🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 102
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 210
Да, и това, права си! И обяснавяше как ще говори с него и трепнеше, а тя го успокоавашев притеснението си да не излезе истината. 😅 Той сега като гледа, сигурно му идва да си направи кола маска и да си изяде топ*ите от яд, че й е повярвал 😂🤣🤣🤣😂😅🤣
Тя нали е козметик? Тя направо му направи кола маска с тия работи зад гърба му 🤣🤣

# 211
  • here and now
Това нещо присъства последните дни в сторитата на Филипа. И все пише как няма търпение да проговори.

Нямам СМ, но моля някой да ѝ коментира:
"Фифче, пиле златно, видяхме ти гледната точка, знаем, че ще излъжеш в своя полза, та си трайкай да не се излагаш повече".
кака ти Алис от бг мама Mr. Green

# 212
  • София
И аз се посмях доста на края на епизода..след цяла седмица суша..малко смях. На мен ми беше най-смешно как му се променяше изражението но Йовица след всяко ново признание Joy
Към края как рязко я попита дали има чувства... все едно са мъж и жена... само дето не я хвана за брадичката и я обърне за да й види очите... и горко й ако даде отрицателен отговор - доста токсичен човечец. Другите този разговор не го ли чуваха особено Лъчо до него...

# 213
Слушах подкаста след изгонването на Шермин( Ана) от предишния сезон. Разправя, че гледала израелския формат и там било по-различно от нашия, не и допаднало. Да, и ергенът не и харесвал толкова, въпреки това, което му говореше, че бил неин тип. И той уж разбрал и я изгонил. Та каза, че нямало да се целува с никой в предаването. В израелското целували ли са се не знам? Но, в никакъв случай няма да се целува с някой, който преди 5 мин се е целувал с друга.
Така, че не очаквайте да се целува и тук.

# 214
Слушах подкаста след изгонването на Шермин( Ана) от предишния сезон. Разправя, че гледала израелския формат и там било по-различно от нашия, не и допаднало. Да, и ергенът не и харесвал толкова, въпреки това, което му говореше, че бил неин тип. И той уж разбрал и я изгонил. Та каза, че нямало да се целува с никой в предаването. В израелското целували ли са се не знам? Но, в никакъв случай няма да се целува с някой, който преди 5 мин се е целувал с друга.

Ама тя тук целуваше Красьо, поне два пъти са ги давали....

# 215
Вики ми изглежда много зле физически и емоционално,особено в последния епизод.

# 216

Да му се търка докато я носи или лежи до него, няма проблем, ама недай си Боже целувка 😂😂😂😂😵💫

# 217
Фифи ми направи впечатление как не се дърпаше от физическия контакт с Лючо, докато с Йовица откровено си се дърпаше в началото. По-бързо допусна Лъчо до себе си, факт. Сигурно сега Йовица като гледа много се дразни, дори и да не са заедно. Аз лично видях химия между Фифи и Лъчо. И от нейна страна включително. Не я съдя изобщо за флиртовете - те са там за това!
Само не ми стана приятно, че като че ли я хвана страх и тръгна да лъже Йовица. Но пък ако той се е държал ревниво като Джани по някое време нищо чудно да има защо да я е страх. Като видя допълните места и физиономията й от лека и отпусната изведнъж замръзна и се събра и стегна като войник - предлагам да не я съдим толкова, явно има причина така да реагира. От там и лъжата може би.

А Киара какво е дръвце. Обратното на Виктория. Ама и двете са патология.
Ако се вярва на онлайн писанията, Киара е била в кома заради менингит, може би това обяснява някои дефицити в мисленето и поведението.

# 218
  • София
В момента доглеждам епизода, но да ви кажа в аванс, че имам сигурно инфо:

Ще има сезон 2 на Любов в рая, въпреки лошите отзиви и рейтинги.
Явно бТВ си държи твърдо на Ергенът като вече утвърдена марка без значение какво се предлага.

# 219
Лъчо ще се защити, не се съмнявайте, той прекрасно чу как беше представена историята, беше до Йовица  на масата.  Йовица ще се спече много, нали е ревнив, че може и да излезе от шоОто. Подсетете ме, дали Филипа беше станала права на въпроса "Кой е влюбен?", май Йово сам ставаше.

# 220
Изгледах чак сега и се включвам😁(розичка за теб, Кло🤗).
Бих казала, че Лъчо е по-симпатичен от Йовица, аз бих го сменила😆
Вики е много жалка, жал ме е за нея, защото не изглежда лош човек и се надявам да намери вътрешен мир и мъж, който ще я носи на ръце😊Всяка жена го заслужава! Дори Шермилингото🤣

# 221
Аз не мога да разбера защо някои участници влизат в реалити с прякори. Да я пишат Ана и това е.

# 222
Е тя не твърдеше ли в миналият сезон на Ергенът, че се казва Шермин??? И после се разгърмя по интернет, че всъщност се казва Ана хаха и тя после каза, че й било прякор май нещо такова

# 223
Вики ми изглежда много зле физически и емоционално,особено в последния епизод.
Не знам, това момиче Виктория как може да ми стане жал за нея. То тя е тотално нестабилна психически, но въпреки това се вре да става инфлуенсър и да ходи по такива предавания, да се излага.
Ясно е, че не е привлекателна външно, можеше да наблегне да има други качества, но тя е просто отблъскваща и външно и вътрешно. Има толкова некрасиви жени, със стабилни отношения със стойностни мъже, защото тези жени притежават вътрешни качества и добродетели, с които естествено излъчването им става красиво.
Виктория е жалък образ.
Тя си измисля истории, че е харесвана, иска и се някой мъж да и обърне внимание, но с прилепчивото си поведение предизвиква точно обратен ефект.
Сама си се излага, не бих я съжалявала...

# 224
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да му се търка докато я носи или лежи до него, няма проблем, ама недай си Боже целувка 😂😂😂😂😵💫
Какво да се прави - професионално изкривяване. Joy

Филипа остави изключително неприятно впечатление у мен снощи с измислиците си от хиляда и една нощ. Лъчо не е направил абсолютно нищо против волята и без съгласието й, но сега вината е изцяло негова, а тя цялата в бяло. Пред Тъпица се държа така, все едно Лъчезар й е съборил девствения прашец от раменете. Хубаво че Тушев излъчи паралелно кадрите, в които е "насилвана", в случай че някой е забравил какво точно се случи.
И Йовица веднага скочи да я спасява. От какво ще я спасяваш бе, примат? От приятния флирт, в който "половинката ти" се беше потопила с най-голямо удоволствие? Joy

Общи условия

Активация на акаунт