VIP Brother 2 - 9

• 39 772
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 110
Катето и Калин са моите хора!

# 1 111
  • Варна
Катерина продължава настървено да плюе Христина Shocked Смятам,че отдавна вече премина границата на благоприличието.Всяка втора дума е " тъпа селянка",а току що нарече Тишо-"чорбар". Sick

Ееее, Тишо си е цесекар, чорбар си е  Laughing

# 1 112
а току що нарече Тишо-"чорбар". Sick
това значи ''цесекар'' , тя се бъзика с това ...
едно валидолче й трябва само в момента и ще се кротне ...

# 1 113
  • София
Е сега да ги чуете трите грации плюят като каруцарки а Ктеринка е ужасна всяка втора дума и  е селянка тъпа не е истина това са истинските змии искам си Венета поне малко от малко си мълчаха а сега са във вихъра си

Деси не е казала нищо друго освен "Престанете, моля ви."

# 1 114
  • Варна

Заради "к"-то ли  Laughing?

# 1 115
Катето според мен е най-големият стратег в къщата. Но май сега си е изпуснала нервите.

Абе стига с тея нерви.Катето в момента прави такъв театър,че направо вече ми се повдига.

# 1 116

Сега остава да кажеш и кой ще вземе нарадата.

# 1 117
То беше явно че ще задъвкат сега някой друг, добре че не подпукаха направо детето  Mr. Green

# 1 118
  • Пловдив
Аз честно да ви кажа не зная за какво се борят "звездите"ни. След Азис, определено вече ми е чудно. newsm78, но  е факт, че дупето печели!!!

# 1 119
Момичета не мога  да ви изчета и питам :С какво Христина провокира това поведение от Еврото?  
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.

# 1 120
Ма на тая кво и пречи пак детето бе! Тя си е зарязала сина... А сега мрънка срещу Христина и детето!! Баси ! АЗ съм артистка..вика, боже!! ooooh!

# 1 121

Сега остава да кажеш и кой ще вземе нарадата.
Калин!

# 1 122
  • Бургас
Е сега да ги чуете трите грации плюят като каруцарки а Ктеринка е ужасна всяка втора дума и  е селянка тъпа не е истина това са истинските змии искам си Венета поне малко от малко си мълчаха а сега са във вихъра си

Деси не е казала нищо друго освен "Престанете, моля ви."
Упс извинявам се то на нея тея реплики са и дадени иначе се съгласява какво да прави.

# 1 123
Който е наясно с драматургията да ни каже какъв ще е финалът на монолога!  Praynig

# 1 124
Ма на тая кво и пречи пак детето бе! Тя си е зарязала сина... А сега мрънка срещу Христина и детето!! Баси ! АЗ съм артистка..вика, боже!! ooooh!

Син на 23-- остава да го дондурка и до сега... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт