VIP Brother 2 - 9

• 39 773
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Катето съвсем се оля! "Не стига, че ни е виждала само на картичка и я хрантутим тука, а то нахално и ни определя бюджета! " Най- накрая всички видяха какво представлява- достоен заместник на Винетка. Както каза някой наскоро- изилиза Винетка и започваме Катето. Май не на шега ще стане така.

# 1 081
Ей по-добре да не ми пораснат/виснат като на Катето  Joy

# 1 082
  • София
Добре, няма ли да е много изненадващо да спечели Здравко, всичките Випове ще получат удар, като горката Евро.

С тези обикновени хора т те звездите, см'ех!

А ако е Христина направо ще колабират Laughing

Това с детето УЖАСНО МЕ ДРАЗНИ! Много удобен довод да плюеш и номинираш....леле колко са загрижени за останалите!

И мен ме дразни. Те все едно си гледат/ще си гледат децата по образец. Нищо му няма на детето- с родителите си е и не е останало без грижи и чист въздух; ще преживее някак без дръвчета и цветя за един месец, ама като не им стиска да си признаят истинската болка е удобен аргумент.

# 1 083
Lennie искам да те попитам гледаш ли в момента и мнението ти за Катето същото ли е? Confused

# 1 084
Горкичката Деси - нищо неподозираща с тия цици - невинна жертва, то и аз като тръгна с таквоз диколте го правя от невинност и скромност и в никакъв случай от други подбуди  Embarassed
Joy  Joy  Joy  hahaha  hahaha  hahaha

# 1 085
Аз мисля, че Катя има проблем с нервите. Избликът и не беше от злоба, а си беше лек хистеричен присъп или нещо подобно. Просто си беше болестна проява. Явно напрежението и дойде в повече, не можа да издържи, и изби изведнъж с гръм и трясък.

# 1 086
Христина трябвало да й трепери на главицата, нали била селянка....тва казва Катето #2gunfire

# 1 087
  • ЯМБОЛ
        А Тишо не страдаааааа и ще яде бой с точилката!

# 1 088
  • София
Аз пък искам да питам - Защо Тишо рева, когато от Биг Брадър излезе Мел (с която беше прекарал 1 нощ), а за Венета не му е мъчно грам! Явно на горкия човек адски му е писнало !
Май му беше неудобно да плаче от щастие тази вечер! Joy

# 1 089
Аз най ще се изкефя,ако Христина  най-после прояви достойнство и си грабне детето и се махне от тоя кретен.Да се прибира в Сливен или където си иска и да го оставя на номинации с Десислава.
И най-важното-никога повече не се върне при него.Мръсна ,проста гадина е тоя Здравко,много се ядосах.

Съгласна съм, но "вип-овете" това целят - да излезе тя, защото хората започнаха да я съжаляват заради Здравко. С други думи - на Десислава номера й го свиха.  Sick
Христина ако оцелее след цялата тази атака, ще пускам СМС-и за нея!   bouquet

# 1 090

Евалата - ти си първия човек дето се изкефи да го нарекът селянка проста в ефир   bouquet

Ъъъ, аз разбрах, че Катя нарече Христина селянка проста newsm78

Това беше обръщението на Катето  към всички плебей недостойни за звездната и компания  Sunglasses

Ти да не се отъждествяваш с Христина, че толкова се дразниш?

# 1 091
  • Варна
И пак "селянка", и пак определения...
Венета излезе да живее Ка/Венета!

# 1 092
Интересно ми е защо не вика на Десислава че е селянка...нали е от Гълъбово Joy

# 1 093
Катя ако не е ВИП, не знам кой!
това, че е на 50г. и девойките във форума не я знаят коя е нищо не значи.
всъщнос значи - че са ПРОСТИ и не знаят коя е К. Евро.
езикът й е остър, но това не я прави по-малко Вип. в критическата е, но евала, не спестява нищо. Допада ми, защото мисля, като нея.

Деси за мен е такава и навън - момичето е добро, чувствително и мило.
не е конфликтно, обича да се забавлява, владее си работата. звезда е, има си фенове.
не мога да разбера защо я обвинявате в лицемерие, защото е добричка.
извратено е, някак.

Здравко, Тишо, Христина.. боклуци, няма какво да ги обсъжам.

...не съм девойка от 89 година..
...не съм проста
...не знам коя е к. Евро защото не е имало с какво да я запомня
...не спестява нищо...да по доста груб начин, за разлика от Венета..
...критическата възраст не е оправдание, а диагноза..
...Деси е много добра  - да в определен бранш.., обича да се забавлява - да, като създава конфликт между мъж и жена\ С ДЕТЕ!\

# 1 094
А Китаеца какъв ВИП е, можете ли да ми обясните? Ако си ебал ВИП, това не те прави теб самия ВИП.

Катето Евро може да е голяма актриса, но от самото начало не ми хареса как се омеша с чалгаджиите. Освен това е престорена и изкуствена.
А в момента, ако гледате, може да видите истинското й лице. Нямам думи, в момента пада много ниско. Говори за Христина, все едно е куче. Sick

А самата тя си е курве открай време и изпълненията й са известни на много хора. Може би затова не се ползва с голямо уважение и в актьорската гилдия.

Общи условия

Активация на акаунт