Овнета и Телета се задават, през АПРИЛ те радост ще създават!

• 15 300
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте бъдещи и настоящи мами!
Включвам се, за да се похваля че на 11 април се роди нашето слънце Аделина (3100 гр, 51 см).
Честито на всички обебили се мами и кураж на останалите!   bouquet

# 121
  • Пловдив
Честито на мама mariah и мама Redim!!!
Да си отгледат здрави и спокойни бебчета  bouquet  bouquet  bouquet

за прегледа - при кой да отида newsm78 при този, който ме е следял или при, тозо който ме оперира?
Бръмбарче, аз още бях в болницата и пратих таткото при следящия АГ да ми пусне болничен за разликата от термина. Днес вече ги даде и на работата ми. Така съчетахме и почерпките за док и за колегите ми  Peace
Веси, не ми пускай нови паранои  Joy тъкмо съм спокойна, че се храним, а сега и да преяждаме .... newsm78 дано да не е така, че не знам как ще я ограничавам

# 122
Честито на новита майчета-Страчи,Ивалекс,Марая,Ирен,Редим,Мадлен!!!Да са ви здрави малките рожбички,да растат щастливи и много послушни за радост на мама и тате!

На все още чакащите майчета-кураж и спокойствие,всичко ще мине както трябва,мислете позитивно и бебчо ще дойде когато най-малко сте очаквали. Peace Hug Heart Eyes
Честита пораснала принцеса на Дейзи! Hug
Ние днес ставаме на  10 дни,колко бързо минава времето покрай грижите за малките човечета! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 11:57 от larsen

# 123
Честити бебчета на всички мами!!!! Да са ни живи и здрави да им се радваме!!!

Момичета незнам за вас, но аз немога да смогна  #Crazy. Не ми стига времето и ходся като зомби....... И на всичко отгоре кърмата не иска да тече #Cussing out едва изпомпвам по 20 гр.  и то за 2 часа ... и така по 3 пъти на ден. Ако някой знае лек нека да ми пише моля ви, че вече пръстите ми станаха като кебапчета от помпане Cry.

Много прегръдки и целувки на всички   bouquet

# 124
  • София
Честито на Мариах и на Редим.   bouquet
Днес беше лекцията на ветеранките Simple Smile или по скоро на още ослушващите се априлки.
Доколкото разбрах от Марта и Дейзито е приета днес за секцио- стискайте и палци.  Praynig
Мелодия къде се изгуби?? И днес не се появи на лекцията.
Да питам вече родилите- болките при контракциите като менструални ли са или по-различни?

# 125
Аз бях на контролен на 7-мия ден. Незнам дали се полага по ЗК или не, доктора още на изписването ми каза да отида контролно. Гигилче, това с дупката звучи много странно. Да не би така да ти се струва? Аз пък не си чувствам съвсем кожата около белега - отгоре и малко отдолу, но пък забравих да питам това нормално ли е?

Да, аз ходих на 7-мия ден да ми махнат конците. Кожата около белега си я чувствам, само дупката ме притеснява. Ще видим какво ще ми кажат вдругиден.

# 126
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ - СТРАЧИ, ИВАЛЕКС, МАРИЯ, ИРЕН, МАДЛЕН! ДА СА ВИ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ РОЖБИТЕ.

И Мия вече има колики. рита нервно с крачета, плаче, напъва се. дори проплаква на сън понякога. нищо не й давам все още - ще я глезим докато преминат. Успокоява се когато я държа за коремчето, когато лежи по корем или я гушкам. иначе си яде нормално.

# 127
Здравейте момичета Simple Smile, искам да питам нещо мамите родили със секцио. Раната не трябва да се мокри известно време то е ясно, колко време трябва да мине преди човек да може спокоино до влезе и да си вземе душ newsm78, а не само да се подмива така да се каже. Някъде бях чела за специални непромукаеми превръзки с които можеш да се къпеш newsm78, някой да знае нещо по въпроса? Може и да е глупаво това за което се притеснявам, ама като се познавам, на втория ден без баня, ще трябва да ме водят при психиатър Rolling Eyes.

# 128
Здравейте!
Честито на Mariah и Redim! Да са ви здрави бебоците и много да ви радват!
Днес бях на ЖК и изгледи за скорошно раждане няма естествено smile3516, аз друго не съм и очаквала. Дадоха ми направление за болницата, в случай, че до 23ти не родя....айде в болницата. Това ми харесва, защото ако предизвикат раждането ще е най-рано на 24ти и с бебка ще си празнуваме заедно рождените дни! birthday И така аз съм в очакване, но на беборанка не й пука кой знае колко Thinking....инатче и туй то! Нашият тати от сега се чуди какво ще прави с две рогати вкъщи,ама няма друг изход! Whistling
brambar, днес питах точно това и ми казаха, че след като се появи бебока ще ми издадат болничен за разликата от термина до датата.
Аз мисля да не се впрягам вече с това преносване  Mr. Greenи да си почивам пълноценно tongue, не че ще успея,ама ще пробвам. Какво по-хубаво да си направя един подарък за рождения си ден Crazy - едно малко сладко бебче Two Hearts

# 129
Честито на Мария и Редим и щастливите татковци!

Въпрос към мамчетата, родили в Тина Киркова: Кога казахте, че искате ВИП-стая? Знам, че не приемат предварителни заявки и се чудя кога трябва да си кажа - дали при самото постъпване в болницата, или след като родя Thinking.
Вчера бяхме на запис на тонове. Бебо цял ден преди това прави бабуни по корема ми, но точно по време на записа си заспа блажено. Освен това за 15 мин. уредът не отчете ни една контракция Rolling Eyes. Аз вече се настройвам за дълго чакане. Терминът ми е 26-ти. Но по принцип цикълът ми не е 28 дни, а по-скоро 30-35, така че нищо чудно и да пренося Tired.

# 130
Привет и от нас.Изписаха ни в неделя,но нещо не ни стига времето да седна да пиша.Честито на всички,които вече гушкат бебчетата си и търпение на останалите,със сигурност и вие ще родите.При мен болките при контракциите сега бяха като менструалните,но при първото ми раждане бяха разлечни-болеше ме и кръста.Да ви разкажа как родих-на 12 бях при док на консултация и той каза,че вече е време да раждам,качи ме на магарето за преглед,с цел раждане.Заболя ме,но поносимо и ме предупреди,че днес или утре сигурно ще родя.Прибрах се вкъщи и леко кървех,но болки нямаше.Излязохме с мъжа ми на пазар,защото реших,че няма да е днес,но от разходката след около час започнах да чувствам леки болки.Падна ми тапата и започнаха контракции на 10 мин.Приготвих на мъжо и детето вечеря,ама не казвах,че ме боли.Като се наядоха ги юрнах да излизаме,заведохме детето при зълва ми и се обадих на доктора,че отиваме в болницата.След прегледа установи,че съм с 2 см разкритие и раждането ще е тази нощ,но по-късно,та ме прати да се разхождам навън и след1 час да отида за приемане.Обаче междувременно контракциите ми бяха станали на 3-4мин.Отидохме си до вкъщи,защото живея близо и положението вече беше опасно-контракции на 1-2 мин и хайде обратно в болницата.Звъня на приемното и казвам на акушерката,че док е казал да дойда,а тя-да ама след 1 час,а не след20мин,а аз започвам да й обяснявам,че болките ми са много силни и трябва да легна.След прегледа-4см разкритие,а док ме успокоява,че след 1 час ще ме обезболят,да потърпя още малко.Следва оформяне на документите и клизма за 10 мин,после лягам за запис и започвам да усещам напъни,а акушерката спокойно ми обяснява,че не може да бъде,обаче можело....Наложи се доктора да ме пренесе на магарето и след 3 напъна родих.Та в крайна сметка си изпуснах упойката,а анестезиолога седеше и чакаше,видях си бебчето и ме приспаха,за да ме шият-мислеха,че имам много вътрешни разкъсвания,заради бързото раждане,но не-само 2 външни шева имам и се чувствам много добре.Не разбрах и в колко часа съм родила,мъжа ми също не знае-той милия чакаше да му дадат дрехите ми,а те направо му изнесли бебето.Каза,че е чакал не повече от половин час от влизането ми.Та с две зуми раждането беше бързо-болки от 6 часа вечерта и раждани около 21,30ч.Като ми вземат днес епикризата ще разбера в колко точно е било.Чувствам се много добре,бебчо слушка,кърмя го на поискване.Каката е много щастлива,чао,че ме викат

# 131
ЧЕстито на Ками Йорданова!

за ВИП-а в Тина Киркова: казах, веднага след раждането докато ме шиеха. Имай предвид, че може да няма места. тогава временно ще те настанят в обща стая и когато се освободи вип, ще те преместят. Единичните стаи са мното тесни. Аз бях в двойна и съм много доволна.

# 132
Когато родиш казваш,че искаш вип-стая,но ако няма свободна те настаняват в обикновена.За мен нямаше,чаках изписванията на следващия ден,но пак не се освободи такава,та в крайна сметка ни изписаха.Има хлебарки,бебетата ги омотават с гадни пелени...И изписват най-малко след 3нощувки,прекарани там,че и 3дни даже.Аз имах нощите,на дните ми бяха два,но дадох много зор да си ходя,а попаднах и на много готина детска лекарка,та я навих.

# 133
  • Пловдив
Ягодка, на мен ми махнаха шевовете в деня на изписването и казаха, че мога спокойно да се къпя. Аз исках да си ми сложат лепенка, че се чуваствах по-спокойна с нея, но като се прибрах я махнах за да се изкъпя. Само не трябва да се търка с гъбата, но то едва ли ще ти се иска да го направиш Simple Smile
Гигилче, този преглед е на седмия ден от операцията или на седмия от изписването. На мен никой нищо не ми е казал  newsm78
Тери, направо ти съчувствам. Дано скоро да се справиш с проблема. На мен много ми помогнаха момичетата от кърмаческия форум. До голяма степен проблема ни е психически. Ето темата, която пуснах аз http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=182288.0

# 134
Thank you benitta малко ми олекна, след пет дни те изписват ако всичко е ок нали?

Общи условия

Активация на акаунт