VIP Brother 2 - 9

• 39 747
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Така и така сме много в темата и
понеже спорим с мъжът ми, моля да
отговорите, Венета пуши ли или не ???
Аз не я видях да пуши нито веднъж, но
мъжът ми твърди, че пуши като комин  Shocked
Къде е истината ?

# 1 186
  • Някъде там...
Мен пък ме кефи Катето Twisted Evil

Дразни ме Христина много, наистина мястото не й беше там. Добре влезнала там ама да почне да говори за всички, оная такава била, другата такава. Ще се сравнява с Деса newsm78

А Венета така изопачава всичко направо не е истина. Разбрала се с Азис тя, ама наговорила мъжа й да го номинира винаги с най-много точки. Е бива бива . Преди ме кефеше ама вече направо като й видя физиономиите и ми се  Sick Sick Sick, все едно гледам тризнаците  Sick #2gunfire

# 1 187
  • Cофия
Да основем беге мами за Калин?Има ли други,а Grinning?И да се преброим!

Без мен! Стряска ме като се смее  Mr. Green.

Китайчето пък като го накарвали винаги миело, но не е по самоинициативата...

смеха му е УНИКАЛЕН Mr. Green

# 1 188
И аз съм за Калин, почти от първите дни.
Много ми е кеф като го чуя да се смее  Mr. Green

# 1 189

Хаха изваждаш думите от контекста. Съвсем по друг повод се разказваше това...
Както и да е, не ми се спори за деца. В крайна сметка и така да е, си е нейно решение, както и това на Христина да е вътре с Яница Peace

От където и да извадя думите и по какъвто и повод да са казани,значението им не може да е друго,нали?!  Peace  Hug
Както и да е...Катето в момента продължава с "тъпа селянка" с което ми се нарежда в анти класацията...след Здравко разбира се;)

# 1 190
Трябват и на жената кинти, съжалете я, моля ви..... newsm17
еми ако е велика актриса, чиито роли ние всички "помним",както е и на една добра възраст, би трябвало да е доста напред финансово. В крайна сметка показа талант, морал, естетика, етика все неща..които дърпат един човек напред и нагоре.  newsm78 Mr. GreenСтранно тя защо ли е във ВИП-тревата newsm78

# 1 191
Добре, признаваш ме за гражданка и веднага се присъединявам към фен клуба на Калинко.
Лени,пред целия форум те признавам за гражданка!
Не селяней,а избери Калин-бъди Европеец!

# 1 192
  • Бургас
Така и така сме много в темата и
понеже спорим с мъжът ми, моля да
отговорите, Венета пуши ли или не ???
Аз не я видях да пуши нито веднъж, но
мъжът ми твърди, че пуши като комин  Shocked
Къде е истината ?
Не пуши запалила е май една -две цигари за кеф иначе не.

# 1 193
И аз съм за Калин, почти от първите дни.
Много ми е кеф като го чуя да се смее  Mr. Green

Joy вие сте извратени.
това ако го чуя на живо сигурно ще му кажа, да спре.
като банциг се смее...

# 1 194
  • София
Аз да попитам Деси сваляла ли е Здравко в крайна сметка или не ?
Според мен чак свалки-не.Но Деси е жена,която търси постоянно внимание,обича да чувства,че е харесвана.Христина определено много ревнува от Деси и е факт,че в техния лагер обичат да дразнят Христина.

# 1 195
В крайна сметка и така да е, си е нейно решение, както и това на Христина да е вътре с Яница Peace

Христина с Яница... Според мен вътре са Здравко и Христина с Яница... Защото всичко се е знаело предварително и детето е влязло вътре и с благословението и на Здравко... Сега не мога да си обесня защо Здравко мърмори срещу Христина и детето, след като това дете е вътре благодарение И на него.... Незнам дали е добър съпруг, незнам какви са им отношенията с Христина, но виждам,че въобще не може да се нарече грижовен и внимателен баща...... Та това е НЕГОВОТО дете, а той се стреми всячески да избяга от него......

Какво ви е мнението за Здравко като баща?

21 отговора....

# 1 196
Мен пък ме кефи Катето Twisted Evil

Дразни ме Христина много, наистина мястото не й беше там. Добре влезнала там ама да почне да говори за всички, оная такава била, другата такава. Ще се сравнява с Деса newsm78

А Венета така изопачава всичко направо не е истина. Разбрала се с Азис тя, ама наговорила мъжа й да го номинира винаги с най-много точки. Е бива бива . Преди ме кефеше ама вече направо като й видя физиономиите и ми се  Sick Sick Sick, все едно гледам тризнаците  Sick #2gunfire

Права си Деса не може и на малкото  пръстче да стъпи на Христина - що така се унижава това момиче и се сравнява с туй к...ве от истински селски произход, което прави апропо и думата селянка обидна

# 1 197
  • София
Не пуши запалила е май една -две цигари за кеф иначе не.

Благодаря  Hug

# 1 198
Трябват и на жената кинти, съжалете я, моля ви..... newsm17
еми ако е велика актриса, чиито роли ние всички "помним",както е и на една добра възраст, би трябвало да е доста напред финансово. В крайна сметка показа талант, морал, естетика, етика все неща..които дърпат един човек напред и нагоре.  newsm78 Mr. GreenСтранно тя защо ли е във ВИП-тревата newsm78

Ти да си чула някой актьор в България да е забогатял?
Иначе не и одобрявам тазвечершното поведение.

# 1 199

Общи условия

Активация на акаунт