръпвам от него.
За мен просто има нетипична физиономия Лъчо. Даже някак не ми прилича на българин, като изключим така масовите брада и прическа. Наистина е като Джим Кери, като някой американец.
Само да му бяха и зъбите като на американец, само по тях се познава, че не е янки. На Фифи й е писано да я харесват мъже с кофти зъби явно... Laughing

За погледа - да странен е, но Виктор за мен има много по-психопатски поглед. Начинът, по който гледаше Орлин беше направо смразяващ. И е с излъчване на жесток човек.

Ааа, моля, моля, американците са красавци и високи. А Лъчо си е грозноват. На мен ми прилича по-скоро на руснак от южните републики на СССР.
Обаче Лили има перфектно тяло.

# 78
Ее Викито...гол в 90 та минута Joy

# 79
Как мазно и гнусно се облиза Радо, като коментираше тялото на Лили 🤢
Макар че ми е една от най-неприятните там, дали според вас мъжете постоянно я сексуализират заради расата й? Чак ми стана жал.

# 80
Айде бе, баш Лила не била тука да избута Joy
И един мърмот , нали
Поведението на Виктория дано е сценарий, иначе лошо за нея Rolling Eyes

# 81
Вярвате ли ми, че несъзнателно изскимтях като ѝ слушам глупостите на тая... отчаяна е твърде слаба дума, но не мога да открия по-силна в момента, жена - Виктория! У-жас! Гърча се като я слушам, честно ви казвам.

# 82
Виктория го обсеби това момче - Тихомир, само го разпитва. "Сложил ли си бариери?", "Какво изпитваш към мен?", "Само игра ли е?". Не обичала игрички и да се чувства надиграна. Но май я надиграха.

# 83
  • На морето!
Казах ви аз, че церемонията ще е евентуално в петък.
Вики е патологична, нещо страшно е.

# 84
Виктория наистина е безкрайно отчаяна. Мъж да го е страх да ѝ се усмихне. Човекът супер ясно ѝ показва, че няма как да се влюби в нея, тя обаче... Делулу на ента. На 14 всички сме били така, ама на 34...

# 85
Казах ви аз, че церемонията ще е евентуално в петък.
Вики е патологична, нещо страшно е.

Търси си и тя място под слънцето и иска да се измъкне от стигмАта. Трудно е, разбирам я. Проблемът е, че залита към мъже, които не са за нея, вместо да си намери някое по-обикновено момче. Освен това се бута да е известна, а няма данните за това.

# 86
Защо пореден епизод е посветен на Виктория и малоумните й разговори с Тихомир?

# 87
Горкия Тишо. Опитва се да и каже без да я обиди, че му досажда...навряла му се..ужас!

# 88
Виктория си е мислела явно, че като си изреже носа и си избели зъбите, на талази ще се изтрепят за нея, но не става така и се вкопчи като удавник за сламка за единствения, който ѝ обърна внимание от учтивост. Не е честно да експлоатират такова емоционално осакатено същество. Тя не разбира правилно отношенията между хората като цяло, не само между мъжете и жените...

# 89
Joy Joy Много криндж реклама на луканка

Общи условия

Активация на акаунт