🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 888
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Разбира се, че Шермин има право да е сама, но има опции, изчаква си реда или разчиства място, за да може да ползва нейната тоалетка. Първоначално всички бяха на една, но после се разбраха, че няма да стане и две от тях ще са на тази в банята. Това го коментираха преди няколко епизода, когато ѝ казаха, че си е оставила нещата навсякъде и няма място за тях.

# 1 216
  • София
Шермин и Дениз дружно си се изложиха.
Само дето Шермин отдавна се е дискредитирала, така че нали знаете от дъното най-лесно се изкачва нагоре, защото няма накъде по-ниско. Докато обратното за Дениз - много лесно може да паднеш от високо. Особено когато незаслужено и изкуствено си се качил там горе.
Та в този спор аз бях на страната на Шермин, защото в конкретната ситуация тя имаше право.
Не ме интересува кое какво е и кое как е изрязано. Коронния номер с който всички се извиняват след това.
Ами никой не е карал в конкретната ситуация Дениз нарочно да я дразни и провокира. С което Денизчето си показа истинската същност, която така умело (но не и за мен) цял сезон прикрива.
Разговорът на двете труженички за един починал човек (без значение какъв е) всъщност показва какво е истинското им ниво - ами еднакво е. Само дето едната не се крие зад изкуствена фасада.

Джани отново започна да ме натоварва. Много токсичен човек ще излезе. Голям нервак. И ако преди намирах нещо хумористично в перченията му, то това вече е грозно. Никакво оправдание и извинение не мога да намеря за постъпките му.
И ако така се държи пред камери какво ли е без тях... 🤐

Играта беше абсурдна. И не е никакъв показател за нищо. Не мога да разбера как може една зряла жена да се хване на толкова евтина и зле скалъпена провокация. Просто подминаваш играта с насмешка и продължаваш. А то едни разговори и анализи, едни тръшкания, сълзи.
Мале, мале, мале. Ниво 7 глас, голямото междучасие.
Натали визирам. Усеща, че с нищо не изпъква и реши да извади картата със сълзите. Колко патетично.
Иска да е главна героиня в сезона ама за това се иска капацитет, какъвто тя не притежава. Тя е просто една малка лигла. Реве, че Радо не и даде роза, а Орлин хич не е толкова впечатлен, че да и припада и търчи като пале подир нея. Тя сигурно си е представяла как ергените ще се избият за нея, а тя всеки път ще пърха с очи и много ще се колебае и въздиша кой кавалер да избере (пускам сълза).
Ще ми е любопитно в следващия епизод дали ще се съгласи да напусне формата с Орлин (нали са мач) или я блазни да стои максимално дълго на екран, че да осребри възможно най-добре участието си след това. Мнооого ми е любопитно какво ще избере... Bowtie

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 11:52 от Diavolo

# 1 217
Дениз какво е  коментирала за деца?

# 1 218
Според мен хората са раздвоени защото и двете са антипатични. Мен не ме вълнуват кавгите на две платени момичета.
А и коментарът на Дениз по повод "голямата ѝ любов" е просто дъно.
Но пък това ме подсети, че онова алкохолизирано недоразумение Дебора преди време разказваше, че Дениз е била във връзка с бащата на детето ѝ и за някакви изпълнения от тяхна страна на празник на детето им. Тогава Дениз щеше да става собственичка на хотел, ако помните. Та от тогава Дениз ми е равна на Дебора и не мога да съм на нейна страна за нищо.

# 1 219
Ловешката принцеса ШерминджЪ смята, че всички там са длъжни да и търпят капризите и съобразяват с желанията. Щом видиш ли е решила да се изплакне и Дениз трябва незабавно да си прекъсне тоалета и освободи банята. Да си беше изчакала реда или да направи място. Май и двете забравиха за микрофоните 😂
Само дето Шермин отдавна се е дискредитирала, така че нали знаете от дъното най-лесно се изкачва нагоре, защото няма накъде по-ниско. Докато обратното за Дениз - много лесно може да паднеш от високо. Особено когато незаслужено и изкуствено си се качил там горе.
Та в този спор аз бях на страната на Шермин, защото в конкретната ситуация тя имаше право.
Не ме интересува кое какво е и кое как е изрязано. Коронния номер с който всички се извиняват след това.
Ами никой не е карал в конкретната ситуация Дениз нарочно да я дразни и провокира. С което Денизчето си показа истинската същност, която така умело (но не и за мен) цял сезон прикрива.
Разговорът на двете труженички за един починал човек (без значение какъв е) всъщност показва какво е истинското им ниво - ами еднакво е. Само дето едната не се крие зад изкуствена фасада.

Джани отново започна да ме натоварва. Много токсичен човек ще излезе. Голям нервак. И ако преди намирах нещо хумористично в перченията му, то това вече е грозно. Никакво оправдание и извинение не мога да намеря за постъпките му.

Играта беше абсурдна. И не е никакъв показател за нищо. Не мога да разбера как може една зряла жена да се хване на толкова евтина и зле скалъпена провокация. Просто подминаваш играта с насмешка и продължаваш. А то едни разговори и анализи, едни тръшкания, сълзи.
Натали визирам. Усеща, че с нищо не изпъква и реши да извади картата със сълзите. Колко патетично.
Иска да е главна героиня в сезона ама за това се иска капацитет, какъвто тя не притежава. Тя е просто една малка лигла. Реве, че Радо не и даде роза, а Орлин хич не е толкова впечатлен, че да и припада и търчи като пале подир нея. Тя сигурно си е представяла как ергените ще се избият за нея, а тя всеки път ще пърха с очи и много ще се колебае и въздиша кой кавалер да избере (пускам сълза).
Ще ми е любопитно в следващия епизод дали ще се съгласи да напусне формата с Орлин (нали са мач) или я блазни да стои максимално дълго на екран, че да осребри възможно най-добре участието си след това. Мнооого ми е любопитно какво ще избере... Bowtie

# 1 220
Аз по друг начин разбрах ситуацията, че Шермин е била в банята, готова да се къпе, а Дениз е влязла и е започнала да се гримира?

# 1 221
Ловешката принцеса ШерминджЪ смята, че всички там са длъжни да и търпят капризите и съобразяват с желанията. Щом видиш ли е решила да се изплакне и Дениз трябва незабавно да си прекъсне тоалета и освободи банята. Да си беше изчакала реда или да направи място. Май и двете забравиха за микрофоните 😂
Скрит текст:

Не са забравили за микрофоните, мислят си че на микрофоните от камерите не се чува добре. Кристина точно така успокояваше Габи и Красимир, предполагам че е останала много неприятно изненадана, предвид излъченото за нея точно от тези камери Laughing

# 1 222
  • somewhere near the sea
Красимир излезе най-търсеният до момента. То, Емили, то Шарма, то Киара. Накрая да не остане сам?!
Хиени 1 и 2 един час врещяха, колко е грозна Виктория, но и един час се гримираха, щото...нали...те са естествено красиви Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Rolling Eyes Trollface Triumph  Огледалце, огледалце, кажи им го, бе. Ако не бяха се избрали една друга, отдавна да са чао.

# 1 223
Не мога да разбера защо хората нападат Дениз в ситуацията. Досега искахте Ана да я сложат на мястото й и когато другите почнаха с нейните камъни по нейната глава, хората взеха пък да я съжаляват. Че тя се държи арогантно през повечето време, с нея не може нормално да се комуникира. Даже Дениз доста я търпя.
Според мен е, защото в ситуацията беше ненужно и изглеждаше, че го прави нарочно.
Не реагират, когато трябва- т.е. когато Шермин се държи потресаващо зле, а се сдържат и избухват в моменти, в които привидно нищо особено не се случва, но основното според мен беше, че го прави с цел да я вбеси.

# 1 224
  • Пловдив
Много ме тригърва когато големи (зрели?) хора не могат да се изразяват и да конструират прилично изречение.
Краси, Киара, Хени, Натали са на-фрапантните примери
Боли ме да слушам диалозите между Краси и Киара. Много беден речник, съчетан с бавна мисъл. Интересно е, че Киара се похвали от разговорите им. Това казва всичко.

# 1 225
Не понасям селски номера от жени като Дениз и съм напълно съгласна с мнението по-горе на BobbyDyl, че мълчат, когато трябва да й кажат, че не е права и я провокират тъпо, в моменти, в които изобщо няма нужда. Не мога да си представя, колко трябва да съм злобна и заядлива, че да не си взема гримовете и да не изляза от банята, за да осигуря 15 мин лично пространство на човек, който иска да си вземе душ. Дениз просто искаше да се заяжда и да покаже на Шермин, че няма да й отстъпи в нищо, което беше тъпо, дребнаво и напълно излишно.

# 1 226
Не знам откъде дойде този хейт към Дениз.
Ок,  дразнеща е била в 1ви сезон (напълно съм съгласна, там ми беше непоносима, особено когато нападаха Александра, Дениз и компания ми бяха нереално противни), сега обаче защото Шермин лази по нервите на всички месец и отгоре, и Дениз вече и писна да и търпи претенциите, някои изведнъж защита към Шерминчето, която цял сезон повтаря един и същ непокрит и дразнещ репертоар, претенции без никакво покритие и вчера тя крещя много повече от Дениз - с извинение точно като някоя ц*ганка в махалата!
Шерминка е крайно време да я обезрозят и да си ходи скоропостижно,  стига толкова трибуна и е давана, тя когато смяташ че не може да стигне по-голямо дъно, успява да достигне! 🤢

И да подчертая - Дениз ми е доста по-обрана и израснала в тоя сезон, но определено предвид миналите и изяви не ми е фаворит!
Вчера и тя ме издразни колко се запали, ама крайно време беше някой да се противопостави на взелата се за нещо много велико дубайската old money ,,принцеса"!

# 1 227
Голяма претенция ли е да искаш да си сам в банята? Вие по колко души публика имате, докато се къпете? В конкретният случай, Дениз не беше права. Нито една от двете не ми е симпатична, Дениз, обаче ми е подчертано неприятна.

# 1 228
То и на Шермин си беше селски номер, няма да си махна гримовете, за да може ти да се гримираш там, а аз да си се изкъпя на спокойствие. От какъв зор трябва всички да се съобразяват с нея. И аз да бях на мястото на Денис щях да я изкарам извън контрол.
Не понасям селски номера от жени като Дениз и съм напълно съгласна с мнението по-горе на BobbyDyl, че мълчат, когато трябва да й кажат, че не е права и я провокират тъпо, в моменти, в които изобщо няма нужда. Не мога да си представя, колко трябва да съм злобна и заядлива, че да не си взема гримовете и да не изляза от банята, за да осигуря 15 мин лично пространство на човек, който иска да си вземе душ. Дениз просто искаше да се заяжда и да покаже на Шермин, че няма да й отстъпи в нищо, което беше тъпо, дребнаво и напълно излишно.

# 1 229
  • Варна
Голяма претенция ли е да искаш да си сам в банята? Вие по колко души публика имате, докато се къпете? В конкретният случай, Дениз не беше права. Нито една от двете не ми е симпатична, Дениз, обаче ми е подчертано неприятна.
Основното не е ли коя първа е влязла. Ако Шермин е влязла докато Дениз се гримира и е настоявала да излезе и аз щях да се подразня и  нямаше да изляза.

П.П. Друг вариант е, Дениз да е влязла докато Шермин се приготвя за къпане, може да е искала да бъде свидетел на свалянето/прането на перуката,

Общи условия

Активация на акаунт