🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 013
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 315
А въобще не знам защо зачесват темата за сексуалната ориентация.
Първо Орлин иска да обяснят на какво основание говорят, че има гейско поведение. И второ, вероятно е подхвърлена идеята за хората с друга ориентация заради присъствието на Лили.

# 316
  • Street of Dreams
Отвратителен "въпрос" на Хени, явно е много кофти човек.
Но защо Виктория е без грим и така неглиже? Наистина се променя с грим и прическа, всички са се докарали.
По-абсурден е единствено стайлингът на Филипа.

# 317
  • София
Фифито пак почна да маже.

Хиени голяма злоба.

# 318
Оф започна пак тирадата на Шермилинго.

# 319
Само на мен ли ми прави впечатление, че единствено Виктория не полага никакво старание по отношение на външния си вид?? През деня минава, да кажем, ама вечер? При положение, че все пак е в реалити. Изглежда доста смачкано и все едно се е отказала, едва ли не.

# 320
  • In The Middle Of Nowhere
Хиени има много злобно и противно поведение в последните епизоди, а в началото ми харесваше, но вече ми от противняците. Не можа да прости на Виктория за Тихомир, сякаш е последния мъж на света 😖

# 321
Евала на Лъчо, свястно момче е от всякъде, спасява и "честта" на "Лъжливото овчарче", а тя не заслужава, щото такава каша от лъжи оплете...
Дениз ги гледа с насмешка и ги изучава като насекоми!

# 322
  • here and now
Лъчезар се държи на ниво... Май само той...

# 323
Евала на Лъчезар! Момчето се държи супер на ниво, запази достойнството на Филипа, много мъжко, браво!
Йовица е жалък...

# 324
Лъчо джентълменски защитава честта на Филипа, докато тя йезуитски прехвърли вината за флирта им върху него.
Лилито изкара целия коктейл с половин гърда отвън.

# 325
  • Street of Dreams
И Филипа и Лъчо казват, че е излязла от басейна "на няма и първата минута". Да не би монтажа да е бил отново заблуждаващ?

# 326
Йовица е горд с най-гостоприемната към непознати мъже жена в къщата 😏 Да му е честита 🫎

# 327
Хихихих, Крисето колко е смешничка и мъничка, дребничка, жалкичка... как щяхме да разберем къде е ходила, ако не беше Шърмито?!
Анимационния глас на Шърми ми докарва гъдел направо.

# 328
  • София
Лъчезар и Тъпица - две различни Вселени. Голям смешник е втория! Идеален за Фифито.

# 329
Тази, защо си мисли,че като е родена другаде е по-специална Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт