🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 021
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 330
Дано Лъчо излезе от предаването и си намери чудесна жена, много ме впечатли с поведението си. Филипа му даваше много смесени сигнали, напълно го заблуди, а сега той застава и защитава нейното достойнство.

# 331
Хени много агресивно към  Виктория.

Анна какво се пише за израсла в Израел и Дубай, а в Ловеч не е ли расла и то много години... Орлин и удари едно рамо, че уж я разбирал и тя се наду още повече. При въпроса за майчинство -- веднага напереният тон стана треперещ. Дениз добър въпрос избра.

# 332
Тази, защо си ми,че като е родена другаде е по-специална Bowtie
Ма тя не е родена "другаде"! Тук, у ЛовечЪ е родена.

# 333
  • here and now
Анчето сега пък израстнала и в Дубай... Там само е заработвала, доколкото знаем...

# 334
Нямаше как да мине и тоя епизод без дОбай..

# 335
Тя Фифито в прав текст каза на Лъчо, че трябва да е по-настоятелен, а сега “бил я пипал” Trollface

# 336
Дано Лъчо излезе от предаването и си намери чудесна жена, много ме впечатли с поведението си. Филипа му даваше много смесени сигнали, напълно го заблуди, а сега той застава и защитава нейното достойнство.
Това е то мъжкарското поведение! Дори когато нямаш никаква вина, да си преглътнеш егото, за да защитиш достойнството на едно момиче, макар и тя да не го заслужава изобщо.

# 337
  • here and now
Това лъжливото няма ли да го гонят вече? Не се трае...
Архитектурата... ОМГ!

# 338
Продължавам да питам: тъмната жена защо все още е в предаването?? Освен "за цвят" както вече орбеляза някой... 🤔🥱

# 339
Лъчо пък, какво се измъчва да защитава целомъдрието на ФИФА?
Айде, пак пускам мютето, че Шърминразваленатаплоча пак я пуснаха...
Лилит ще заспи на масата, затварят очи и Виктор, Натали и т.н..... Явно, никой не го интересува логореята на Шърмин относно евентуалното й родителството.

# 340
този епизод е мноооооого лицемерен,защо ни занимавате с хора еднодневки...

# 341
Дано, да.
И го накара да се съмнява в това какви сигнали точно е получил и дали ги в отразил правилно.
Симпатизирам му, не е за там.

# 342
Шермин нещо обърна палачинката.

# 343
Продължавам да питам: тъмната жена защо все още е в предаването?? Освен "за цвят" както вече орбеляза някой... 🤔🥱
Второто нещо е като представител на гей гилдията, която както се говори е ... близка на сърцето на продуцента, така да го кажем.

# 344
Гледам на запис. Шармин е права, че ако един мъж ме е поканил на среща, ще плати той. Когато каня някой, плащам аз, защото инициативата е моя. И аз мъже, не каня. Въпреки че, Риножермината често говори глупости и се превзема, сега е права.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 02:57 от КремонаЛиза

Общи условия

Активация на акаунт