VIP Brother 2 - 9

• 39 767
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 095
# 1 096
Интересно ми е защо не вика на Десислава че е селянка...нали е от Гълъбово Joy
hahaha hahaha hahaha

# 1 097

Евалата - ти си първия човек дето се изкефи да го нарекът селянка проста в ефир   bouquet

Ъъъ, аз разбрах, че Катя нарече Христина селянка проста newsm78

Това беше обръщението на Катето  към всички плебей недостойна за звездната и компания  Sunglasses

По скоро ти си го разбрала така... Изобщо защо толкова всички се обидихте на думите на Катето. Това ми мяза малко на ''гузен негонен бяга"

Ако съм се обидила значи да се чуствам като такава  Sunglasses Не съм обидена просто ми е кеф да гледам отстрани как ни възприемат "височайшите", защото Христина и Здравко олицетворяват народните хора във ВИПа - нали. Като се знае Катето с каква цена е станала ВИПка - кофти е някой с достойнство да ти го завира в носа

# 1 098
Катя ако не е ВИП, не знам кой!
това, че е на 50г. и девойките във форума не я знаят коя е нищо не значи.
всъщнос значи - че са прости и не знаят коя е К. Евро.
езикът й е остър, но това не я прави по-малко Вип. в критическата е, но евала, не спестява нищо. Допада ми, защото мисля, като нея.

Деси за мен е такава и навън - момичето е добро, чувствително и мило.
не е конфликтно, обича да се забавлява, владее си работата. звезда е, има си фенове.
не мога да разбера защо я обвинявате в лицемерие, защото е добричка.
извратено е, някак.

Калин освен, че се хили отвратително само това е, което не му харесвам.
Умен е, учил е,  гледа да ги уравновесява.

Маги е супер - за мен тя трябва да спечели..

Китаеца ми беше симпатичен, ама много почна да философства))

Здравко, Тишо, Христина.. боклуци, няма какво да ги обсъжам.
напълно те подкрепям във всяко едно мнение в този пост  Peace
Евалата! За първи път нещо ми напълни душата тази вечер! Браво Lennie! Абсолютно съм съгласна с всичко, което казваш! Изглежда на някои хора им е трудно да си представят какво значи болезнена чувствителност и как сълзите на едно добро, наранено момиче могат да те извадят извън нерви!

# 1 099
  • София
Катето има класически симптоми на критическата.

Взривихме днес форума   Grinning
Това и при напускането на Азис го нямаше.

# 1 100
Катето Евро може да е голяма актриса, но от самото начало не ми хареса как се омеша с чалгаджиите. Освен това е престорена и изкуствена.
А в момента, ако гледате, може да видите истинското й лице. Нямам думи, в момента пада много ниско. Говори за Христина, все едно е куче. Sick
Оле, дотам ли стигна  #Cussing out

# 1 101
Катя ако не е ВИП, не знам кой!
това, че е на 50г. и девойките във форума не я знаят коя е нищо не значи.
всъщнос значи - че са прости и не знаят коя е К. Евро.
езикът й е остър, но това не я прави по-малко Вип. в критическата е, но евала, не спестява нищо. Допада ми, защото мисля, като нея.

Деси за мен е такава и навън - момичето е добро, чувствително и мило.
не е конфликтно, обича да се забавлява, владее си работата. звезда е, има си фенове.
не мога да разбера защо я обвинявате в лицемерие, защото е добричка.
извратено е, някак.

Калин освен, че се хили отвратително само това е, което не му харесвам.
Умен е, учил е,  гледа да ги уравновесява.

Маги е супер - за мен тя трябва да спечели..

Китаеца ми беше симпатичен, ама много почна да философства))

Здравко, Тишо, Христина.. боклуци, няма какво да ги обсъжам.
напълно те подкрепям във всяко едно мнение в този пост  Peace
Евалата! За първи път нещо ми напълни душата тази вечер! Браво Lennie! Абсолютно съм съгласна с всичко, което казваш! Изглежда на някои хора им е трудно да си представят какво значи болезнена чувствителност и как сълзите на едно добро, наранено момиче могат да те извадят извън нерви!

Добре дошли на отбора на скритите приятели, защо ви е срам от протежетата ви  Hug

# 1 102
  • София
Катето подпали моторетката и се самонавива здраво. Такава беше и в предното й изтрещяване към Венета, когато пак искаше да си ходи, че не можела да живее под един покрив с нея. Днес пък и стана мъчно за Венета.... Сега е на ред Христина. Дали утре пък няма да й каже, че е прекалила и да ягушне майчински... циркът е пълен и въпреки, че в началото ми беше симпатична, сега вече виждам истинска змия. Венета беше злобна, но никой не обиди с думите, скоито обижда Катето.

# 1 103
  • Cофия
Катето не прекалява ли малко???? newsm78

# 1 104
  • някъде там
Катерина продължава настървено да плюе Христина Shocked Смятам,че отдавна вече премина границата на благоприличието.Всяка втора дума е " тъпа селянка",а току що нарече Тишо-"чорбар". Sick

# 1 105
Катето Евро може да е голяма актриса, но от самото начало не ми хареса как се омеша с чалгаджиите. Освен това е престорена и изкуствена.
А в момента, ако гледате, може да видите истинското й лице. Нямам думи, в момента пада много ниско. Говори за Христина, все едно е куче. Sick
Оле, дотам ли стигна  #Cussing out

Ако погъделичкат още малко звездното и самочуствие и тя съвсем ще отпраши при звездите - където и е мястото

що дири тя в една толкова земна къща  Crossing Arms марш на небосклона  hahaha

# 1 106
  • Варна
Венета беше злобна, но никой не обиди с думите, скоито обижда Катето.

Peace Точно! Много ме дразни в момента!

# 1 107
Катето според мен е най-големият стратег в къщата. Но май сега си е изпуснала нервите.

# 1 108
  • Бургас
Е сега да ги чуете трите грации плюят като каруцарки а Ктеринка е ужасна всяка втора дума и  е селянка тъпа не е истина това са истинските змии ,искам си Венета поне малко от малко си мълчаха а сега са във вихъра си.

# 1 109
  • София
Катето не прекалява ли малко???? newsm78

Прекалява. Тя лицемерничи с Винетка няколко дни и сега избухна цялото напрежение. Тя може да загуби повече дори и от Винетка.

Общи условия

Активация на акаунт