🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 110
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 120
Е, то не е баш негов избор. Тя си го спаси и той все едно се пусна по течението колкото да е там Grinning

# 121
Филипа и Натали са ми по-неприятни вече дори от Шермин, а си мислех че това е невъзможно за постигане 🤔

# 122
  • София
С Хени какво се е случило, изпуснах някакви страници? Напусна ли предаването?

Виктория дали и в живота е такава, то трудно може да се играе такова отчаяние, не го очаквах от нея.. явно колкото и да казва, че се справя с хейта, хич не може. Дано да си намери своя човек.

# 123
Ее много в много гадно положение е  Лъчо. Филипа лъже и маже.

# 124
  • На морето!
Тази среща е много умилителна. Напомня ми тържествата за 8ми март, при които всички дечица подаряваха ръчно изработени картички и кокичета за мама.
Трогателно, почти забравих бруталните обстоятелства, в които поставят всички нови участници в този цирк.

# 125
Фифи се оказа много двулична жена, доста неприятна.. и Йовица и Лъчо заслужават нещо по-добро и стойностно, ужас.

е, как? Номер едно и е лоялността, сама каза.

# 126
Абе верно, къде е Хени? Изпуснах нещо май...

# 127
Някакъв нов подкаст е пуснала Дениз. Има общо с Ергенът. Не знам дали за Виктор става дума, когато споменава нещо за "последният ѝ", че бил излязал не знам си какъв. Гледах първите минути от епизод 1 и зарязах.

# 128
  • София
Много ми хареса сцената с пристигането на мъжете. Повечето момичета искрено им се зарадваха. Дори не можах да повярвам, като видях как Габи скочи да гушка и целува Калоян - мислех, че такова нещо до края на сезона няма да видя. Всички ми харесаха и според мен съвсем искрено им се зарадваха.

А тримата "новаци" гледаха, като попарени с вряла вода. Лъчо ясно, че се чувстваше некомфортно - точно пък до Йовица се падна да седи, обаче Радо гледаше, като гръмнат, като се появи Орлин и като се запрегръщаха с Натали.

А Фифи каква е хитрушааа, още с отиването до масата видя, че столовете са повече и веднага се светна, че ще идват мъжете. Затова така избяга от Лъчо и избегна да седне до него. Ако столовете си бяха точно, се обзалагам, че щеще да се чучне до него.

# 129
  • София
Някакъв нов подкаст е пуснала Дениз. Има общо с Ергенът. Не знам дали за Виктор става дума, когато споменава нещо за "последният ѝ", че бил излязал не знам си какъв. Гледах първите минути от епизод 1 и зарязах.
Ех явно наистина не са заедно, имах някаква надежда за тях, изглеждат сладка двойка един до друг. Всичко сигурно ще почне да излиза наяве когато свърши .. както вика Филипа - декември месец като почнат да ги канят насам натам.

Ее много в много гадно положение е  Лъчо. Филипа лъже и маже.
И много гаден прякор му лепнаха на момчето, има си своя чар и е изглежда по-читав от мнозина. Хубава усмивка има. Филипа първо се показа с отношението си към Виктория, с това да не я научат, че спи в едно легло с Йовица, сега и с това..

# 130
Фифито каква е двулична. Едва ли не Лъчезар я е атакувал, а тя не кокетнечеше.
Или пък е схема на продукцията...

Интересно ми е да видя майката на Калоян как ли си скубе косите от избора на сина си .
И аз си го помислих.
Габа ще търси Джани да оправя новите мъже. Много обижда тази мома с голямата си уста.
А Краси да си се взема с Шерминката, явно си го влече.

# 131
Какво му се обяснява на този неприятник

# 132
  • София
Някои Флюбени принцеси даже не станаха...
Хени се мерна.

# 133
Тази маса, изобщо не беше подходяща за влизане на мъжете, но пък от друга страна на тримата нови мъже им беше по-лесно да чуят, кой какво си казва с любимия. И с тези подаръчета се очерта, кои са свободните жени. много ги унизи продукцията.
Радо и Тихо бяха седнали на председателското място на масата, отстрани Лъчо като подгласник и Виктория наблизо. Един вид, те командваха.
И после мъжете тръгнаха да се запознават, защото никоя от дамите не  ги запозна. Дори изисканата 'дама' Шермин, не проговори в този момент на стопяване на ледовете.

# 134
Тази Фифи....хем я сърби, хем я боли...

Йовица пък го избива на агресия. Познават се от 2 седмици и вече чувства имали.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 23:41 от Adelle08

Общи условия

Активация на акаунт