Защо да не бързаме да се омъжваме.

• 7 527
  • 275
  •   1
Отговори
# 195
На мен за бившия не ми е жал. Да беше се усетил, че тя всъщност не е луда по него.
Мога само да се радвам за всички, които не са имали контролиращи родители и не знаят от личен опит какво е. Такива екземпляри лесно могат да те манипулират да се почувстваш неуверен и беззащитен като първокласник дори когато вече си пълнолетен.
И на мен. Много добричък и много инертен, ами да, то как да сгреши кат' не ще да се помръдне. Въобще, внимавайте с вечно милите и непрегрешаващи мъже, може да се окаже, че предпочитат съвместно вегетиране пред живеене. Изневярата също изисква енергия, да не се окаже не било вярност, а леност.
Всъщност, говорейки в сегашно време, много младежи на 25 са си деца, живеят в детските си стаи, учат издържани от родители, търсят все още мястото си под слънцето. И грешат на поразия. Ма, щом е нашето гардже,  може.

# 196
  • София
Хора, пак да ви кажа, че всички родители са нормални, високообразовани хора.

Стига с тия травми и деспотство.
Живее си живота момата, ама не казвала на тате.
Че и аз не съм казвала.

Елиф, и бившия е нечие дете. Ама нали не е твоето Wink

# 197
Ако трябва да бъдем верни на фактите (поне тези, които тя е споделила), не е пила и пушила "като разпрана". Също така не тя е възмутена, че съпругът не пуши, а той изведнъж, след като са се оженили (явно горкият не е знаел преди това), е възмутен, че тя пуши. Класически случай на горкия онеправдан (непораснал) мъж и лошата жена.

# 198
Чак пък всички родители…

Иначе и аз не съм информирала родителите си за връзки, много ясно.

# 199
Тя си знае нейното. Написа всичко това, за да си изчисти съвестта за бившия според мен. С колегата цветя и рози докато не му омръзне.
От моята камбанария е грешка веднага да заживее с колегата.

# 200
..
За н-ти път коментираш като лично запозната с казуса. Ако е твоето, сори, поне е ясна причината да се впрягаш преко сили.

# 201

Стига с тия травми и деспотство.
Живее си живота момата, ама не казвала на тате.
Че и аз не съм казвала.

А твоето ли е? Не се заяждам, но така изглежда, като го защитаваш толкова.
Дори и да познаваш тези хора, едва ли имаш поглед върху пълната картина. Страничен наблюдател не бива да претендира, че всичко знае и разбира.

# 202
Ако трябва да бъдем верни на фактите (поне тези, които тя е споделила), не е пила и пушила "като разпрана". Също така не тя е възмутена, че съпругът не пуши, а той изведнъж, след като са се оженили (явно горкият не е знаел преди това), е възмутен, че тя пуши. Класически случай на горкия онеправдан (непораснал) мъж и лошата жена.

Ти първия пост чете ли го, или се включваш от средата някъде?

Цитат
Аз съм пушач, обичам и да излизам на заведения навън, да стоя до по-късно. Той не пуши, не пие, ляга си в 21:30. Когато сме излизали се оплаква, че му мирише на цигари (аз пуша бездимни, т.е. iqos/вейпове), че му е шумно. Няма настроение. Ако пуша вкъщи, трябва да съм в другата стая.

Не знам пушач ли си, или не, но смрадта е отвратителна, колкото и пушачите да си мислят, че не се усеща. И те трябва да се съобразяват, а не непушачите. Никой не е длъжен да се вмирисва и да няма избор. Тя да не би да е разбрала, че се е омъжила за непушач след брака?

Цитат
Спортува, чете книги, не пие и не пуши (!).

Кой бил възмутен? Чак и с удивителен!

# 203
Че то майката на бившия трябва да почерпи, че се е отървал от жена, която не го обича. Това си е нещо хубаво Simple Smile

# 204
Реципрочен въпрос:  Той да не би да е разбрал, че се е оженил за пушачка след брака?

# 205
Според мен и за двамата най-добрият вариант е бил развод. Момчето, ще се оправи и ще го преживее. По-добре от колкото да живее с човек, който го презира. Със сигурност има друга, много по-подходяща за него.

# 206
Реципрочен въпрос:  Той да не би да е разбрал, че се е оженил за пушачка след брака?

Може би след брака е разбрал, че се е оженил за нагла и несъобразителна пушачка, която държи да опушва и вмирисва цялата къща, всички дрехи, коси и т.н.

# 207
Страничен наблюдател не бива да претендира, че всичко знае и разбира.
Да затваряме целия раздел, тогава Rolling Eyes Тука всички мнения са преразказ по черно-бяла картинка.
Всеки интерпретира спрямо своя опит и възгледи, на базата на оскъдно и едностранчиво подадена информация.
И в "живия живот" е същото - едно и също семейство за един ще е образец и светъл пример, за друг - дълбоко нещастно и със сбъркана организация. Хората сме пристрастни, и това не е непременно лошо, защото помага един проблем да се види от различни ъгли.

# 208
От началото е било ясно , че семейство от това пришпорване за брак няма да излезе. Ако бяха живяли заедно няколко месеца, отдавна вече да е забравила, а не сега адвокати, дела , глупости... Опознаваш човек когато заживеете заедно, нали така?

# 209
  • София
Аз засегната страна не съм, но понеже познавам страните, та спокойно наричам момата лъжкиня.
На мен няма какво да ми направи, да гледа на себе си да не направи нещо.

Бел, защитавам истината, без значение полът.
Като жена казах, че е взела правилно решение, просто го е взела подгонена от нагон, не от здрав разум.

И да не маскари мъж, който е обичал и направил всичко за нея, защото не е правилно.
Иначе, нека го играе жертва на всичко и всички, истински човешки ѝ желая да не става никога ничия такава.

Общи условия

Активация на акаунт