🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 101 885
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 230
Не знам дали Дениз е била първа, но една жена може да се гримира навсякъде, а да се изкъпе само в банята.

# 1 231
Не можеше ли Денизз да премести гримовете на Шермин, за да освободи място за нейните гримове. И после пак да върне гримовете на Шермин, щом тя не искаше да излезе от банята. То, ако бях аз в банята, нямаше да изляза. Но при мен всичко е подредено и е на мястото си.

# 1 232
Анна: Всички знаят, че ходиш с 60-годишен.
Дениз: Този 60-годишен не те ли покани да се возиш в неговата яхта?
Анна: Да, но аз не отидох.
Дениз: Да, защото умря!🫢
Номер едно са!!! Бардака е пълен!
Как така я е канил, като на нея целият и живот е минал в Израел/Дубай? Joy
Да се чуди човек защо я канят всички на яхтите си. Joy

# 1 233
От трейлърите на следващия епизод се вижда, че Краси си се връща при Шермин. Така че ще трябва да търпим дюбайската циганка още. Sad
Дано Орлин и Нети си оправят отношенията. Те са ми сладки.

# 1 234
Орлин не е гей, нито женкар, от това, което виждам, просто много държи да е честен и открит, а му липсва достатъчно житейски опит, за да осъзнае, че не всичко, което мислиш, трябва да го казваш. Съвсем честно си каза, че да, би могъл да си допадне с Криси при други обстоятелства - тя е много хубава, но това освен честно, е и много нетактично спрямо момичето, с което са се избрали. Няма човек, на когото да не му стане неприятно и да не изревнува от такива признания. Чак толкова над нещата не сме, всеки си има гордост и неговата маска на супер либерален, му изигра лоша шега.
Джани не може да го понася и го смята за гей, точно защото е неговият абсолютен антипод.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 14:38 от Tess d`Urberville

# 1 235
Джани и Красимир са такива голи охлюви, дори по краката, наистина може да си помислиш, по думите им, че нещо не е наред с хормоните или възпитанието им Simple Smile.

# 1 236
  • Варна
Най накрая са намерили /убедили някоя фризьорка да дойде и измие рогозката на главата на Шармана.
Сигурна съм, че тя никога сама не я мие, това й е под нивото и е изискала, за да влезе, Тушев да осигури фризьорка.

# 1 237
На мен ми стана тъпо за Натали. Отстрани изглежда, че прави драма от нищо, обаче аз рилейтнах. Grinning

# 1 238
На мен ми стана тъпо за Натали. Отстрани изглежда, че прави драма от нищо, обаче аз рилейтнах. Grinning
На всяка ще й стане тъпо, 100%.

# 1 239
  • Варна
Джани и Красимир са такива голи охлюви, дори по краката, наистина може да си помислиш, по думите им, че нещо не е наред с хормоните или възпитанието им Simple Smile.
Забелязала съм, че мъже, които много тренират /и зобят/, държат да се обезкосмяват, сакън някой да не пропусне да забележи някое мускулче.

# 1 240
Просто по-тъпа игра не можаха да измислят продуцентите, но и тази беше достатъчна да разлюлее нестабилните връзки.

# 1 241
Aми той много се издъни Орлин, ама и тия от продукцията добре подложиха.  Иначе, обективно погледнато, е добре че е такъв открит и искрен, но има моменти, в които трябва да послъжеш малко за общото благо.

Не знам Бижуто как понася тоя селяндур Джан. А тя е една такава спокойна, обрана, тоя като някой абуриген. Не мога да разбера как може да е толкова глупава, че да стои с тоя абсолютен насилник. Толкова ли не го вижда? Не знам, големи жени са, не е някоя на 15 години, не може да няма малко инсинкт за самосъхранение. Днес ще скача на бой защото някой му говори докато ядял, утре няма да си сготвила и ще сготви теб...

# 1 242
  • Варна
Каква е драмата на Наталито, само аз ли не разбрах.
Като флиртуваше с тризнаците, всичко беше ток и жица.
Сега що рИве?!??

# 1 243
Според мен хората са раздвоени защото и двете са антипатични. Мен не ме вълнуват кавгите на две платени момичета.
А и коментарът на Дениз по повод "голямата ѝ любов" е просто дъно.
И мен ме потресе начина по който Дениз спомена "голямата си любов". Говореше така,  че все едно е умрял някой плъх. Много бездушно и грозно. Освен това, се издаде, че докато е била с "голямата й любов", той се е срещал и с много други жени и тя го е приемала. Голяма любов, голямо нещо, простолюдието нищо не разбира. Единствената разликата между Дениз и Ана е, че Дениз си мери приказките и обмисля поведението си, като се старае да не се излага.

# 1 244
Много е грозно да гледаш, как не могат да се обличат и събличат нормално, защото са сложили камери в спалните.
Само в тоалетната и банята няма камери май

Общи условия

Активация на акаунт