Овнета и Телета се задават, през АПРИЛ те радост ще създават!

• 15 283
  • 306
  •   1
Отговори
# 135
честито на Мариах и на Редим!!!!!!!
за кърменето......когато баткото беше бебе го събуждах на 3 часа за да го храня (нали все пак така ми бяха казали лекарите)... и когато баба ми доиде да си види правнучето и ме видя че го будя за да яде ми се скара и каза че ,,,, сънят храни бебето,,,,     така че  сега бебчо яде когато си поиска сам Peace
за дупето ..... мажем се с кремче " baby tan"и съм много доволна

чао за сега ...... и сме в очакване на нови бебета newsm30  ylinfant

# 136
  • на североизток
Честити нови рожби на всички новообебили се мами!Да са ви живи и здрави дечицата и да ви носят много радост!
Стискам палци на мамите, които влизат в болница.Дано скоро ни зарадвате с хубави новини Hug
Аз се занимавам с батето-пускат му разни профилактични изследвания от яслата и решихме да го ваксинираме тези дни след консулт с педито.Ходим и на разходки всеки ден и времето ми минава доста бързо.Днес видях, че ми остават само 10 дни до термина, а аз си мислех, че са повече Embarassed.Доста съм спокойна и гледам да си почивам повечко през тези последни бременлийски дни.
На всички ви пожелавам приятен ден и нови хубави бебешки вести!

# 137
  • БГ
честито newsm30 на Redim smile3525 newsm51 smile3525

аз се върнах от дълга разходка, довечера смятам да пробвам малко  luvbed ако се получи, да видим бебка какво ще реши . newsm78
ягодка мможе да се засечем в селена.стискам ти палци Peace

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 14:08 от tevolere

# 138
Честито на Редим! Много да я слушка бебо и голяма да расте!  newsm51
Добре завърнала се на Ками, някой друг завърнал се нямаше ли, ако имаше добре завърнала се и на станалите Simple Smile ...
Ние все още чакащите се надяваме да поизчезнем малко но уви Simple Smile
Абе и аз се питах къде изчезна Мелодия ...  Явно се появява от време на време защото е упддеитнала новите раждания, но не пише нищо  Thinking ...
За болничния и аз днес питах и на мен ми казаха като излежа от родилното да отида с топла питка и мед за акушерката и с бъклица ракия за доктора  ( но ако може вместо ракия да сложа уиски в бъклицата) и ще ми дадат разликата от болничния  Laughing
Хайде лек ден и леко раждане, на които е на опашката  Laughing

# 139
  • София
Леле, то докато се включа и всички народили.  Laughing

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, които вече си гушкат безценните вързопчета!

За раната от секциото. Имам едно удебеление вдясно, но според док ще мине. Като цяло мястото е по-безчувствено. В двата края, където бяха възелчетата от конеца е леко червено. Не го мажа с нищо. Док рече, че няма нужда, но ако много държа мога да го мажа след къпане с тинкура йод 5%. Не държа. Напипвам си обаче матката 2-3 пръста над раната и там ме боли вечер, ако съм прекалила с носенето на Калина на ръце. Но съвсем търпимо де.

Най-после и аз качих малко снимки на бебка. Как се бях нахъсала за сниманееее, то какво излезе. Не мога да се наспя. Страшно ми липсва съня между 23.00 и 01.30, когато ни хващат коликите. Затова си доспивам през деня, заедно с беба.

Teri, опитай с чай на Хип за кърмачки. При мен има магически ефект, даже трябва да внимавам да не прекаля! Още нещо. Колкото и да не ми се вярва, действително психиката е от огромно значение. Докато помпам и съм се вторачила в помпата почти нищо не тече, но ако се загледам в телевизора, след малко поглеждам и о, чудо- църцореща струйка, като от виме на крава.  Laughing
Също като ревне бебка и потича сама.
Та както не течеше в началото, сега съм с подплънки или контейнери непрекъснато!

И като една мързеланка-готованка да попитам, няма ли доброволки за тема в отчетни "Родени през"? Flutter

# 140
Здравейте слънчеви приятелки Simple Smile

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз съм тук, но нещо имаме проблеми с нета.

Много ми се идва на училище обаче все така се случва, че в тези моменти съм заета. В понеделник (вчера) бях на тонове и ЖК. Беби си е ОК и нямам още никакво разкритие. Днес доки ме викна да ме гледа на 3Дто, че да видим по-точно размера - ми той нашия си отгледан към 3'600~3'700гр. е за сега. Чак се постреснах. Пък си имам и нова екстра - красиви и големи хемороиди и направо ме е страх на какво ще ми прилича дупарата след раждането. Доки вика да наблегнем на секса та да побутнем малко раждането ма то положението е отпред вагинални свещички за профилактика, отзад анални за хемороиди и място за мъжкото ми слънце не остана Laughing Но довечера ще гледаме да вместим секса някъде между свещичките Wink

В четвъртък сутринта пак съм на преглед и ако смогна ще дойда и на училище, че много-много ми се идва.

brambar нали ти пита страчи за козметик - дай, моля отзиви (ако си ходила вече).

Относно темичката - все не смогвам да й ъпдейтна крайната част с полезните линкове и си седи почти така, както я наследих. Та който ще застъпи след мен ще има работа там (въпреки, че то май няма вече за кога да я оправяме - освен за наследничките ни априлки през следващата година). А ще гледам и да си сменя паролата с нещо лесно, та ако зараждам в средата на темата ще ви я пратя да може някой да я довърши Sunglasses

Илит радвам се да те видя на линия и много целувки на Калина Hug

# 141
Здравейте момичета Simple Smile, искам да питам нещо мамите родили със секцио. Раната не трябва да се мокри известно време то е ясно, колко време трябва да мине преди човек да може спокоино до влезе и да си вземе душ newsm78, а не само да се подмива така да се каже. Някъде бях чела за специални непромукаеми превръзки с които можеш да се къпеш newsm78, някой да знае нещо по въпроса? Може и да е глупаво това за което се притеснявам, ама като се познавам, на втория ден без баня, ще трябва да ме водят при психиатър Rolling Eyes.

Ягодка аз се изкъпах в деня след операцията без никакви лепенки. И аз си мислех че няма да мога да я мокря известно време н след като дойде при мен сутринта гинеколога и ме вдигна от леглото каза  че не просто кога а е препоръчително следобед да се изкъпя. Е разбира се не третирах местото с душ гел или нещо друго по-скоро обливащ душ.

Момичета на мен корема ми се прибира по малко всеки ден но все още имам доста отпуснато върху белега седи като увиснало чак не мога да си оглеждам белега ами го правя с огледалце. Как са вашите кореми ?

Честито на новите майчета!
Успех на следващите!

# 142
  • София
Мелодия, не се шашкай за хемороидите. И аз се сдобих с малко седмицата преди раждането, но сега- 11 дни по-късно, всичко си е както преди.  Peace

pepa_k, и аз гледам с огледалце, по-удобно ми е. От ляво виждам и без огледалце, но вдясно, където е малко удебелено трябва да издърпам кожата нагоре с ръка, за да видя как е. Коремът ми е като... четвърти-пети месец, но се прибира с всеки ден видимо. Предполагам, че ще забави темпото, но ако продължи така до две седмици ще мога да си влизам във всички стари дрехи. Надали де, ама ха дано.  Mr. Green
Килограмите ми са +3 от преди забременяването. Не мисля, че ще имам проблеми и с останалите, НО никакви диети, докато кърмя!   Naughty

Абе да питам за тези тикерчета с албумче и собствена снимка на бебо, защо не ще да ми създаде такова с моя снимка, да не би да има ограничение за размер или...?

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 15:35 от Илит

# 143

Ягодка аз се изкъпах в деня след операцията без никакви лепенки. И аз си мислех че няма да мога да я мокря известно време н след като дойде при мен сутринта гинеколога и ме вдигна от леглото каза  че не просто кога а е препоръчително следобед да се изкъпя. Е разбира се не третирах местото с душ гел или нещо друго по-скоро обливащ душ.

Направо камък ми падна от сърцето  Simple Smile, че как се бях ошашкала с това къпане ooooh!

# 144
 LaughingЗДРАВЕЙ ТЕ И ОТ НАС !
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ  МНОГО КАСМЕТ И ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ!
Момичета нещо не ми остава време да се добера до темичката , чуставам се страшно изморена не знам но явно напрежението в болницата ми дойде доста ,и сега все ме се спи , smile3507
Надявам се  скоро да влезна в крак защото така не става, вкъщи ми се смеят че съм заприличала на АЛЕКС.
хайде това е от мен за сега.

# 145
"С радост ви съобщаваме за раждането на БОРИС с юначните мерки 3'800 на 52 днес в 11ч. - новоизлюпени родители АЛЕКСАНДЪР и ЕЛЕНА-elku"

ЧЕСТИТО!

# 146
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТИ НОВИ НАСЛЕДНИЦИ НА ГОРДИТЕ РОДИТЕЛИ

За подсечените дупета препоръчвам крем Бочко, честа смяна на памперсите и при всяка смяна на пампи оставяне по няколко минути по гола дупара да диша въздух.

Днес бяхме на прегледи двете с Теди в Токуда. При мен всичко е ок. Малката е наддала до сега повече от 800 гр. Вече е 3,970 кг. Нормата за кърмени бебета била около 750 гр. на месец.

# 147
  • Попово
"С радост ви съобщаваме за раждането на БОРИС с юначните мерки 3'800 на 52 днес в 11ч. - новоизлюпени родители АЛЕКСАНДЪР и ЕЛЕНА-elku"

ЧЕСТИТО!
Този път щъркелката Мелодия ме е изпреварила
ЧЕСТИТО НА МАМА ЕЛКУ И ТАТИ, ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ СИНА И ДА РАСТЕ МНОГО ЩАСТЛИВ И ПОСЛУШЕН

# 148
benita споко и нас ни изкараха че сме качили доста 300 грама за 4 дена Simple Smile

лошото е че веднъж ни теглят на елекртонна везна, а другия път на обикновенна и не знам до колко резултатите са верни (ние сме се записали и в частната клиника вела и затова ни теглят от две места) сега в петък ще ни теглят пак от вела и ще видим дали на педито кантара е верен. ако е така сега тежим 3100 и сме пораснали с 4 см и вече сме цели 50 см.  Laughing аз се надявах да сме качили 120 грама за тези 4 дена а то какво излезна

# 149
от вълнение забравих да поздравя новите мами

честито да сте много щастливи с бебоците   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт