🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 979
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 615
  • у нас
То голямо натискане от Шерминката. Пийна си и се отпусна. Позата, при която дръпна Краси, когато бяха на леглото, е много показателна. Ама, и Краси как се въздържаше само.

# 616
Ами Йовица ако чуе разказ от трето лице за Филипа  и Лъчо?- за коя ще се бори после? Да влязат малко нови жени.
Той каза, че ще си ходи, щото такава жена не му трябва. Да си ходи, няма да липсва на никго. И на Фифирутка също.

# 617
Краси не знам какви бизнеси има, но е безхарактерен плазмодий.

Ааа, герой е той. За мъжете колкото повече жени минат, толкова са по-героични.

# 618
Бат’Краси е от типичните мъже, дето ще минат всички жени под ножа.Тъпо.После ще се оплакват, че няма свестни жени.

# 619
По-скоро Краси се пази за пред камерите. Да не го изкарат гадняр. В реалния свят отдавна да беше я отсвирил, а преди това о*правил.

Дори и да я беше отсвирил в реалния живот, пак щеше да е по някакъв мекушав начин - я със съобщение във вайбър, я просто като спре да й отговаря на обажданията. Баш на такъв прилича.
Или щеше да се откупи с крупна сума, пиявицата да се отлепи от него.

# 620
Бат’Краси е от типичните мъже, дето ще минат всички жени под ножа.Тъпо.После ще се оплакват, че няма свестни жени.

Еха! Писали сме заедно, мислим еднакво, хехе. Красито си падна на оная работа в това шоу, много му харесва.

# 621
Ахахахах, преди малко ме дърпат, а ти ме буташ. В Доктор Дулитъл ли имаше едно окапи - Дръпни-Бутни?

# 622
Сега пък Киара натиска. 😂

# 623
  • у нас
Ама тя не се дава още.

# 624
Ахахахах, преди малко ме дърпат, а ти ме буташ. В Доктор Дулитъл ли имаше едно окапи - Дръпни-Бутни?

Хахаха, дааа...колкото по-натам отиваш, толкова по-насам идваш. Та и бат'Краси така. Sweat Smile

# 625
Баси кочината е на тия в стаите им! 😒

# 626
Голям пут.. тоя Красимир. Чак Киара кара да говори вместо него с Шармин

# 627
Далеч съм от пуритан, но от цялото това мляскане и опипване на всички пред всички ми призлява
Или е така монтирано, не става ясно. Но пак не ми е ок.

# 628
  • В Града на липите
Ама какви са мазни и нахилени всички Grinning
Прилича ми на затишие пред буря в Рая.

# 629
  • София
Далеч съм от пуритан, но от цялото това мляскане и опипване на всички пред всички ми призлява
Или е така монтирано, не става ясно. Но пак не ми е ок.

Е, как! Любов в рая! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт