VIP Brother 2 - 9

• 39 723
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 230

Тишо днес ли има ЧРД бре! Брей  ooooh! и моето дете става днес на 18!
Ами да ти е живо и здраво. ВИПове да не види цял живот!
Това за Убаво ти го пожелавам   bouquet

# 1 231

Тишо днес ли има ЧРД бре! Брей  ooooh! и моето дете става днес на 18!

Малко оф и от мен.
Честито! Да ти е живо и здраво   bouquet

# 1 232
От друга страна пък си викам, да дадем наградата на Ристина. Да се разведе жената, па да си вземе един плужек да не бачка и да и лежи до краката по цял ден, та да е спокойна. Да ги подсигурим до старини един вид, а?  Thinking

Тъй де, заслужава награда момичето. Та Здръвко защо спечели първия ББ - само благодарение на нея. Не е ли така?  Crossing Arms

# 1 233
  • София
Дали само аз си мисля, че Десита си пада по Калин. По цял ден пее последната му песен, кани го да се виждат след предаването, сега  оправят заедно леглото на Калин. Има ли и други с моето впечатление или ставам за сценарист на сапунка?

# 1 234
Не знам Христина дали е селянка, но Катето Евро живее във вила по трасето Панчарево- Кокаляне. Има си ранчо, сади си домати, марули, туй-онуй.  Thinking

# 1 235
  • София
Сега ,когато Змиета я изгониха се връщат обратно в спалнята ли,че не разбрах? newsm78

# 1 236
сопранов, предприех действия като истински гражданин на европейския съюз!

# 1 237
  • София
Не знам Христина дали е селянка, но Катето Евро живее във вила по трасето Панчарево- Кокаляне. Има си ранчо, сади си домати, марули, туй-онуй.  Thinking
Да,тя доста често го казва това в Къщата.

# 1 238
Мерси за честитките! Grinning ... шшшт, тихо, да не спамим вип темата!

# 1 239
Дали само аз си мисля, че Десита си пада по Калин. По цял ден пее последната му песен, кани го да се виждат след предаването, сега  оправят заедно леглото на Калин. Има ли и други с моето впечатление или ставам за сценарист на сапунка?
Няма никакъв шанс. Калин и блондинка? Да-да!

# 1 240
Ката наркоманката вън
  Най-тъпото е, че не осъзнаваш глупостта, която си написала и вероятно и вярваш, никога не бих развяла като знаме над главата си собствената си елементарност.

# 1 241
ми тази " градинска" външност, не е постигната току така...яко садене на слънце ще да е било Mr. GreenСлънчасала е отвсякъде... Mr. GreenАма ако и подарим 100 бона, барем разсад ще си купи..Сега излиза на пазара... Peaceтамън...навреме Mr. Green Mr. Green

# 1 242

не туй-онуй, а едно-друго  Joy

# 1 243
  • София-в сърцата на моите деца
Ех, Венетке, Венетке, къде си , мъко моя?? newsm45

# 1 244
Ката наркоманката вън
  Най-тъпото е, че не осъзнаваш глупостта, която си написала и вероятно и вярваш, никога не бих развяла като знаме над главата си собствената си елементарност.
Тцъ тцъ тцъ.......... hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт