VIP Brother 2 - 9

• 39 909
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 675
Кога бе рожденния ден на Райков????? newsm78

Калин предният път не номинира ли Деси?

Калин последният път номинира новобрачните. А рожденият ден на Тишко май е тез дни - като подарък току-виж му вкарали Венетка да го възрадва!

# 676
Деси ще отнесе 2 точки от Христина и Здравко и 1 от Тихомир. - 5т.
Тихомир ще даде 2т. на Катето, Христина ще даде 1т. на Катето, а за Здравко не знам...
Според мен Деса няма да отърве кожата, интересно ако е на номинации със Здравко, той със сигурност ще изхвърчи..Дали Христина ще остане вътре?

# 677
  • София
По колко точки ще се дават този път?

# 678
Монда, твоя информатор е за е...е Mr. Green
не става,бе... дърт е!
ама е за бой! Сега не си вдига телефона Joy Joy Joy

# 679
И аз да отбележа, че си отдъхнах заедно с деси , когато Ники съобщи: " Венета , това си ти!" Определено си върнаха доверието ми, сега съм по склонна да им вярвам.

# 680
Подозирам, че след като изкараха Минета, ВБ ще стане мнооого тъп. Единственото нещо, което ще дават, са Здравкови. Няма интрига вече, освен ако не се създаде такава от номинациите.

# 681
Говнета е АУТ  newsm44

# 682
  • София
Деси ще отнесе 2 точки от Христина и Здравко и 1 от Тихомир. - 5т.
Тихомир ще даде 2т. на Катето, Христина ще даде 1т. на Катето, а за Здравко не знам...
Според мен Деса няма да отърве кожата, интересно ако е на номинации със Здравко, той със сигурност ще изхвърчи..Дали Христина ще остане вътре?

Дано така да стане и селския тапишон да си ходи, време му е вече. Нито е ВИП, нито е приятен за гледане. А Христина може да остане на пук на него.

# 683
Подозирам, че след като изкараха Минета, ВБ ще стане мнооого тъп. Единственото нещо, което ще дават, са Здравкови. Няма интрига вече, освен ако не се създаде такава от номинациите.
Точно за това са ги направили открити. За да завържат интригата между Риста, Здравко и лагера на Азис

# 684
  • София
 newsm44 newsm44 smile3534 smile3534 smile3533

# 685
Венета: Изхвърлиха ме, явно не ме харесват зрителите! Shocked
Тя осъзна! Тя вдяна за какво иде реч!

# 686

Интрига ще има, защото тази вечер всеки трябва да си каже на всеослушание защо и кой е номинирал. А определени хора никак не са сдържани в коментарите си за другите. Визирам сем, Василеви и по-специално нежната половинка.
А ако им пускат и какво са си говорили в 2та лагера....МАлеееееееейййййййййй....Интрига да искаш!

# 687
# 688
  • София
Винетка  казва на Шишо "Ше ми липсваш, мило, цяла сецмица ...", а той "Добре." Май само такъв гьон може да живее с нея.

# 689
Венета: Изхвърлиха ме, явно не ме харесват зрителите! Shocked
Тя осъзна! Тя вдяна за какво иде реч!

Алилуя! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт