Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 37 771
  • 1 912
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
Ти не си в позиция да заявяваш какво да прави жената със собствените си пари при положение, че ти си прахосник.

И както виждам Янтра е писала едновременно с мен.

Ти имаш апартамент, ама тя да няма.
Какво е прахосал той и защо и какви пари има жена му?
Благодаря.

# 1 681
И чета, чета - той определя правилата, къде ще се живее, кога ще се купуват апартаменти, ОБАЧЕ жената трябва да участва 50% в домакинстването и да участва в семейния бюджет. Ако ще участва 50% във всичко следва да има думата за всичко, ама явно няма. Малко лицемерно, а? Ок, много лицемерно и сексистко.
Ами тя има, казала му е да не си купува кола и той се е съобразил.

# 1 682
  • София
Авторе, благодаря за отговорите! Ще кажа, че според мен е добре да помислиш над това, че е нормално партньорът да иска същата сигурност, която ти вече имаш. За теб може моментът да не е подходящ, но дали пък за другия не е точния момент? А при голяма разлика в заплатите е нормално този с по-голямата заплата да повиши стандарта на другия (не да дава всичко за него, разбира се), а не да го натиска.

Иначе ти пожелавам успех. Ако си достатъчно зрял да видиш собствените си грешки, може и да ти се получат нещата другия път.

# 1 683
  • София
Лъвичке, в цялата тема повтарям, че той съвсем спокойно щеше да ѝ повиши стандарта, ако тя не го мачкаше и натискаше за глупости.
Този мъж за мен би давал, не би броил.

Аз, като пълноправен партньор, не бих поставила себе си в зависимост и семейството си в дефицит, за да си обслужвам моите липси.
Ако се бяха подкарали както трябва, ако бяха изкарали едни 4-5 години, да се бяха родили деца и т. н, щяха да купуват, разширяват, препродават и да спре мое и твое.

Не е порок беднотията, бедната душа и емоции са страшни.

# 1 684
Лъвичке, в цялата тема повтарям, че той съвсем спокойно щеше да ѝ повиши стандарта, ако тя не го мачкаше и натискаше за глупости.
.......
Е точно това се опитвам и аз да предам на форума, но се вадят думи от контекста.

# 1 685
  • София
Тук е така, да. Особено от тези, дето нищо не са получили.
Янтра си я обичам, де 🩷

Това, което им липсва на жените днес е нежност. Забравили са що е това, искат да искат! Искат да са в нам кви енергии, да са равни във всичко, то и сме, ама конкретната само не в харча.
Силно ми нагарча историята за едни тежко провинциални хора, които проектират себе си в дъщеря си.

Авторе, би ли споделил за отношенията с другото дете?

# 1 686
Авторе, би ли споделил за отношенията с другото дете?
Веднъж си изгуби ключовете и ми звънна "да го спася". Това му бяха думите по телефона. "Мама ще полудее". Търсихме 2 часа. Не намерихме. Като разбраха, последва: "Малоумник!" по телефона. Аз го чух през слушалката, смятай колко силно. Толкоз за отношенията. Ама ще се спаси той, по-силен е от сестра си. Ключовете бяха от вътрешната страна на вратата. Тъжно ми е че няма да си комуникирам с него, приятелче ми е.

# 1 687
  • София
Е, разлъката с кака му не трябва да спира вашата връзка.
Това при интелигентни хора, де Laughing

# 1 688
Сигурен съм, че щом майка му научи за комуникацията ни, ще има последствия. На мен не ми пука, но на него може нещо да му направи. Затова, по-добре - не.

# 1 689
  • Далечният изток
Малеее Горджъс, това ако го пишеше жена, досега 100 пъти да си я навряла на кучето в г*з@...

# 1 690
  • София
Защо, блонди?
Аз му отчитам всичкия гьонсуратлък, но не мисля, че е лош изначало.
Мисля, че е програмист, а те са с особени връзки в главата, цялата биохимия е паприкаш там. Може да ме обори, де.
Малко сухота, малко четмо тук- там, но наистина мисля, че я обича и сега.

На бая неща се е съгласил, аз, като чиста прагматична натура, нямаше да се съглася на нито едно.
Това - сват, брат, свекърва, вуйчовци…
Не може секой да ми шета по нервите тука, има ред!

# 1 691
Цитат
Този мъж за мен би давал, не би броил.”

Мъжете, които дават без да броят не са от типа, който изтъкват като разход билет за кино, една екскурзия или колко пъти са платили горивото. Не биха им направили впечатление такива неща.

# 1 692
  • София
Мъжете, които дават, дори и жените, които дават, могат да направят панаир за два лева.
Даващите може да алтруисти, но не са и балами.

Аз също не съм.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 21:35 от Ms.Gorgeous

# 1 693
  • Далечният изток
Със сигурност не е лош.
Просто не знае кво става, мноооого е далече от реалността.
Няма никакъв житейски опит (много странно впрочем) и прави по сто грешки в минута.
Там е работата, че не иска да види по-далеч от носа си, не иска да се научи.
Питат го за ситуации, в които не е бил прав, той вика изпуснах си телефона... Еми...

# 1 694
  • France
Тук съм сигурна, че грешиш.
Живяла съм десетилетия с баща, който също печелеше много добри пари и вярвай беше съвсем, ама съвсем различен. Имаше колеги, които печелеха дори повече от него и семействата им не виждаха и 1/10 от тези пари. Даже на един жена му не знаеше колко печели. Със скромният ми житейски опит мъже като този литературен герой ги заобикалям от далеч. И се надявам по никакъв начин хората, които обичам, да попадат на тази порода. Тя никога не дава. Но прави сметки за всичко, което получава

Общи условия

Активация на акаунт