🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 106
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 195
Изобщо не мисля, че е влюбена Виктория. По-скоро няма с кого да прекарва времето си там, защото и Киара вече е в състава на групичката от първия етаж. Хванала се е като удавник за сламка за Тихомир. Не я мислете за глупава, много добре разбира езика на тялото му и снизхождението, с което отговаря по принуда. Може да не е първа красавица, но не е тъпа в никакъв случай.
Гледа и тя да се задържи в предаването, че предния път имаше много материал да я измести и хората я забравиха преди края на сезона.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 10:37 от Rusty15

# 196
Не съм съгласна и за Лъчо и за Тихомир. Лъчо не се натиска току така. Тя го насърчава. Трябвало да е по-настъпателен му каза. Хвана я през кръста съвсем леко и я попита дали не я притеснява. Тя не потвърди..роклята нещо я дразнела, не ръката му...По никакъв начин Лъчо не ми е агресивно настъпателен.
Тихомир - как по-ясно да и каже, че това между тях е договорена схема? Така се разбраха. Непрекъснато и го намеква, почти и го казва директно "кажи ми ако се влюбваш да разваляме работата овреме. Не я е лъгал, не я е заблуждавал нито с думи нито с действия.

# 197
  • Street of Dreams
А тя колко още сигнали да даде, че е отчаяна и се мъчи? Само по наведената й стойка към него се вижда, докато той е лежерно облегнат назад. Ако имаш психически стабилен човек насреща, да се разберете с намеци разбирам. Но съзнателно да използваш някого слаб като нея, за да си играеш играта, щото "сте се разбрали в началото", не си свестен човек.

Вярно е, че Филипа позволява физическия контакт. Но самият нескопосан физически контакт като начин на флирт ми е отвратителен.

# 198
  • София
А тя колко още сигнали да даде, че е отчаяна и се мъчи? Само по наведената й стойка към него се вижда, докато той е лежерно облегнат назад. Ако имаш психически стабилен човек насреща, да се разберете с намеци разбирам. Но съзнателно да използваш някого слаб като нея, за да си играеш играта, щото "сте се разбрали в началото", не си свестен човек.

Вярно е, че Филипа позволява физическия контакт. Но самият нескопосан физически контакт като начин на флирт ми е отвратителен.

Не сме сигурни до колко същият не е насърчен преди да започнат да снимат - хвани я тук, направи това, направи онова.

Позволява, не си личеше да ѝ бъде неприятно.

Виктория и тя се мъчи за внимание, да се задържи, за мен това се случва и с харизма - при нея липсва, каквото и да направи ти .. като го нямаш това, няма как да се получи.

Кристина ми е такава една ледена кралица и тя няма харизма за мен и не е запомняща се.

Дениз с грим и без грим са ми две коренно различни жени, като поведение има положителна промяна.

Да влизат нови и интересни хора, но това задето от началото още не ги вкараха всички и да започнат да се опознават, е голям минус според мен. Явно нямат бюджет за по-добра вила, видяхме, че този път от нищо - нещо се мъчат да направят.

Ако отначалото имаше 20 мъже и 20 жени и поводи за срещи, игри, опознаване, щеше да има различен тип двойки и отношение и да не се чува само "игра", "играя си играта", "ще играя с теб" и прочие.

# 199

А той как да знае дали това не е също нейна игра за пред камерите. Мъжете не разбират от намеци. Той достатъчно ясно и го казва и очаква и от нея да го каже ясно.

# 200
Това нещо присъства последните дни в сторитата на Филипа. И все пише как няма търпение да проговори.

# 201
Виктория по отношение на мъжете емоционално е спряла някъде на 15. Много е тъжно и трудно за гледане. Дано й светне някаква лампа и се обърне към терапевт.

# 202
  • Street of Dreams
Това може би е към бившия, където очевидно още гори огън, поне от негова страна.

# 203
Някакъв нов подкаст е пуснала Дениз. Има общо с Ергенът. Не знам дали за Виктор става дума, когато споменава нещо за "последният ѝ", че бил излязал не знам си какъв. Гледах първите минути от епизод 1 и зарязах.
Ех явно наистина не са заедно, имах някаква надежда за тях, изглеждат сладка двойка един до друг. Всичко сигурно ще почне да излиза наяве когато свърши .. както вика Филипа - декември месец като почнат да ги канят насам натам.

Ее много в много гадно положение е  Лъчо. Филипа лъже и маже.
И много гаден прякор му лепнаха на момчето, има си своя чар и е изглежда по-читав от мнозина. Хубава усмивка има. Филипа първо се показа с отношението си към Виктория, с това да не я научат, че спи в едно легло с Йовица, сега и с това..
И на мен ми е доста тъпо за Лъчо, предвид че знам що за човек е.
И точно Габа да му лепне прякор, която горката е толкова изкривена от неуспешни интервенции, че цялото и лице е на една страна криво...
Жалко за Лъчо, наивен и добронамерен е. Все пак за сега ми харесва как се отстоява в ситуацията. Иначе си я беше заградил сериозно и на нея определено и харесваше. За мен е доста по-симпатичен от Йовица и глупашкото му излъчване.
Може би си обяснявам защо до сега не съм го виждала във връзка, то той само жени манипулаторки си избира.

# 204
  • София
От това, което видях до момента, Лъчо действаше много премерено, дискретно и ненатрапчиво към Филипа. В нито един момент не прекрачи някаква граница, не прекали, не се натрапи излишно. Рядко има мъже, които имат точно това качество. Често виждаме, че мъжете са или прекалено настъпателни, или прекалено пасивни. Филипа може да лъже пред Йовица, колкото си иска, защото в този момент той няма как да знае какво точно се е случило и приема само нейната история, но всички ние видяхме, а вече и той, че Лъчо се държеше, като истински джентълмен с нея и по никакъв начин тя не му е дала сигнал или не му е казала нещо, с което да заяви, че това, което той прави не й е приятно.

# 205
От това, което видях до момента, Лъчо действаше много премерено, дискретно и ненатрапчиво към Филипа. В нито един момент не прекрачи някаква граница, не прекали, не се натрапи излишно. Рядко има мъже, които имат точно това качество. Често виждаме, че мъжете са или прекалено настъпателни, или прекалено пасивни. Филипа може да лъже пред Йовица, колкото си иска, защото в този момент той няма как да знае какво точно се е случило и приема само нейната история, но всички ние видяхме, а вече и той, че Лъчо се държеше, като истински джентълмен с нея и по никакъв начин тя не му е дала сигнал или не му е казала нещо, с което да заяви, че това, което той прави не й е приятно.
100 % подкрепям поста. И макар в първия момент Лъчо да не ми хареса, именно с поведението си ми промени мнението и ми стана симпатичен.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 11:51 от pandorina

# 206
  • Street of Dreams
Въобще не се учудвам, че потребителката, която го познава, не го е виждала във връзка. Личи му много.

Самото джентълменство и умереност да разтриваш крака на жена, плуваща си във басейна и да опипваш почвата слагайки ръка, питайки дали пречи. 🙄

# 207
Благодаря за новата тема . Това за не снимането на някои партита/събития го има , което не значи ,че става дума за гнусните ''партита '' в Дубай . Но нашата ''полиглотка'' може и да не е била на такива партита , тя постоянно разказва някакви неща от 1во лице , често имам чувството ,че или си съчинява ,или преразказва нечии други истории .

# 208
Ама Филипа каква фалшименто излезе, а? 😅
О*сра се, и после лъже и маже 😅 най-ме изкефи, как дадоха кадъра с басейна, докато тя обясняваше на Йовчо съвсем различни нереалности 🤣😂🤣🤣 попиках се от смях!
Лъчо повече й отива. 😎

# 209
И аз се посмях доста на края на епизода..след цяла седмица суша..малко смях. На мен ми беше най-смешно как му се променяше изражението но Йовица след всяко ново признание Joy

Общи условия

Активация на акаунт