VIP Brother 2 - 9

• 39 914
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 735
Венета: Изхвърлиха ме, явно не ме харесват зрителите! Shocked
Тя осъзна! Тя вдяна за какво иде реч!
че кога го каза това
аз чух само че според нея ЧАЛГАТА Е НЕПОБЕДИМА......
колко е заблудена милата аи си вярва Crazy

# 736
  • Шотландия
Еееееееех, Венетке...Най-лесно е да се оправдаеш с "чалгата е непобедима"....
Ама Кънчев като й каза "Зрителите не са подкрепяли,гласували са негативно, как си го обясняваш?"
Венета "Какво имаш предвид?" ooooh! ooooh! ooooh!
И после:

В. (след запъване, малко смутено) Как очакваш аз да тълкувам защо хората за гласували срещу мен.
Н.К. Може би имаш някакво обяснение
В. Ми не, нямам обяснение...

Н.К. й казва за 85-те процента отрицателен вот срещу нея при номинациите й с Азис.

В. Чалгата е непобедима.

В. Много ме вълнува, направихме ли рейтинг на Бб? Б
Н.К. И Горещо го дава много добре – в своя часови пояс, както винаги.
В. Това е най-важното!!!

Олеле... пак ми дожаля за Венета. Имах надежда, че този ужасно голям отрицателен вот срещу нея ще я накара да се замисли, обаче... любителката на истината предпочита да го припише на това, че хората обичат чалга. Сякаш чалгата не е в нейното предаване непрекъснато....  newsm78

Безнадеждна е...

# 737
  • Варна
Ако Венета прочете всичко написано ,за нея поне година няма да иска да се покаже в ефир  Joy

Едва ли! Най-много да се изсмее на всичко това.

Но аз не виждам защо не се радвате от победатат на Деси Слава, нито една от вас не го направи, а се надпреварвате да плюете. Един победител не се държи по този начин.

И преди да сте се събрали цялата гвардия да се надвиквате, че ще си правите каквото си искате, искам да добавя, че не се изказвам с цел да ви спра злъчта, само да ви кажа как изглеждате отстрани.

Гризно и жалко поведение на иначе мили мами.

Вчера мернах тема "Злобни ли са жените в този форум"...

Добре отговаряте на този въпрос.

благодарим   bouquet

# 738
Много ме е яд. Венета се хили като пача и смята че василкините 85% били защото чалгата е непобедима. Дали някога ще прозре истината, че чалгата няма нищо общо в случая.
НабореЙ, ела да та прегърна!!!! Hug Heart Eyes

# 739
Ако Венета прочете всичко написано ,за нея поне година няма да иска да се покаже в ефир  Joy

Едва ли! Най-много да се изсмее на всичко това.

Но аз не виждам защо не се радвате от победатат на Деси Слава, нито една от вас не го направи, а се надпреварвате да плюете. Един победител не се държи по този начин.

И преди да сте се събрали цялата гвардия да се надвиквате, че ще си правите каквото си искате, искам да добавя, че не се изказвам с цел да ви спра злъчта, само да ви кажа как изглеждате отстрани.

Гризно и жалко поведение на иначе мили мами.

Вчера мернах тема "Злобни ли са жените в този форум"...

Добре отговаряте на този въпрос.

Благодаря ти, че ми припомни колко съм злобна. Бях позабравила. Ама друго си е да дойде някой, който обича истината, да ти го каже! Точно като Венетка!

# 740
  • София
Еее, защо Венета се отказа да разкаже за срещата с Азис.... какво скри... ?!

# 741
Склонна съм да повярвам за рейтинга на Горещо. В часовия си пояс сигурно е така. Аз бих го гледала независимо дали харесвам водещата, защото са ми интересни гостите, а не Венета.

Те гостите може да са интересни, ама как да кажат нещо интересно, ако им се задават въпроси от сорта "От кой ти е тая кола, имаш ли силикон, с кой спиш, с бельо ли ходиш, переш ли чорапите на мъжа си...." ooooh!

Айде пак с конспирациите...То се видя от 1вите номинации, че групата на Венета е много по-организирана и даваше почти еднакви номинации...

# 742
Даааа... Какви са изводите????? Райкова ще може на спокойствие да си направи Студеното, подготвена, прочела вестниците и думичките от кю-то.....
Утре Коритаров и Крумова ще се мъчат с Райкова...
Нова реши да не става за резил и не опропасти резултатите....

И най-вече: ако решат да не развалят рожденния ден на Тишо, вкарвайки Венета тогава, Тишо ще има най-хубавият рожден ден и хубавите дни в Къщата за него тепърва предстоят(жалко,че към края). Ама ще купонясва с танци предполагам.....

Райкова каза,че в къщата имало конспирация за номинирането...

Почна се лице в лице.....

# 743
  • София
Тишо: "Не си Венета Райкова! Не си Венета Райкова!"
това какво зна4и......?!?!?

Някаква хипноза се опитваше да й направи.

# 744
  • София
Склонна съм да повярвам за рейтинга на Горещо. В часовия си пояс сигурно е така. Аз бих го гледала независимо дали харесвам водещата, защото са ми интересни гостите, а не Венета.

Социолог и журналист съм, повярвайте ми, такова нещо като рейтинг в България не се измерва. Дълго е за обяснение, но ако някой се интересува ще обясня.

# 745
Е, не е честно. Защо ги предупредиха?

# 746
  • София
Вярваме ти Simple Smile Ти си с нас Simple Smile

# 747
Социолог и журналист съм, повярвайте ми, такова нещо като рейтинг в България не се измерва. Дълго е за обяснение, но ако някой се интересува ще обясня.
Измерва се..Друг е въпросът как..

# 748
те си  дадоха номинациите  преди 1 час ...в изповедалнята , а , сега ще го повторят пред всички

# 749

Не са ги предупредили.Те вече са номинирали в изповедалнята и сега ще трябва да повторят пред всички.

Общи условия

Активация на акаунт