VIP Brother 2 - 9

• 39 727
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 215
Аз бях писала... Смеха на Калинко - полифонична мелодия и ще я сложим на мобилния на Лени(тя отдавна копнее за този смях)(Лени  bouquet Hug)....

Тишо има вече Ден Ден.... Той получи вече най-големият подарък за него - остана сам в Къщата и най-накрая ще се почувства като бял човек....

Лека нощ, мами! То утре вече ще има нова тема сигурно... Лео предполагам вече работи върху нея.... И нали си знаете - обикновените хора са вътре, а ВИП-овете са пред ТВ-то и във форума.....  bouquet

# 1 216
Аз да попитам Деси сваляла ли е Здравко в крайна сметка или не ?
Според мен чак свалки-не.Но Деси е жена,която търси постоянно внимание,обича да чувства,че е харесвана.Христина определено много ревнува от Деси и е факт,че в техния лагер обичат да дразнят Христина.
ДесиСлива не е сваляла сДръвко, а костенурката я подкукуроса да се съблече, Слива се съблече с охота ..навря се на сДръвко ..И така го направиха, че да докарат скандал между сДръвко и Христина...Калин беше свидетел.попита ги какво става, ...сети се ..А двете костенурки взеха да се хилят. Най-умишлено...Е Хиса че е тъпо парче - така е ...Ама ВИП-ките, ако са такива ще и въртят ли такива ...венски номера, бе ooooh!Падат не на нейното а ...на незнам кво ниво, ..

# 1 217
От друга страна пък си викам, да дадем наградата на Ристина. Да се разведе жената, па да си вземе един плужек да не бачка и да и лежи до краката по цял ден, та да е спокойна. Да ги подсигурим до старини един вид, а?  Thinking

# 1 218
Сопранче, аз съм за Калинко, искам смехът му за рингтон на телефона ми. Умирам от кеф!
Имаш го,имаш тюленския му смях,само да излезе..Последен надявам се!

# 1 219
Сопранов, броиш лиии? Покри се нещо.
Неизброими сме,милиони сме!

# 1 220
  • София
От друга страна пък си викам, да дадем наградата на Ристина. Да се разведе жената, па да си вземе един плужек да не бачка и да и лежи до краката по цял ден, та да е спокойна. Да ги подсигурим до старини един вид, а?  Thinking
100 000 няма да им стигнат доникъде.След година-две ще се наложи някой от тях да работи,язък ни за подкрепата тогава! Joy

# 1 221
Нещо става, ама не мислете, че виждаме всичко в къщата. Не може току така Катето да избухне. Випове - всички сме хора - всички ходим до едно и също място сами.
Представяте ли си как кметицата и Галка гледат какво става в къщата в момента. Василка милата сигурно вечеря за трети път и вика срещу Катето на екрана "Стига ма, какооо..." Галка му милва русите косици и хвърля по някое око на темата за ВБ в клюкарника.

Сопранче, аз съм за Калинко, искам смеха му за рингтон на телефона ми. Умирам от кеф!

Това ме развесели също! Направо си ги представям. Той Азис каза, че има ангажимент по време на лайфа.

И аз съм за Катето.

# 1 222
Сопранче, аз съм за Калинко, искам смехът му за рингтон на телефона ми. Умирам от кеф!
Имаш го,имаш тюленския му смях,само да излезе..Последен надявам се!

Сопране, ще си го търся като наследство!  Hug  Peace

Тишо днес ли има ЧРД бре! Брей  ooooh! и моето дете става днес на 18!

# 1 223
Сопранов, броиш лиии? Покри се нещо.
Неизброими сме,милиони сме!

Мноого сме!Сиилни сме!

# 1 224
100 000 няма да им стигнат доникъде.След година-две ще се наложи някой от тях да работи,язък ни за подкрепата тогава! Joy
Ееее, голям праз. Ще влязат двамата у ВИПа, тъкмо и момчето да се прочуе

# 1 225
  • София
ooooh! и моето дете става днес на 18!
Да ти е живо и здраво! Hug

# 1 226
КАЛИН-ка, КАЛИН-ка, КАЛИН-ка , КАЛИН-ка, КАЛИН-ка мая, па па ра па па ра.......КАЛИН- ка, КАЛИН-ка....па ра ра [/b]

# 1 227
  • София-в сърцата на моите деца
Ката наркоманката вън[[/color]

# 1 228
Аз пък си спомням много добре как когато Христина го попита дали я иска вътре заедно с Яница,той каза: "Амии...ако няма на кого да я оставиш..."

Това съм го пропуснала... Но може и това да е нагласено....Може и да не е, но реакцията му - все пак е мълчаливо съгласие тя да е в къщата...

# 1 229
  • София
Ееее, голям праз. Ще влязат двамата у ВИПа, тъкмо и момчето да се прочуе
Да,така съм съгласна вече!Все пак се почувствах почти длъжна да подсигуря бъдещето на една толкова заблудена овча душа-Ристинчето.

Общи условия

Активация на акаунт