🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 506
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 650
Още една дама трябва да влиза.Мис "Павел Баня",но кога?До Нова Година има време.

Гергана от сезон 1 също май би трябвало да влезе, имаше и за нея инфо, ама не се знае кога 🤣

Днеска най-вероятно Киара ще остане без роза за жалост, Краси имам чувството че ще избере Шерминка 😢
А тя е толкова фалшива, но и той не е по-добре.
И двамата са...нямам думи колко са зле!
Шермин обаче го бие Красимир по рекордни просотии!
Вчера тия извинения от нейна страна бяха единствено с цел да получи повече екранно време, грам не вярвам че харесва наистина Красимир!
А той пък най-жалко постъпи, използва Киара за да си го върне на Шермин, и накрая я разкарва.
Киара обаче и да отпадне наистина на церемонията, тя поне ще си вземе дивиденти този сезон, няма да излезе безславно и със сигурност успя да си подобри имиджа в сравнение с трети сезон, кариерата и също ще потръгне още по-нагоре, докато същото не може да се каже за дубайската принцеса.

Блага не я харесвам хич от първи сезон, да, миловидна уж изглежда, незлоблива, ,,бонбонче" ама всъщност е наистина отчаяна жена, повече дори от Виктория (сълзите на Церемониите, както и свалянето на гащите бяха от отчаяност само и само да остане вътре), отделно и когато предаде Александра, която я беше защитила, макар и прекалено бурно по казуса със ,,събутите гащи", тогава Блажка много ми западна и се пренасочи точно към ергенките които нападаха Алекс и запя в техния хор дори!
Предвид това че и навън явно е труженичка, ме съмнява да изчисти имидж, ама може и да изненада приятно.
Външно обаче наистина сякаш и годините си оказват малко влияние вече.
Надявам се обаче да няма този път море от сълзи, защото в нейния сезон като беше, не се понасяше.
Ок, емоционална е и то доста, разбираемо, но на всяка церемония да плачеш за едната роза е малко прекалено.

# 1 651
# 1 652
Ясно, значи нищо не съм изпуснала снощи. Няма такава тъпотия, и 10 минути не издържах. Разбрах само, че Благовеста ще влиза, но вече не разчитам на кой знае какво. Влизат, стоят 2 дни и излизат е положението. Пък и освен с гащите, с друго не я помня.

# 1 653
Скрит текст:
Ясно, значи нищо не съм изпуснала снощи. Няма такава тъпотия, и 10 минути не издържах.
Разбрах само, че Благовеста ще влиза
Скрит текст:
, но вече не разчитам на кой знае какво. Влизат, стоят 2 дни и излизат е положението.
Пък и освен с гащите, с друго не я помня.
Как не помниш, тази ревеше като магаре нон стоп, най вече на церемония, езера изреваваше.

# 1 654

"Облякъл се Илия, погледнал се - пак в тия!" е положението...

# 1 655
Тази ли ще влиза?
https://knews.bg/bivsha-czaricza-roza-na-pavel-banya-vliza-v-nov … at-lyubov-v-raya/

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 15:52 от Berussa

# 1 656
Е тази тупалка вече може да развали някоя двойка. Но като знам как върви този сезон сигурно няма да посмеят женените мъже и ще се захване с Радо. Пак ще е много шум и големи очаквания напразно.

# 1 657
Е тази тупалка вече може да развали някоя двойка. Но като знам как върви този сезон сигурно няма да посмеят женените мъже и ще се захване с Радо. Пак ще е много шум и големи очаквания напразно.

Не е малко- той сега нали се гушка с хубавото Лили....

# 1 658
  • Варна
Тази е като хищна хиена и защо веждите й гонят космоса

# 1 659
С вкарването само на жени на час по лъжичка, предаването много затъпя. Да влизат поне равен брой нови мъже и жени и да гледаме свежи двойки, вече е ясно, че старите няма да посмеят да шават.

# 1 660
Ще пусна новата тема след Церемонията на розата.
Надявам се да е тази година.

# 1 661
Джан Ореле!
Скрит текст:
😂😂👌
Ама по-скоро е това
Скрит текст:

Джан Мишеле 🐀

# 1 662
Фамилията му е Ratta...

# 1 663

Не е малко- той сега нали се гушка с хубавото Лили....
Какво се гушка, видяхте ли Естера как се клатеше, подпираше, залиташе и какви физиономии правеше. Мат пияна, ако не беше гушната, трябваше да я търси под бара.

# 1 664
Моята класация за изгонване :
Първи от труженичките е време да си ходят ХИени и Лили. Крайно неприятни и груби персони, напълно подходящи една за друга! Да се взимат младите и ...вън!
Другата,която ме дразни адски и трябва да е следващата подред е настъпената котка Натали. Тя само като си отвори устата и спирам звука на телевизора.
На четвърто място ще подредя злобната Денис  и ...толкова.  Следващите ще ги мисля другия път!
На този етап дори Шерминатора ме дразни по-малко от гореспоменатите, а за Виктория ми е ...жал!
"Мъжете" в този формат са тотал щета /не че жените не са/, но розодаването е в техните ръце,така че ...коментарите ми за тях ще бъдат на по-късен етап!

Общи условия

Активация на акаунт