🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 546
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 575
Да не забравим да честитим професионалния празник на Шармин днес.  Световен ден на анимацията е . Няма друг такъв анимационен герой ,като нея Joy

# 1 576
Киара си е изкарала дивидентите, за които са всички там. Почти всяка вечер има участие. Шерминдил да си чака на чичаците само.
Не разбирам Киара - как пък не бих се мъдрила толкова време на рафта да ме избере и то - Красимир. Разбирала го била... Какво разбра?! То той не се разбира. Даже и спортната злоба трябва да си има лимити. Чест ѝ прави, че не падна на Аниното ниво да плюе конкурентката, но до там. Отдавна трябваше да му бие шута, а тя за розата му се притеснява. Струва ми се, че ще избере Ана, явно му е важно какво му говориш, а не какъв си. Ана колко може да му обещае, той идея си няма. 😁 Потресаващо незрял човечец.
Джани за пореден път изплиска легена, но и Орлин не се представи по най-добрия начин.
Празен епизод.

# 1 577
Да не забравим да честитим професионалния празник на Шармин днес.  Световен ден на анимацията е . Няма друг такъв анимационен герой ,като нея Joy
и на Бланко, че като запраска английски все едно слушам Картуун ( явно от там го е учила и усвоила интонацията).

# 1 578
  • софия
Лайрела или Орлото, Орлото или Лайрела, това е въпросът. Някой да обясни на Джани, че когато хората казват "дели ни един вагон книги" не значи, че трябва да си пренесъл хамалската книгите от един вагон в друг, а да си ги изчел. Щото, ако визира втория вариант, хич не му личи.
 А как се израдва, че е успял да е остроумен по негови критерии. Сто пъти повтори лафа от тъпия виц. Толкоз горд, все едно е разбил ядрото на атома с голи ръце.
 Направо му разказаха играта на Тушев с тази хрумка да разтеглят формата на 5 епизода седмично. Очаквам да влачат до петък коктейла и на розораздаването да изгонят някой оператор.
 Само Бонбонева липсваше в тази локва със застояла вода. Всички останали едноклетъчни, сякаш не са достатъчни.

# 1 579
Красимир се опитва да манипулира и двете жени. Първо каза на Шермин, че всичко било заради нея, после на Киара, че не го разбирала...Не мога да повярвам, че Шермин не скочи веднага и не го сложи на мястото му, но явно го играе за роза. Ясно е, че си чеше егото цял сезон, за да се чувства като най-желания ерген.
Пада си по устати жени, но иска и да им смачка фасона. Такива скрити лимонки изневеряват, ако не могат да се наложат. Тук това се вижда ясно от случката с Емили, после Киара, а накрая винаги се връща при Шермин. Надявам се нито една не се е излъгала да се занимава с него в реалния живот.
И тук комплексите и крехкото его са в излишък. Реално няма шанс и с двете жени. Не мисля, че Шермин наистина го харесва, за Киара да не говорим, тя си призна, че е от спортна злоба.

# 1 580
  • София
Джани че е комплексар, така е, но Орлин вместо да утеши Натали, й се обяснява на кого да споделя… което е не по-малко токсично.
Той спомена, че е отишъл при нея след като Джани го натири от великата му вечеря. Явно тогава са се изяснили и отново са ок. Какво повече има за успокояване, тя не е разстроена.

# 1 581
Киара само спортна злоба, но на Шармин целта е пръстена, Красьо е само средство по пътя. Само "диаманта" я държи в работна кондиция😃

# 1 582
ШЪ му се натискЪ ам чи кЪ, Шерминатора има да плаща квартира, сметки, пластики, храни три гърла. Видяхме я като се нафирка как му ходи в стаята и натиска. Типична бръмчалка от маалата. ТамЪн са си.
Сигурно Красун сега се кефи много като гледа как дубайското Айше го храни пред другите и на синхроните

Красимир се опитва да манипулира и двете жени. Първо каза на Шермин, че всичко било заради нея, после на Киара, че не го разбирала...Не мога да повярвам, че Шермин не скочи веднага и не го сложи на мястото му, но явно го играе за роза. Ясно е, че си чеше егото цял сезон, за да се чувства като най-желания ерген.
Пада си по устати жени, но иска и да им смачка фасона. Такива скрити лимонки изневеряват, ако не могат да се наложат. Тук това се вижда ясно от случката с Емили, после Киара, а накрая винаги се връща при Шермин. Надявам се нито една не се е излъгала да се занимава с него в реалния живот.
И тук комплексите и крехкото его са в излишък. Реално няма шанс и с двете жени. Не мисля, че Шермин наистина го харесва, за Киара да не говорим, тя си призна, че е от спортна злоба.

# 1 583
След като недостигат мъже, защо вкарват жена.
Блажка и тя застаряла. Боже времето лети.

# 1 584
  • Мюнхен
Всеки път когато видя Анна и се сещам за този образ.

От Инстаграм. Шермин и Краси.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 03:15 от АДРИЛЕО

# 1 585
Според мен Бат Красо иска да остави Кярчето, понеже има колекция за попълва. А душата му крещи "Шафранит".
ще видим утре!

# 1 586
Ох, и нашата не е лесна...Мука голяма е това предаване. Хем ни се гледа някакъв такъв формат, хем реализацията му е ужасна. Епизодите провлачени и толкова еднакви, че сякаш повториха няколко, дето дадоха отначалото..., без да разберем..
Краси избира вече 100 епизода  между две жени, които му харесват долу-горе, колкото да не е без хич и които него хич не го харесват...Предаването е в кулминацията си..

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 12:27 от friends

# 1 587
Според мен Бат Красо иска да остави Кярчето, понеже има колекция за попълва. А душата му крещи "Шафранит".
ще видим утре!

И според мен Киара си тръгва.
Габа не изглеждаше много тъжна и не гледаше към Ана, Краси изглеждаше гузен когато си коментираше избора, а и Киара я нямаше на басейна следващия ден.

# 1 588
От друга страна, странно вкарват някакви фрази на Лъчо с Шермин и сякаш не е случайно, подготвен е да  даде роза, ако нейна Шермантност остане без роза...

# 1 589
Не знам, но без Шермин съвсем ще опустее.
Микелето е психично болен, и не знам защо го държат. Там драма няма, Габи Бижу му е като съпруга от 30 години.
Днес не показаха Тъпица и Тъпуница, и те са на курорт.

Леля Криси и Петър, ох, толкова измъчено, изкуствено...

Общи условия

Активация на акаунт