VIP Brother 2 - 9

• 39 773
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 065
И ще и дашат праха "ВИП-овете"...

Как пък точно ще й дишат праха виповете? Девойчето няма грам себеуважение, не само заради смехориите дето дрънка, ами и поради факта, че се чувства съвсем на място във ВИП брадър. За секунда поне не й ли мина през ум, че предаването е за популярни личности, а не за бъдещи бивши съпруги на приморски гларуси.

# 1 066
Злобни са хората които ти се правят приятели и след това говорят глупости за теб.
Венета подкрепя всичко с факти и аргументи.
И Маги си изпуска нервите от време на време ,но тя поне се разкайва след това  Peace

# 1 067
  • София
Аз пък искам да питам - Защо Тишо рева, когато от Биг Брадър излезе Мел (с която беше прекарал 1 нощ), а за Венета не му е мъчно грам! Явно на горкия човек адски му е писнало !

# 1 068
Може Христина да е всякаква, да не одобрявам неща,които върши, но между нея и Мравко за изгонване от къщата избирам Мравко!

Ще ми е интересна физиономията му, когато вместо Христина както той очаква, ББ каже неговото собствено име за изгонване! И който копае гроб другиму - сам ще падне в него. Или му се иска на Мравко да остане с Райков без половинките и да си спретнат ергенско парти???? Ние сега май ще сме свидетели как до края на ВБ Райков ще приказва повече, отколкото през всичките дни до сега.....

Аз най ще се изкефя,ако Христина  най-после прояви достойнство и си грабне детето и се махне от тоя кретен.Да се прибира в Сливен или където си иска и да го оставя на номинации с Десислава.
И най-важното-никога повече не се върне при него.Мръсна ,проста гадина е тоя Здравко,много се ядосах.

# 1 069
  • София
Катето не беще ли на 54 - не че има някакво значение, но са учили с чичо в един клас, а той е на 55 - не е повтарял, ако някой това мисли да каже.
Просто ми стана интересно как така с чичо са били от 1 клас заедно, той е започнал училище на 7 години. Ако катето е започнала училище на 6 сега трябва да е на 54.
Егати и в сайта и пише 50 години  #Crazy  #Crazy
Утре му се обаждам да питам.

# 1 070

Евалата - ти си първия човек дето се изкефи да го нарекът селянка проста в ефир   bouquet

Ъъъ, аз разбрах, че Катя нарече Христина селянка проста newsm78

Това беше обръщението на Катето  към всички плебей недостойни за звездната и компания  Sunglasses

# 1 071
  • София
Може Христина да е всякаква, да не одобрявам неща,които върши, но между нея и Мравко за изгонване от къщата избирам Мравко! Ще ми е интересна физиономията му, когато вместо Христина както той очаква, ББ каже неговото собствено име за изгонване! И който копае гроб другиму - сам ще падне в него.

И аз ще се изкефя, ако се получи така. Но ако Христина има поне малко достойнство би си излязла още утре, а за Здравко би забравила на мига. Невъзможна мисия ми се струва обаче.

# 1 072
Катето защо избухна така?!
Май беше поредният театър от нейна страна. Sick

# 1 073
Брей, Десислава като че ли не знае какви помисли предизвиква в мъжете-без значение женени или не.Много ми хареса как го каза Венета-нещо не прилича на жертва.

Фередже за красивите жени!!! Национализация за богатите! Смърт за умните! Да живее Жената-която-излезе-днес!!!

Не бе ще се пърча по без дрехи и ще пърхам с мигли - новите ми дрехи (на краля)

# 1 074
  • Там където е семейството ми
Катето за Христина"Малка злобна нахалница,като и порастнат циците тогава да идва да се мери със мен"
Христина трябвало да бъде по-ниско от тревата,да се стояла на село.Дошла тук това нахалното нея да номинира.
Христина мързелива,Катето ги перяла.

# 1 075
Злобни са хората които ти се правят приятели и след това говорят глупости за теб.

Кви факти и аргументи, от жълтата преса ли?
Искрена била! Като е толкова искрена, що не отиде да каже на Деса: Жена, вземи си изпери гащите, преди да ги развяваш пред Здравко, а не само да шушука на "мъжа ми".

# 1 076
  • София

Какви факти,мила?
Писанията по жълтите вестници не са факти,според мен.

# 1 077

Евалата - ти си първия човек дето се изкефи да го нарекът селянка проста в ефир   bouquet

Ъъъ, аз разбрах, че Катя нарече Христина селянка проста newsm78

Това беше обръщението на Катето  към всички плебей недостойна за звездната и компания  Sunglasses

По скоро ти си го разбрала така... Изобщо защо толкова всички се обидихте на думите на Катето. Това ми мяза малко на ''гузен негонен бяга"

# 1 078
  • София
Катето започна да прекалява... "Ще ме номинира тя мене, нахална мадама.... злобна е. Трябва да е по-ниска от тревата, а то нахално седнало да ме номинира..." Доста грозно от нейна страна.
Калин се опитва да я успокоява. "Ти си една благородна бе, ти си една добра бе..."

# 1 079
  • Варна
Катето"Христина вместо тука да хвърля капа, че ни вижда на живо....то нахално, че не се трае. И трябва да седи на село и да си трае..."

Прекалява тази жена вече!

Общи условия

Активация на акаунт