Овнета и Телета се задават, през АПРИЛ те радост ще създават!

• 15 275
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Да се оплача  Confused
Тази нощ се събудих с ужасни болки в корема. До сега нямах възможността да разбера що е болка от контракция, но сега мисля, че вече знам. Предполагам матката се е свивала, защото днес дъното и е по-ниско. Обаче не съм сигурна Thinking
Сутринта като отидох ди ВЦ-то лохиите бяха пак с бистра кръв, а до вчера бяха някви кремави затихващи....  newsm78
Някой друг имал ли е такова чудо, предполагам пак ще да е само след секцио...

Филка, предполагам няма да кърмиш докато си на антибиотик... ама добре поне, че ще са само два дни.

А на накой да са му казали да слага ортопедични гащи, ей така профилактично  newsm78

# 166
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Току що разгледах новокачените бебешки снимки .
Илит, Калина има твоите очи , та като е с отворени очички все едно те гледам теб умалена.
450, освен  ,че ти е сладко бебечето /на снимките изобщо не се разбира че  е толкова мъничко, нали беше към 2500гр./ оранжавото комплектче е страхотно.
Filka, ти пък ме шашна със страхотният си отпочинал вид, особено на снимките от изписването и тези у вас/предполагам/ изглеждаш все едно току-що си се върнала от някоя супер релаксираща почивка , а не от родилният дом.
Как си личи , че и трите бебчета са секцио родени по това че нямат пипонести главички, нито червени петънца по лицата от притискането при изгонването на плода. Абе въобще са ви много сладки да са ви живи , здрави и хубавици като трите им майки.
Илит , твоята колоритна реплика "имам чувството , че раждането е нещо което се случва само на другите" се е срастнала с мен. Имам чувството , че ако изобщо родя то ще е след година-две!
Та по тия причини почвам да се настройвам за утрешната лекция. Дано не съм сама Зазу разчитам на теб там ли ще си?

# 167
Здравейте! Coffee

Сутринта като отидох ди ВЦ-то лохиите бяха пак с бистра кръв, а до вчера бяха някви кремави затихващи....  newsm78
Някой друг имал ли е такова чудо, предполагам пак ще да е само след секцио...

Нормално е, аз съм със секцио и от няколко дена лохиите ми са такива.

А на накой да са му казали да слага ортопедични гащи, ей така профилактично  newsm78

На мен ми го казаха няколко часа след раждането. Профилактично, разбира се. Peace

За непромокаемите превръзки - има ги по аптеките и по магазините за санитарни материали. След изписването ни от болницата 3-4 дена ползвах такива, много са удобни. Peace

От мен и Рая слънчев и спокоен ден!!! Hug

# 168
Днес 18 април 2007 в 5.10ч. рано сутрин, се появи на бял свят вторият син на ПетиК
Адам
с големи мъжки мерки 3900.гр./ 50.см.
Било много леко и бързо раждане  Wink Grinning и двамата са в чудесно състояние

Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada

# 169
А къде се продават въпросните ортопедични гащи?

# 170
  • София
Честито на ПетиК.
Момичета не разбрах защо не пуснете тема в родени през 2007  newsm78, а трябва да пишете за шевове, лохии, отворени рани и т.н. при очакващите да родят- някои за първи път. Честно да ви кажа вече ми се уби почти желанието за влизам във форума. Опитвам се да прескачам нещата, които не искам да чета- ама то стана трудна работа.
Иначе аз съм все така 2 в 1. Утре ще ходя на запис на тоновете в Шейново и искам да го направя сутринта, та се припокрива с лекцията и сигурно няма да мога да смогна. Не знам колко време ще ми загубят в Шейново- че ще ми е първо ходене за това. Надявах се, че ще съм от малкото, които раждат на термин  #Silly, но като гледам- няма да ме огрее.
Марта, ако искаш мога да мина да те взема към края на лекцията и да пием кафе в района, защото предполагам, че няма да мога да съчетая Шейново и лекцията. А иначе Шейново е близо до "Кракра".

# 171
  • София
Илит, Калина има твоите очи , та като е с отворени очички все едно те гледам теб умалена.

Е, МАРТА, нали трябва да се метне на по-красивия в семейството  Wink Laughing
А Дейзиту имаше индикации за тесен таз, сигурно затова е секцио.

Бенита, на мен до седмия ден лохиите ми избледняха до бледожълто и изчезнаха съвсем и тъкмо се зарадвах, след два дни се явиха отново кафяви. Сега само ми зацапва, но док каза, че може така през няколко дни да очаквам включване и после пак да затихва, докато се изчисти.

zazu1, и аз искам в другите отчетни, но трябва да има някой, който да поддържа темата, а това е много трудно с бебчо. Може би трябва да направим един профил, за който всички да знаем паролата и да се поддържа от няколко момичета, за да смогваме.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ!  bouquet

# 172
Честито на пети_к  и елена_елку  !!! Все така големи да растят бебетата !  smile3525  smile3525  smile3525

Мелодия още не съм се пристрашила да пробвам, но може би днес ще го направя, щото нали днес ще раждам по последни желания  Crazy  Laughing

Хайде момичета лек ден и леки раждания, аз изчазвам към майчин за тонове и се надявам да не се появя до понеделник  Crazy

# 173
Здравейте най-накрая и от мен  bouquet

Ние в събота се прибрахме от болницата, но чак сега успях да вляза във форума. Иначе сме добре. С всеки ден се възстановяваме. Ако някой все още се интересува от подробности за раждането в Майчин дом да ми пише, като имам време ще разказвам. Скоро ще кача снимки и на Белослава, да ни видите и нас Crazy

# 174
  • Попово
brambar успех в начинанието и нека всичко е така както си го намислила Hug
Честито на пети_к

# 175
ЧЕСТИТО на PETI_K !!!
Да и е жив и здрав бебокът и много радости да и носи!

Benitta, и при мен с лохиите беше така, макар че раждах нормално. Попитах доктора, който ми обясни, че било нормално лохиите да променят цвета и интензитета си.

За профилактичните гащи за луксация ли говорите? Нас в болницата ни гледа ортопед, който минаваше два пъти в седмицата и каза, че било хубаво да се носят. Продават ги във Вис Виталис и санитарните магазини. Имат номерация според големината на бебето. Ние в петък сме на ехограф във Вела и ще попитам докога трябва д се носят.

Filka, бързо да се оправяш, че скоро е хубаво вече да си направим една среща с бебоците и трябва да сме в пълен състав.

# 176
  • БГ
честито  newsm30 на ПетиК smile3525 newsm51 smile3525 да е живо и здраво бебчето и много да я радва!
brambar  стискаме палци Peace
при мен промяна няма , излизам пак да обикалям  Shocked хубав ден!  bouquet

# 177
Честито на родителите, сдобили се със своите съкровища, да са им живи и здрави!!!

bobi_ko - на мен ми предстои, живот и здраве, следващата седмица раждане в Майчин дом. Ако имаш възможност да ми поразкажеш малко.

# 178
Момичета между нас дали има мами от град Пазарджик. Ако има нека  ми пишат. Благодаря

# 179
Момичета Sissi май се изгуби някъде newsm78, от няколко дни е няма във форума, за всеки случей ще запиша gsm-а и на Мелодия, нали ще трябва да ми щъркелува някой утре Wink.

Общи условия

Активация на акаунт