Овнета и Телета се задават, през АПРИЛ те радост ще създават!

• 15 294
  • 306
  •   1
Отговори
# 75
Честито на Страчи и Ивалекс за малките госпожички!

# 76
честито и на двете мами...ох направо се разтреперих като прочетох,като се има в предвид ,че  и мен док ме беше насрочил за секцио днес заради "голяма" глава на бебчето и в последния момент решихме да поизчакаме още малко  да тръгне само.....завиждам най-искрено и добронамерено ,че сигурно вече си гушкат малките девойки

# 77
Честито на Ивето и Страчи!

Искааам и аз вечеееее! newsm45

# 78
  • София
Ей супер. Честито и на Ивалекс.   bouquet
Аз изобщо не искам да ми предизвикват раждане. Пък и имам още цели 2 дни до термина  Joy
Да не говорим, че ако се сметне съобразно дължината на цикъла ми, имам още 5 дни бонус да чакам. Все си мисля, че до тогава трябва да изскочи и все няма да е преносено. Просто вече ми е досадно, защото много от бременлийките родиха. Говорят само за памперси и колики, а ние още се ослушваме. А и коремът наистина вече много ми тежи, не мога да спя, не мога да стоя седнала почти- щото бебчо се разтяга много вътре и не мога да се сгъна вече. А и ми писна да проверявам за тапа, води и т.н. и все нищо. Но не ми се ще ни да го предизвикват, ни секцио, ако не се наложи наистина основателно  Naughty.
Продължаваме да чакаме и това е.  #Silly

# 79
Честито на новите мами да са им живи и здрави бебчетата!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Мда в нашата татковина май режат за щяло и нещяло вместо да си чакат нормалния процес на раждане ... Може би взимат повече пари и затова  Thinking

# 80
ЧЕСТИТО НА НА СТРАЧИ и IVALEX !!!
Много, много да са здрави, усмихнати и палави бебоците, а татковците да им помагат.

# 81
Честито на мамите!!! да са им живи и здрави дечицата!!!

# 82
Честито на новите мами   bouquet

За Страчи знаех, но ето Ивалекс ме идненада! Много радост и бързо въстановяване!

# 83
ЧЕСТИТО НА СТРАЧИ и ИВА

# 84
          ЧЕСТИТО НА СТРАЧИ И ИВЕТО ,МНОГО ЩАСТИЕ И РАДОСТ ИМ НОСЯТ МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСИ . newsm51 newsm51 newsm51

Мамчета каква марка памперси ползвате ?    Вики започна да се обрива от памперс и се чудя с какви да ги сменя.

# 85
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТИ ДЕВОЙКИ НА СТРАЧИ И ИВАЛЕКС

# 86
честито и от мен на Страчи и Ивето,

аа за памперсите и моя бебок се зачервява от Памперс,,сменихги с Либеро и съм много доволна.....не пропускат и не зачервяват малкото дупе...

успех и леко раждане на всички които още чакат бебчета

# 87
  • София
Е честито на Страчи и Ивалекс. Бързо възстановяване им желая.
Качила съм малко снимки в албумчето  Simple Smile

# 88
Честити бебешорки на Срачи и на Ивалекс,да са им живи и здрави и много послушни малките принцеси...
Момичета аз да ви кажа-утре влизам в болница и няма да пиша скоро,защото не се знае утре ли ще предизвикват раждане или ще ме чакат и аз незнам какво си...така че стискайте палци

# 89
  • БГ
честита принцеска и на Ивалекс  bouquet  bouquet  bouquet newsm51 smile3525 newsm51

alegragloria  стискаме палци Peace

Общи условия

Активация на акаунт