🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 102 116
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 825
Джани е като дружинна в пионерски лагер.

# 826
Тея на ниво хигиена, подреденост и чистота са по-зле от тийнейджъри! Жените освен да се чекнат по скутовете на мъжете, не съм видяла една да чисти! А мъжете, толкова са годишни уж, как живеят сами и оцеляват, не ми е ясно! 😆

# 827
А на Хени всъщност това ли ѝ е цялото име? Или е кратко за Хенриета или нещо подобно? Или е някакъв псевдоним?

# 828
  • София /Абсурдистан
Не че нещо, ама Шерминатора си ходи по гол
 з@дник около хората, които се хранят. Не ми е естетично някак.
А на Хени всъщност това ли ѝ е цялото име? Или е кратко за Хенриета или нещо подобно? Или е някакъв псевдоним?
Хения е.

# 829
  • София
Джанкарло тарлашанина или нещо подобно изрече 😂 беше прав, обаче. Гадно е да седнеш да ядеш и да намериш 2 мръсни ножа в шкафа и 2 купи. Мизерници са си. Личи им.

Хиени и бате Лили продължават да копаят дъното. Особено Лили, не мога повече да я слушам. Ще се задави от злоба направо. Виктория не им се даде и те не се спряха да я нападат.

# 830
Виктория не е цвете, но тия двете са дъно. И в злобата си стават грозни. Нищо привлекателно няма в жени, които се държат като махленки.

# 831
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Лили "красавицата" общувала с Виктория най-нормално и възпитано:
" Ти си ужасен, отвратителен човек, грозна си, злобна си, жалка си, никой не те харесва, нищо не става от теб"... и прочее възпитаности. Които, да отбележа, не бяха предизвикани от нищо и по никакъв начин.

"Тарлашанин" - Джани Родари с богатия речник. Joy

# 832
На английски на Хенеси му викат Хени Joy

# 833
Лилето е  много типичен Козирог ,когато държи да покаже най-тъмната страна Smiling Imp SmileySweat Smile

# 834
Скрит текст:
баща и така се е обръщал към любовницата си и когато се родила я кръстил на нея,за да му напомня на любимата....и хиена с гордост си носи името...

# 835
Не че нещо, ама Шерминатора си ходи по гол
 з@дник около хората, които се хранят. Не ми е естетично някак.

Обаче сутрин като била по пижамка я притеснявали Виктор и Петър в стаята.
Лили не си погледне камбата, която ще ѝ влезе в устата, седнала да намила кой бил грозен и кой не...
Много противна мамба! Хени/коректорът ми го поправя на Жени/ подлайва и тя злостно, да му се не види и Тихомир, какъв раздор внесе с избора си.

# 836
Тя го била обгрижвала Калоян.Как ли?
Чакаше го, за да го ЮРКА.

# 837
  • софия
Те СА махленки. За мен ХеРнията има хомо  или би излъчване! И ми се струва, че на всеки банкет е пияна.
И понеже видях, че някой си е позволил да поправя правописни грешки, да помоля и аз.
Не се казва и не се пише тЕя!!! Тези!

# 838
    Баща и я е кръстил на негово бившо гадже(предполагам голямата му любов), така обясни на Тихомир като бяха на среща... жалка история...

# 839
    Щом за Петър да чистиш след себе си са "глупости", значи смятай какво е положението...Както каза Лили, положението е "нямам думи" Joy

Общи условия

Активация на акаунт