🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 610
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 90
ха-ха, Дениз си представя, че Виктор е с друга, ревнива била.

# 91
Поне не му се показвай така натюр... Дори и със стария нос имаше моменти, в които с грим приличаше на нещо. Тя съвсем го плаши... (Съжалявам, не искам да съм гадна)

# 92
Защо пореден епизод е посветен на Виктория и малоумните й разговори с Тихомир?

В интрото от петък бяха на банкет и мъжете се събраха...
Ама май пак ще ни изиграят и ще си чакаме още седмица..

# 93
  • София
Виктория не спря да му се бута и да го притиска с въпроси. И накрая получи отговор, обаче не й хареса. Стана ми мъчно за нея. Трябва да поработи малко върху себе си, защото тя е уникално досадна лепка, когато хареса някой, а това в никакъв случай няма да привлече някой нормален мъж към нея. А иначе смятам, че е една добра душа. И в себе си таи много любов, която търси на кого да даде.

# 94
Тея сладоледи не са нищо особено.  Даже направо са си гадни

# 95
Леля Криси била в депресия без Пешо. Понеже иначе е много активна, емоционална и дава израз на емоциите си. 😄

# 96
Тея сладоледи не са нищо особено.  Даже направо са си гадни
Затова пък са безбожно скъпи!

Тия сега като свекърви... Ти защо така каза, а? Ама това значи онова, а не това! А Фифи... гузна, овъртоли се в обяснения, просто защото лъжеее. 😃
Но защо се притеснява? Нейно право е да си избере между двама, ако този ѝ харесва повече. Тя не е омъжена за Йово!

# 97
Харесва ми идеята на Виктор да изработи сърце от дърво.

# 98
Обаче ме кефи как забиха мъжете по чукарите. Там им е мястото, да ходят на лов, да орат на нивата, да носят храна. Да им пораснат космите отново, ама ха!

# 99
Макар и козирог, този Лъчо гледа с поглед на психопат, който за първи път вижда жена. Изтръпвам от него.
За мен просто има нетипична физиономия Лъчо. Даже някак не ми прилича на българин, като изключим така масовите брада и прическа. Наистина е като Джим Кери, като някой американец.
Само да му бяха и зъбите като на американец, само по тях се познава, че не е янки. На Фифи й е писано да я харесват мъже с кофти зъби явно... Laughing

За погледа - да странен е, но Виктор за мен има много по-психопатски поглед. Начинът, по който гледаше Орлин беше направо смразяващ. И е с излъчване на жесток човек.
Точно това си мислех, в очите особено, Лъчо много прилича на Джим Кери!

От старите мъже чисто визуално най-много ми харесва Петър, по същия критерий, от новите - Радо.
Най-непривлекателен - Йовица, после Джани и Краси.

# 100
Като ви чета нищо не изпускам - пак тъп битов скандал, Вики пак с нейните влюбвания като от нейния сезон, сега двойките ще го играят сякаш са се върнали от война мъжете, та толкова са си залипсвали, ти да видиш. И пак продуктово позициониране на сладолед.

Само вас ще следя с надеждата за нещо наистина ново и интересно в този родоски бардак.
Слабо, Тушев! Да беше направил игра в която мъжете да трябва да правят пясъчни фигури, може би на жените до тях. Една пясъчна фигура на Шермин вместо Родоски колос би била паснала добре, ако не друго ще плаши уличните кучета от плажа. Grinning

# 101
Хаха, Краси с два букета 🤣
Само да не ги гушне, когато Шермин го види 🤣

# 102
Ама на Тъпица кошничката е трепач.
Няма ли кой да ми направи и на мен 😭

Е, доживяхме банкета!! Ще има доноси!!

# 103
Криси изпляска пак бабешкия кок 😁

# 104
Филипа ми бие на мъж с тоя стайлинг.

Общи условия