VIP Brother 2 - 9

• 39 735
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Пловдив
Директно се мятам към клуба на Калинко. newsm81

# 1 201
  • София
Каква шапка пък ще и сваляме на Христина - да кажем браво на жените,които са готови да се унижават за някакъв к**вар?! какво добро може да излезе от такава връзка и къде и е въобще акъла на тая жена. Че не и е мястото сред звездите-това е ясно,за да си нещо в която и да е област,трябва да знаеш поне какво искаш,Христина може ли въобще да дефинира някак си случващото се с нея,край нея, бъдещето си ? А на Катето не и вярвам много - малко на сценка ми прилича, леко подсилена от натрупалите се емоции през последните дни,все пак само съквартирантите си знаят какво е.  А за Десислава, че била от Гълъбово, защо не я наричат селянка - думата селянин отдавна се употребява в преносен смисъл за манталитета на човек , както и я употребява Катето - и в големия град сме виждали селяни, нали?

# 1 202
  • Варна

Какво ви е мнението за Здравко като баща?

21 отговора....

Същото като твоето! И мен ме дразни, че всички в къщата само Христина спрягат- сякаш не може детето да излезе с баща си примерно... Twisted Evil

# 1 203
В крайна сметка и така да е, си е нейно решение, както и това на Христина да е вътре с Яница Peace

Христина с Яница... Според мен вътре са Здравко и Христина с Яница... Защото всичко се е знаело предварително и детето е влязло вътре и с благословението и на Здравко... Сега не мога да си обесня защо Здравко мърмори срещу Христина и детето, след като това дете е вътре благодарение И на него.... Незнам дали е добър съпруг, незнам какви са им отношенията с Христина, но виждам,че въобще не може да се нарече грижовен и внимателен баща...... Та това е НЕГОВОТО дете, а той се стреми всячески да избяга от него......

21 отговора....

Аз пък си спомням много добре как когато Христина го попита дали я иска вътре заедно с Яница,той каза: "Амии...ако няма на кого да я оставиш..."

# 1 204
Освен селянка сега станах и недоспала си селянка, заради звездните им низости  Mr. Green айде лека нощ че подпалих моторетката и ще ходя да се саморазправя с некой....селянин  Crazy

# 1 205
Представяте ли си как кметицата и Галка гледат какво става в къщата в момента. Василка милата сигурно вечеря за трети път и вика срещу Катето на екрана "Стига ма, какооо..." Галка му милва русите косици и хвърля по някое око на темата за ВБ в клюкарника.

Сопранче, аз съм за Калинко, искам смеха му за рингтон на телефона ми. Умирам от кеф!

# 1 206
 За стотен път аз съм си и за Катето и за Калин. И на първо място Катето, щото съм жена и защото Христина  наистина е тъпа селянка, както и Венета и не ми пука кой от колко кладенеца ще ми донесе вода, да ми обясни защо елементарното, не е елементарно.

# 1 207

21 отговора....

Същото като твоето! И мен ме дразни, че всички в къщата само Христина спрягат- сякаш не може детето да излезе с баща си примерно... Twisted Evil
Ааа, моля ти се. После да го дирим и него по детските домове

# 1 208
Представяте ли си как кметицата и Галка гледат какво става в къщата в момента. Василка милата сигурно вечеря за трети път и вика срещу Катето на екрана "Стига ма, какооо..." Галка му милва русите косици и хвърля по някое око на темата за ВБ в клюкарника

Каква идилия Mr. Green

# 1 209
  • София-в сърцата на моите деца
Вън  Ката Евро!Омръзна ми от псевдо звезди..-наркоманки, силиконки, гейове, огъзени п....! Дайте парите на детето, че им изтрая простотиите и лицемерието!! Да му ги турят на влог до 18г. и после да се изучи милото, че им беше трън в очите на всички!! Peace

# 1 210
Вън  Ката Евро!Омръзна ми от псевдо звезди..-наркоманки, силиконки, гейове, огъзени п....! Дайте парите на детето, че им изтрая простотиите и лицемерието!! Да му ги турят на влог до 18г. и после да се изучи милото, че им беше трън в очите на всички!! Peace

Да бе, ей сега! Егати Випа #Crazy

# 1 211
  • Варна

21 отговора....

Ааа, моля ти се. После да го дирим и него по детските домове

И ти си права  Simple Smile...

# 1 212
smile3501

# 1 213
Сопранов, броиш лиии? Покри се нещо.

# 1 214
То май само Калин остана достоен за победител. Пишете ме и мен в клуба Laughing

С тоя неповторим смях, представям си ги двамата с Годжи как се смеят на виц на Слави. Би било уникално явление Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт