VIP Brother 2 - 9

• 39 749
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
И ще и дашат праха "ВИП-овете"...

Как пък точно ще й дишат праха виповете? Девойчето няма грам себеуважение, не само заради смехориите дето дрънка, ами и поради факта, че се чувства съвсем на място във ВИП брадър. За секунда поне не й ли мина през ум, че предаването е за популярни личности, а не за бъдещи бивши съпруги на приморски гларуси.

Всъщност Кънчев каза, че този ВИП подобно на ВИП-вете в други държави е експеримент да се смесят "звезди" с "обикновени" хора и даже даде като пример как в едно такова е спечелило обикновено момиче, което е било прието радушно от светилата. Определено не са го наричали с епитети, които Катето използва. И според мен момичето си знае мястото- показа го и с коментара си за Катето.

# 1 141

Е сега да ги чуете трите грации плюят като каруцарки а Ктеринка е ужасна всяка втора дума и  е селянка тъпа не е истина това са истинските змии искам си Венета поне малко от малко си мълчаха а сега са във вихъра си
абсолютна истина!! ТАкива усойници трудно се намират сред "селянките" от простолюдието..
Катя казва .."тъпи селски мадами", "проста", МАгИ казва " задръстена" за Христина! Е, това кви думи са бе, на ВИП дами ли? Ще я изядат с дрехите Христина..егати, от Господ как не ги е срам от  Господ ...
поне..

ако само мяукат ще ги обвинят в лицемерие  Joy

# 1 142
  • Варна
Ахааа и Маги се включи- голяма "мода" да плюеш Христина тази вечер  Tired...

# 1 143
Катето и Калин са моите хора!

Сега остава да кажеш и кой ще вземе нарадата.
Калин!

Ако той я вземе, значи наистина имаш много бърз нет Wink
Е чак толкова не ми е "бърз" нета..Ама така ми се иска  Laughing

# 1 144
Катето говори така, щото няма кой да й се противопостави, я ако Венета беше вътре...

# 1 145
  • Варна
а, христинка и тя е в кухнята

# 1 146
Ма на тая кво и пречи пак детето бе! Тя си е зарязала сина... А сега мрънка срещу Христина и детето!! Баси ! АЗ съм артистка..вика, боже!! ooooh!

Син на 23-- остава да го дондурка и до сега... ooooh!

Тя го е зарязала много преди да навърши 23 Wink

Това от "фактите и аргументите" на Венета ли го знаеш?

Аз знам какво е да си  в семейство на артист и то от точно това поколение - няма такова нещо като семейство и тем подобни ценности ценности - глупости и скруполи са всички задръжки

# 1 147
..ВЛЕЗЕ Христина, и ...ЕСТЕСТВЕНО ВСИЧКИ млъкнаха!!! А КатРина, рине нещо по стената, и беснее..Май и липсва алкохола..и младия любовник Joy

# 1 148
Катето говори така, щото няма кой да й се противопостави, я ако Венета беше вътре...

Joy Joy hahaha hahaha залипсва ви Венета, а?

# 1 149
  • Варна
Катето маха на Здравко анти тютюнджийските лозунги  Sunglasses.

# 1 150
Аз шапка и свалям на Христина за достойното поведение въпреки звездния прах около нея  Mr. Green

# 1 151

И кво щеше да направи Венета?

# 1 152
Ма на тая кво и пречи пак детето бе! Тя си е зарязала сина... А сега мрънка срещу Христина и детето!! Баси ! АЗ съм артистка..вика, боже!! ooooh!

Син на 23-- остава да го дондурка и до сега... ooooh!

Тя го е зарязала много преди да навърши 23 Wink

Това от "фактите и аргументите" на Венета ли го знаеш?

Мне...от "фактите и аргументите" на Катето го знам.Тя лично разказваше (и то на Венета ден след като я плю) как детето и оставяло бележки "Мамо,сърдя ти се...." (или нещо подобно) докат тя обикаляла дискотеките и купонясвала.При това го разказваше и се заливаше от смях.Явно е много горда майка.
Ти явно само Венета си гледала.

# 1 153

И кво щеше да направи Венета?
Да и "избие зъбите" или да и ''скъса шортите'' Joy

# 1 154
И Маги ли почна да говори ,еми не остана някой чист .....
Казвайте какво става че нямам Нова +

Общи условия

Активация на акаунт