Овнета и Телета се задават, през АПРИЛ те радост ще създават!

• 15 298
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Момичета имате много поздрави от Страчи !!
Поговорих си с нея доста дълго и новините са следните: тя вече не е в реанимация , бебка е добре казва се Мая, Страчи леко я наболява корема въпреки болкоуспокояващите.
Наложило се е секцио , защото бебка се е била извъртяла напречно - бандитка като майка си. Laughing
Честито на мама Ивалекс!

# 91
  • Пловдив
Alegragloria, бъди спокойна, всичко ще мине добре, само си мисли за хубави неща и как скоро ще гушнеш едно сладко бебе!  newsm32 И мен ще ме чакат още няколко дни и влизам в болница, но не се знае дали ще съм под наблюдение или ще ми предизвикват веднага, зависи от състоянието ни  Naughty...Ама как сме се шашнали всички за това преносване и предизвикване, но наистина ми се иска и продължавам да се надявам всичко да си тръгне естествено, както си му е ред в най-скоро време... Praynig
Честито на Страчи и Ivalex!!!Да се радват на здрави и послушни дечица и бързо да се възстановяват!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 92
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА СТРАЧИ И ИВАЛЕКС!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Да са им живи и здрави малките кукли, добре да папкат и да радват мама и тати  bouquet

# 93
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
За Теди ползваме памперси на Хъджис, а каката през нощта и с Либеро

# 94
  • Попово
Честито на мама Ивалекс!

bouquet

# 95
стискам палци на hrisi1303 и alegragloria всичко да мине нормално и да родят леко! Няма да има проблем само се отпуснете и успокоите и всичко ще е ок!  Hug
Хайде лека вечер на всички!  Hug

# 96
  • Пловдив
Въпрос към родилите секцио:
Колко време ви казаха да пръскате раната с Бивацин и от кога да започнете да мажете с Контратубекс? Аз естествено помня, че ми казаха, но не помня какво ми казаха  Embarassed
И да питам как ви се държи раната - имате ли някакви проблеми. На мен ми се получиха едни подутини в двата края, но не са болезнени и се чудя дали не е нормално newsm78

# 97
Честито дъщерички на страчи и ивалех!

# 98
И ние от една седмица сме с подсечено дупе, чак рани станаха. Не знам дали е от памперса (ползвам на Pampers), от честото акане и пишкане или е въпрос на кожа, но ще пробвам Huggies или Libero. Докторката ми каза, че алоето често давало реакции.

# 99
Честитити принцеси на Страчи и Ивалекс!   bouquet

# 100
  • София
Честит Александър на мама Satriani!
Честита Александра на мама Iren82!
Честит Ивайло на мама Мадлен! Ама номер ви е спретнал малкия шушко!
Честита Мая на мама Страчи!
Честита Вяра на мама Ивалекс!

Честит мини РД на малката Теди на Дейзи!

Леле трудно смогвам вече с поздравите!!! Но си е голям кеф да честитиш тези страхотни събития!
А все още чакащите момичета - споко!!! Hug Събирайте инфо и се насладете на последните моменти с коремчета!!!
А съвсем скоро ще честитим и на вас сладките бонбони!!! Hug

Нашата беба е с Памперс - проблеми с кожата няма да чукна на дърво. С каката до 4 номер ги ползвахме без проблем, но следващите много пропускат. Сега сме на Мamia и съм доволна много. Само че нямат малък размер за да опитаме и бебка с тях.
Сменям пампата когато се наака - ако е по време на папане - изчаквам малко.
При нас проблема е това пусто хълцане! Twisted Evil Не се оригва всеки път и после като се започне....хлъц-хлъц...  Twisted Evil
Кърменето го караме през просото (т.е. на поискване  Wink ) и съм супер доволна! По това време Ида вече ни правеше луди докато дочака поне 2.5ч от заветния 3 часов режим на педиатърката!!! А за нощните безрезултатни наливания с вода... не искам да си спомням!!!
Резултата сега е спокойно и доволно бебе със спокойна и отпочинала майка!!! Heart Eyes

# 101
  • Попово
Ние сме с Pampers 2 и дупата е ОК, за мазане на гъзината ползвам правено кремче което педката ни изписа, утре на консултацията ще попитам точно какво е и как се казва и ще споделя Hug единственото което се вижда от кремчето е че много цапа в жълто, но пък ефекта е поразителен Simple Smile

# 102
Добро утро някой днес ще ходили на лекцията?аз тъй или иначе имам ходене до поликлиниката и мисля да я посетя

# 103
  • София
Аз ей сега се обличам и тръгвам за лекцията. И Марта обеща да дойде.

# 104
не знам как изглеждаш,но се надявам по марта да ви видя къде сте

Общи условия

Активация на акаунт