🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 473
  • 2 009
  •   2
Отговори
# 1 680
Според мен тази вечер церемонията на розата ще започне, но кулминацията ще я оставят за следващия епизод, т.е. колебаещия се Краси и на кого ще даде розата. Дано не съм прав и цялата церемония да мине в този епизод.

Церемонията си мисля че този епизод ще мине, те май дадоха накрая вчера как Райна им съобщава за Церемонията.
А и все пак нали Блажка трябва да влезне.

Дано Краси постъпи разумно и избере Киара, ама за жалост си мисля че ще си избере Шерминка...

# 1 681
Шармин изглежда много по-добре от доста от другите момичета в Ергена, с изключение на Габриела и Кристина. Натали не я слагам в бройката, защото тя ми се вижда все още в началото на "кариерата", за разлика от Шармин. А за жена от "кариерата", Шармин е доста знойна мадама - на мен дори ми се вижда прекалено знойна, но явно това се търси на пазара в момента. Не случайно най-големият баровец в шоуто - Краси, се засили към нея.
Flushed
Сериозно ли?! Като се озъби зловещо е страшна направо! Слаба, мека, с виснало виме, проста и нахална, пълно делулу, лъжкиня на килограм, направо е красота неземна и знойна също! В сравнение с главата на Габа и Лили, може и да има нещо по-напред от тях, ама от повечето, да ме прощаваш, е абсурд! А пък телата... сигурно само Дениз е по-зле от нея.
А, Краси пък бил баровец! Краси прилича на внезапно забогатял от тотото селяк. Красив и еволюирал на вид е колкото Динко от Ямбол. А е умен като два тапира на кръст. Баровец... шъумръ от смях.

# 1 682
  • here and now
Джанката милия е толкова смешен. Пусна някакъв лаф за орела и л@йното, който беше модерен сред 16-годишните през 90-те и после гордо го повтори на всеки отделно, все едно е някаква изключително мъдра мисъл, получена по време на духовно уединение в Тибет. А е толкова тъп, че не се сети, че човека, на който я казва се казва Орлин и по пътя на логиката л@йното е именно той 😆
И на вид го докарва Mr. Green

# 1 683
Kоято и да избере Красимир другата ще бъде спасена с жълта роза. Очеизвадно е, на няколко пъти го дадоха да казва, че иска и двете да останат, че времето било малко. И да избере Киара. ще дадат жълта роза на Шермин и обратното.

# 1 684
На моменти като ги слушам Киара и Красимир, имам чувството, че Шермин го държи с нещо едва ли не. Grinning Знам, че не е така, ама като говорят с недомлъвки, все едно го е хванала за топките с нещо. Grinning
А аз по едно време си мислих, че Шермин държи Тушев с нещо хаха. Отделиха й толкова екранно време този път, сякаш продукцията й се реваншира за ранното излизане в нейния сезон. Другите екс ергенки не получават толкова екранно време и внимание. Даже стана главната героиня на сезона, не съвсем без побутването на продукцията.

# 1 685
Тушев изяде Анна-Шермин с парцалите, само на нея, не й е  в било ясно какво ще стане 😁.

# 1 686
Kоято и да избере Красимир другата ще бъде спасена с жълта роза. Очеизвадно е, на няколко пъти го дадоха да казва, че иска и двете да останат, че времето било малко. И да избере Киара. ще дадат жълта роза на Шермин и обратното.
Добре, но да разкарат малко фикуси.
То наистина стана Пътеводна светлина.

# 1 687
  • Варна
Тушев се подиграва с ШерминЪ от епизод 1

# 1 688
Тушев си го знаем, няма как да промъква/прокрадва и провокира толкова време някакъв профил, от който няма да "  изтиска "всичко възможно за предаването. Знаем се.🤣

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 20:30 от a.vasileva

# 1 689
На Краси най му приляга Габи Бланко. Тя го и харесва. А как Краси отсича нещо и тропва по масата, че да замръзнат мъжете, остава загадката на сезона...
Някой беше казал, че Краси бил като умрял в кожата си. Ами така си е..
Прилича ми на френски булдог в лицето.

# 1 690
Те всичките се подиграват на Шермин от началото без изключение.  И Габата дори.

# 1 691
И така да е. Вдигнаха се и нейните акции, да си признаем, кой я знаеше ловешката онлифенска хм?

# 1 692
# 1 693
Направо бетер сапунка.
Аз преди няколко дни от любопитство погледах точно въпросния американски сериал. Дори там има повече динамика. Laughing Обикновения Ерген ми допада повече, това установих.

# 1 694
Направо бетер сапунка.
Аз преди няколко дни от любопитство погледах точно въпросния американски сериал. Дори там има повече динамика. Laughing Обикновения Ерген ми допада повече, това установих.
Ама тоя на Николов ли? Верно ли беше динамичен?

Общи условия

Активация на акаунт