Защо да не бързаме да се омъжваме.

• 7 527
  • 275
  •   1
Отговори
# 210
Реципрочен въпрос:  Той да не би да е разбрал, че се е оженил за пушачка след брака?

Може би след брака е разбрал, че се е оженил за нагла и несъобразителна пушачка, която държи да опушва и вмирисва цялата къща, всички дрехи, коси и т.н.
Дотогава е мижал, съгласна съм. Даже и в Ритуалната зала, стиснал силно очи и уши, подписал и ги отворил. А срещу него - чудовище, не Василиса Прекрасная.

# 211
  • София
От любов и по- големи глупости се правят.
Ама сте забравили що е това, май.

# 212
  • Обран бостан ;)
Реципрочен въпрос:  Той да не би да е разбрал, че се е оженил за пушачка след брака?

Може при гаджалъка да си е миела зъбите и да се е жабурила, а после, като го вързала вече .... Trollface

# 213
Аз засегната страна не съм, но понеже познавам страните…
Аа имаме вътрешен човек. Поти ли се момчето и пречи ли му жена му да го гушка, щото му мачка мемори пяната? И намерил ли е начин да имитира дейност и да взима заплата?
Това последното ми е особено важно.

# 214
Хайде наистина, Горджъс, кажи ни как са нещата погледнати отстрани, иначе е егоистично да ни се надсмиваш като коментираме само по изложеното от авторката. Което както знаем винаги е субективно и едностранно.

# 215
  • София
Не знам защо някои толкова засягат темата за или против бившия, за или против развод и т.н.
Темата реално е за личната отговорност и за това човек да умее сам да взема решения и сам да си носи последиците.

# 216
Мами и татковци, всичко е наред.
1.Вкъщи с почти бившия ми мъж съм поемала 90% от домакинската работа - чистене на под, плочки, прах, миене на чинии, пране, простиране, готвене, изхвърляне на боклук... Беше ми кофти, че когато го помолех да свърши нещо вместо мен, не го правеше в срок, а си беше по цял ден вкъщи. Сега с новия партньор отново правя същото, но когато види, че съм уморена или го помоля, за да свърша нещо друго, веднага се включва, което намирам за обективно хубаво. В момента просто има повече баланс, и двамата ходим на работа в офис, все пак.

2.Относно излизането късно вечер - явно не съм се изразила достатъчно ясно: За мен стоене навън до късно е примерно до 1:00. Като знам, че имам да ставам в 7 на другия ден за работа, няма как да се размотавам до изгрев. Пиенето е 2 чаши вино иначе...Както и да е🙂. Каквото и да кажа и както и да го кажа, всеки се хваща за думите, извърта, пречупва...все пак тук е бг-мама, не знам и аз какво очаквах😀.

3.И не на последно място, въпреки, че беше казано от мен в предишни мнения към поста няколко пъти - разбира се, че съжалявам за постъпката си. Аз да не съм някаква ненормалница, която минава през живота и хората като през завеси? Нали ви е ясно защо съм дала такива грозни описания на бившия - защото ме е яд. Яд ме е, че не помислих по-добре и не отсъдих по-мъдро (преди сватбата въобще), за което сега си понасям последствията.

4.Емоционалната изневяра продължи доста дълго преди да дойде физическата, но след като се мина и тази граница (мен очевидно ме беше срам от постъпката) се изнесох скорострелно и подадохме документите за развод.

5.Дали новият "клон" няма да се счупи и да тупна на земята - кой да знае? За момента виждам добро отношение, колкото аз давам, толкова и получавам в тази връзка. Спокойна съм с този човек. Имам желание да си възобновя разни хобита, да посещавам места, които ми отговарят на интересите (пак да ходя на кино, театър). Тежестта не падна от развода, а от това, че си признах, че провалих миналата връзка, защото не я оставих да достигне до естествения си край, а натиснах за брак с човек, с когото очевидно не си подхождаме с идеята, че "като се оженим и заживеем заедно ще се напаснем на 100%".

6.И последно - не раздавам съвети, поуките стандартно се вадят след неуспехи.

# 217
  • София
Съжалявам, че не мога да обслужа любопитството ви, просто не  е коректно.
Щом има развод, то има причини.
Единственото, на което продължавам да държа в тази тема е, че момата се опитва да измие себе си, като каля други.
Всичко си е написала в първи пост, достъпен е за четене.

После взе да се оправдава и да маже, както става обикновено, виждали сте го.

Иначе, никой не е чудовище в тази прозаична история, недейте фантазира. Няма нужда да се демонизират хора /които всъщност я обичат/ заради едното и еване с колегата.

Обикновена глупава жена, такива с лопата да ги ринеш.
Просто да се опитва да дава акъл на други не е редно, нали.

# 218
Аз засегната страна не съм, но понеже познавам страните, та спокойно наричам момата лъжкиня.
На мен няма какво да ми направи, да гледа на себе си да не направи нещо.

Бел, защитавам истината, без значение полът.
Като жена казах, че е взела правилно решение, просто го е взела подгонена от нагон, не от здрав разум.

И да не маскари мъж, който е обичал и направил всичко за нея, защото не е правилно.
Иначе, нека го играе жертва на всичко и всички, истински човешки ѝ желая да не става никога ничия такава.

Госпожо, не Ви познаваме. Захранвате с грешна информация четящите. Няма смисъл.

# 219
Ти от къде си сигурна, че не те познава като това е анонимен форум?
Много я знаеш, коя е.
Че си и сигурна... Боже, боже...

# 220
  • София
Ти и любовника не ме познавате 😂

# 221
Въпрос за един милион долара  Satisfied

Ариел, ще те цитирам в Смешките, велико е.

# 222
Коя е смешката, че е анонимен форум ли?

# 223
Въпрос за един милион долара  Satisfied

Ариел, ще те цитирам в Смешките, велико е.

Нали? България не е толкова голяма, за това не ходя да се оплаквам в немски форум в конкретната провинция - току виж някой ме разпознал.
А като пишеш с такива подробности в български и много посещаван форум е напълно възможно да те разпознаят.

# 224
Ти и любовника не ме познавате 😂

Кажете зодията на мъжа ми, госпожо, и ще Ви целуна ръка🙂.

Общи условия

Активация на акаунт